БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 45 310
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Мнения: 1 316
Идеята ми беше да го ползвам след това за приготвяне на паста. У дома само аз ям кашкавал и сирене, та затова мислех настърган и след това да се сложи на паста, пици и пр.

Едит: Намерих нещо полезно
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 14:33 от ♥Nimfea

# 676
  • Мнения: 12
Има ли "спасение" за мас (от миналата зима-2014), която мирише или да я "мятам"
бабешки лек за гранясала мазнина /мас, масло/ мазнината се пържи с нарязани лук или ябълка, пробвайте, действа

# 677
  • В друг свят...
  • Мнения: 132
Я да попитам тук: яде ли се белия дроб на пернатите- пилешки, патешки? Аз съм чувала че не, но незнам така ли е и защо.

# 678
  • Sofia
  • Мнения: 29 106
Сигурно не се яде,з-то щяха да го продават Thinking

# 679
  • Асеновград
  • Мнения: 1 571
Здравейте , имам страшно много начупени шоколадови блатове за торта. Направих веднъж скалички , но не ни допадат много. Дайте идея , че не ми се изхвърлят.

# 680
  • Мнения: 2 815
Рошлата на Лабрекс, с две ръце я препоръчвам.
Инак ...всякаква торта можеш да сглобиш от нея, това че са начупени парчетата не е проблем. Като я стегнеш с ринг и напаснеш парчетата с дебелина на блат, става. Е като  за домашно ползване  Peace

# 681
  • София
  • Мнения: 3 855
Здравейте , имам страшно много начупени шоколадови блатове за торта. Направих веднъж скалички , но не ни допадат много. Дайте идея , че не ми се изхвърлят.

Чийз кейк. Peace

# 682
  • Мнения: 9 455
Сигурно не се яде,з-то щяха да го продават Thinking

не се ядат  Peace

Здравейте , имам страшно много начупени шоколадови блатове за торта. Направих веднъж скалички , но не ни допадат много. Дайте идея , че не ми се изхвърлят.


със заквасена сметана,  друг крем, плодове, ядки... блат... и в чашки

Имам 3-4 вида кашкавал в хладилника и преди да са започнали да мухлясват да попитам - дали бих могла да ги настържа и сложа в камерата, и когато ми е необходимо да отчупвам парчета? И ако да, колко време може да се съхрани така?

можеш, настържи, 3-4 месеца си издържа  Peace

# 683
  • Асеновград
  • Мнения: 1 571
Здравейте , имам страшно много начупени шоколадови блатове за торта. Направих веднъж скалички , но не ни допадат много. Дайте идея , че не ми се изхвърлят.

Чийз кейк. Peace

може ли рецепта моля....никога не съм правила.

# 684
  • В друг свят...
  • Мнения: 132
А някой има ли идея защо...трябва да се аргументирам пред свеки Rolling Eyes

# 685
  • Мнения: 7 849
А някой има ли идея защо...трябва да се аргументирам пред свеки Rolling Eyes

Нека опита - мнооого горчи! Да опита и хриле на речна риба.  Joy

# 686
  • В друг свят...
  • Мнения: 132
Аз съм опитвала, от любопитство, но не ми е горчало...пилешки бял дроб. Сега става въпрос за патешки, не горчи, но ...нещо ме притеснява.

# 687
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 541
Е, сигурно има защо да не се ядат  Thinking Продават дробчета, воденички, сърца, но не и бял дроб, явно има причина. Не съм се замисляла, стана ми интересно.

# 688
  • Мнения: 6 305
Мисля да направя сладко от малини с желираща захар 1:1, правих с череши и малко ми идват плодовете. Ако сложа 1,5 кг. плодове ще си прецакам ли сладкото?

# 689
  • София
  • Мнения: 12 689
Здравейте , имам страшно много начупени шоколадови блатове за торта. Направих веднъж скалички , но не ни допадат много. Дайте идея , че не ми се изхвърлят.


Тази рецепта е подходяща: Торта с извара

Общи условия

Активация на акаунт