Информация за Петко - аптеки ХЕРА (тема 2)

• 240 814
  • 387
  •   2
Отговори
# 375
Здравейте, някой ходил ли е с бъбресна недостатъчност при Петко?

# 376
  • София
Ще лекувате бъбречна недостатъчност с хомеопатия?

# 377
За Петко не знам, но Цонка Даскалова (фармацевт) е успяла да излекува себе си с билки, като случаят е проследяван от проф. Ламбрев (т.е. резултатът е валидиран от официалната медицина). По-добре се срещнете с нея в билковата й аптека.

# 378
Здравейте,
Някой може ли да ми помогне в разчитането, особено на последното Imune...

# 379
Алиум цепа
Ферум фосфорикум
Вит ц
Калциев глюконат
Zyme kids
Пирогениум
Меркуриус солубилис
Беладона
Компрес с извара докато спи

Иначе във всяка аптека където ходи, ще ви ги разчетат

# 380
Мноооого благодаря, а последното отдолу на листа, което е за имунитет дали го разчитате:)

Алиум цепа
Ферум фосфорикум
Вит ц
Калциев глюконат
Zyme kids
Пирогениум
Меркуриус солубилис
Беладона
Компрес с извара докато спи

Иначе във всяка аптека където ходи, ще ви ги разчетат

# 381
Още малко ще трябва да се озоря:-)
Това последното ми прилича на имунна формула, той я дава понякога на health aid.
Обаче силно ви съветвамда отидете в аптеката и там ще ви кажат всичко, щото с тия изписани неща вероятно е за дете с болно гърло и обилна хрема, както и за по-дълга поддръжка. По добре да не се гадае.
Сега пак се върнах да чета - всъщност ви е дал за два сценария - при прозрачни сополи и при зелени:-)

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 20:59 от second

# 382
Благодаря много.
Да, 2 протокола да си ги знам ми даде.
При лека и по-тежка ситуация и трето - за подсилване на имунитета.

Още малко ще трябва да се озоря:-)
Това последното ми прилича на имунна формула, той я дава понякога на health aid.
Обаче силно ви съветвамда отидете в аптеката и там ще ви кажат всичко, щото с тия изписани неща вероятно е за дете с болно гърло и обилна хрема, както и за по-дълга поддръжка. По добре да не се гадае.
Сега пак се върнах да чета - всъщност ви е дал за два сценария - при прозрачни сополи и при зелени:-)

# 383
Ще лекувате бъбречна недостатъчност с хомеопатия?

Не се лекува, то се поддържа.. да не прогресира. Затова питах, дали има хора с подобен случай, на които Петко е помогнал.

# 384
Здравейте, знаете ли дали Петко е в аптеките тази седмица? Не успявам да се свържа по телефоните, а пътувам от друг град.
Благодаря

# 385
Дали преглежда Петко в Хера - Сухата Река или в Хаджи Димитър, или да изчакам септември? Ходих до Младост, но имаше бележка, че т.м. е бил последно на 12 август. Ще съм благодарна, ако някой може да сподели информация тук.

# 386
Петко през август обикновено е в отпуска.

# 387
Здравейте, някой звънял ли е да пита дали Петко във вторник/09.09/ ще е аптеката на Младост 1 ? Звънях в аптеката, обаче не ми вдигнаха.

Общи условия

Активация на акаунт