Къде в Бургас? (43)

• 78 195
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Оо Много Благодаря! Златни сте! Simple Smile

# 241
  • София
Мис Джули, Мама Светла Много ви Благодаря!
Ние не сме разделени със съпруга ми, но се налага само с детето да излезем извън страната.
Откъде да си взема готовата декларация?!

Laughing А и ние не сме разделени, супер семейство сме си, но исках да ходя с малкия до Одрин, защото аз съм от Хасково и ни е на една крачка от там. На мен една приятелка, която работи при нотариус, ми я приготви.

# 242
  • Бургас
Здравейте, момичета ! Трябва ми фирма за направа на покрив или навес на тераса метална конструкция на последен етаж. Бихте ли препоръчали фирми или майстори, от които сте доволни (телефон/ име ) ? Предварително мерси  Sunglasses

# 243
Търся си изкуствена трева за открита площ на изгодна цена в Баумакс и Практикер е скъпа на 9.50кв.м.

# 244
  • Бургас
Добро утро   food010
Ще купуваме триколка за бебка, спрели сме се на Lexus Chic, къде мога да я видя на живо. Ходих в Хиполенд и в детските магазини в Славейков, ама я нямат. Ако имате инфо за по големи детски магазини с наличности ще съм много благодарна   bouquet

# 245
Добро утро   food010
Ще купуваме триколка за бебка, спрели сме се на Lexus Chic, къде мога да я видя на живо. Ходих в Хиполенд и в детските магазини в Славейков, ама я нямат. Ако имате инфо за по големи детски магазини с наличности ще съм много благодарна   bouquet

ние Lexus-a го взехме от Бамболино миналата година

# 246
Здравейте! Спешно ми трябват контакти на фирма или майстор за демонтаж на климатици. Имате ли някакви препоръки?

# 247
  • Пловдив
Здравейте! Спешно ми трябват контакти на фирма или майстор за демонтаж на климатици. Имате ли някакви препоръки?

Само за демонтаж ли?Ще слагаш нов или ще го местиш?Принципно е добре да е този, който го е монтирал.

# 248
Ще ги местим принципно, просто сега майсторът казва, че му пречат да работи. И не можем да открием кой да ги свали в кратък срок.

# 249
  • Пловдив
Ще ги местим принципно, просто сега майсторът казва, че му пречат да работи. И не можем да открием кой да ги свали в кратък срок.

Пробвай с някоя от фирмите, които продават климатици и предварително се уговори за цената.Аз съм местила, но се обадих там, откъдето съм ги купила.Особено ако са скъпи климатици, внимавай, не всички са сертифицирани за такива.

# 250
Да, точно това се замислих сега. Май е най-добре да търсим фирмата, от която са купени. Благодаря за насоките  Hug

# 251
Знаете ли къде в центъра има фитнес /обаче с инструктор/, освен във фитнеса зад "Атаген"-а?
В нет-а нищо не откривам, ако знаете цени на карти, ще се радвам да споделите!

# 252
# 253
В дамския фитнес на Триа, който е зад Билковата до х-л Драма, също има инструктор, а цените са по-ниски Peace

# 254
За фитнес в х-л Драма  ( женския) нз дали имаше инструктов, но картата е изгодна,ако я ползвате 2-3 момичета ( освен фитнеса, мсля че беше включена и сауната)
А относно фитнес с инструктор - в мол Галерия се сещам само

BTW Някой знае ли за  автомивката на мол Плаза .. как въврят цените за вътрешно/външно ?

Общи условия

Активация на акаунт