Къде в Бургас? (43)

• 78 118
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Някой правил ли си е изследване за костна плътност и при кой лекар?Благодаря предварително за отговора!

В "Свети Георги", др. Е. Господинова правеше преди 2 години

# 391
Момичета знам, че не е много по темата, но не се сещам къде да питам. Някой знае ли в спортна зала Младост, Бойчо Брънзов или спортна зала Нефтохимик дали има някакви спортни школи за деца през лятото и на какви спортове?
в Бойчо Брънзов има магазин за спортни дрехи

# 392
Здравейте
От къде мога да купя топка за игра, която е от плат
/най-вероятно някакъв здарв плат/ видях я на плажа този уйкенд, но не можах да разбера от къде са я закупили
Голяма е като плажните детски топки, които се надужат с уста и се закопчават
Тази се надува с помпа и е тип плат

# 393
  • Бургас
Мога ли да намеря някъде продукти на Vaseline? По-точно търся лосиона им за тяло с какао  newsm78

# 394
Здравейте
От къде мога да купя топка за игра, която е от плат
/най-вероятно някакъв здарв плат/ видях я на плажа този уйкенд, но не можах да разбера от къде са я закупили
Голяма е като плажните детски топки, които се надужат с уста и се закопчават
Тази се надува с помпа и е тип плат

Не знам дали това което аз видях е това,което вие търсите,но поне е подобно-в уличката под Транспортната къща има магазин за един лев и висяха отвън,не са едноцветни,а шарени.Имаше доста големи по размер и по-малки.Предполагам ,че и в други подобни магазини ще има.

А аз да питам-преди се коментираше къде освен до Битовия комбинат се правят ИЛИЦИ? Някой дали е открил на друго място(тогава се коментираше и за една шивачка до Св.София).И тази жена в Битовия къде точно се намира,на втория етаж ли е,защото не можах да я намеря?

# 395
Здравейте, къде мога да намеря едноцветни чаршафи с ластик 190/90, но не хавлиени - явно този размер не е често срещан Thinking
Търся също тапицерска кожа - къде?

# 396
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря едноцветни чаршафи с ластик 190/90, но не хавлиени - явно този размер не е често срещан Thinking

Едноцветни с ластик съм купувала от Метро, памучни, но такъв размер няма да има, вземи следващия.

# 397
Тапицерска кожа купувах преди време от едно малко магазинче на "Цариградска". Намира се точно срещу входа на Областно пътно управление, или от ляво на ЧИЧО САМ.

# 398
  • Бургас

Здравейте,виждала съм в Jusk едноцветни с ластик,но за размери не мога да ви кажа.

# 399
  • Бургас
Тапицерска кожа купувах преди време от едно малко магазинче на "Цариградска". Намира се точно срещу входа на Областно пътно управление, или от ляво на ЧИЧО САМ.
Мисля, че го затвориха точно това магазинче. Кожа има в Зодиак,  Тома текс срещу новата поща и в други магазини за дамаски може би, но в тези двата съм виждала.

# 400
Здравейте, къде мога да намеря текстилна бяла боя? Трябва ми за поправка на малък участък от дреха, съсипан при пране, някакви идеи?
Благодаря предварително!

# 401
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря текстилна бяла боя? Трябва ми за поправка на малък участък от дреха, съсипан при пране, някакви идеи?
Благодаря предварително!

Една малка галантерия зад училище КиМ, продават гоблени, конци, мъниста и т.н.Има различни цветове боя там.Само не знам как ще стане корекцията на малък участък от дрехата.

# 402
За текстилна боя питай в Армстронг или в някое химическо, в което боядисват дрехи, може и да продават бои

# 403

Едноцветни с ластик съм купувала от Метро, памучни, но такъв размер няма да има, вземи следващия.
Здравей размер 90/190 или 90/200 едноцветни (различни цветове) има в АИКО .Материите са 100% памук едната е трико разтеглива материя.Има и единични чаршафи с ластик по евтини които са само бели те са по евтини,но има % изкуствено amiiii smile3521

# 404
Благодаря предварително!

Една малка галантерия зад училище КиМ, продават гоблени, конци, мъниста и т.н.Има различни цветове боя там.Само не знам как ще стане корекцията на малък участък от дрехата.

Благодаря  bouquet, сетих се за магазина!
Самата щампа на дрехата на места се обели и трябва да се боядиса/оцвети в бяло за да не стой грозно, питах и в хим. чистене, но имат само черен и тъмно син цвят.

Общи условия

Активация на акаунт