Кралски работи и клюки - 9

• 138 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Принцовете са били на почивка с Доди същото лято  Peace

# 256
Ами, аз, признавам си, не съм от феновете на  Даяна. Освен, че е била една много красива и добра жена (омъжена за неподходящ човек), но какво друго? Накрая остави синовете си и отиде да се забавлява с някакъв арабин.

Хора всякакви, мнения безброй. Не съдя Даяна за постъпките си. В никакъв случай.

# 257
  • София

По повод копирането, една снимка от мен.

# 258
  • Пловдив
Официални снимки от кръщенето на принцеса Шарлот:

# 259
  • Пловдив
А Хари защо го няма?

# 260
В Африка е  .

https://pbs.twimg.com/media/CJJvBG9XAAIj_er.jpg:large - Кръщенето на кралицата  Wink

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3b/16/e7/3b16e79d2c610 … 535137d14c511.jpg  Laughing

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 03:48 от Вихрушка

# 261
  • Пловдив

По повод копирането, една снимка от мен.

Това пък какво копиране е?!!?!? Всяко малко дете, което иска да подържи новородено бебе има подобна снимка. Мога да покажа собствени 20-30 такива снимки.

# 262

Вгледах се в подредбата на местата. Всичко е толкова добре обмислено!!!  Heart Eyes  Особено вторият ред!  Simple Smile И Катрин- точно по средата между двата рода.

# 263
https://www.youtube.com/watch?v=hrVQ7p8A3o8#t=55

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 15:56 от Вихрушка

# 264

Това в средата Елизабет ли е? Shocked Shocked Shocked В шок съм! Shocked Shocked Shocked В пълен шок и потрес! Shocked Shocked Shocked Буквално съм без думи.................А съм фен на кралското семейство! Shocked Shocked Shocked Тия какви тайни пазят още? То накрая ще излезе, че Хес наистина е щял да преговаря с британското правителство! Shocked Shocked Shocked

# 265
  • София

Това в средата Елизабет ли е? Shocked Shocked Shocked В шок съм! Shocked Shocked Shocked В пълен шок и потрес! Shocked Shocked Shocked Буквално съм без думи.................А съм фен на кралското семейство! Shocked Shocked Shocked Тия какви тайни пазят още? То накрая ще излезе, че Хес наистина е щял да преговаря с британското правителство! Shocked Shocked Shocked

Хайде, хайде - през 33-та година (когато вероятно е правена снимката) светът все още възприемаше Хитлер (и неговата идеология) като нещо добро и нормално. Даже му се радваха на идеите като противовес на комунистическата идеология. Сега отделно можем да спорим дали това е хитлерофашисткия поздрав или ... поздрава на римските императори.

Та нека не прибързваме толкова много с емоционалните реакции.

# 266
  • Пловдив
Да не говорим, че тогава е и 6-7 годишна  Laughing

# 267
  • Някъде там
 Rolling Eyes абсолютно съм сигурна че не е имала представа какво означава този поздрав...
Важното е сензации и скандали да има..и възмутени хора.. Grinning

# 268
Rolling Eyes абсолютно съм сигурна че не е имала представа какво означава този поздрав...
Важното е сензации и скандали да има..и възмутени хора.. Grinning

Е, тя едва ли е имала представа, но майка й до нея и баща й, който е правил снимката, най-вероятно са били наясно. То отдавна е известно за няколко представители на кралското семейство по онова време, които симпатизират открито на Хитлер. Влючително Едуард, който се отказва от престола заради мисис Симпсън.

# 269
Гледах няколко пъти видео клипа  newsm78 Shocked - на мен лично ми прилича на една вдигната детска ръка!!!! Нито се вижда да е изправена толкова рязко, нито пък стойката на ШЕСТ-годишното момиченце ми прилича на отявлен привърженик на Хитлер. Да не забравяме, за тогавашните времена - настроения и идеологии. Още повече, че децата подражават на родителите си!! И ако малката Елизабет е видяла останалите да вдигат ръка, тя защо да не го направи?
Според мен това е празно раздухване и наистина има за цел да се създават клюки, истерии и...... оборот за талбоида.
п.п. Всяка монархия (както и всяко семейство) си има своите тайни и черни точици в своята история. Не виждам защо трябва да се драматизират толкова много нещата????

Общи условия

Активация на акаунт