Страсти – градините в София, кампания 2015/2016

• 41 884
  • 789
  •   1
Отговори
# 15
Имам питане: ако в трудовата книжка е записано седалището на фирмата, а местоизпълнението на трудовото правоотношение е другаде как се процедира?

Важно  е кой е района по месторабота на служебната бележка от работодателя.

# 16
  • София
Това беше и моето мнение. Благодаря.

# 17
  • София
Успех и от мен.

# 18
Успех и от мен на всички! И дано от септември всяко детенце намери "своите" учителки!

# 19
 Здравейте, бихте ли могли да ми отговорите на следния въпрос? ММ си смени местоработата, в резултат на което се получи пропуск от два месеца без да е осигуряван. Предстои му да подпише трудов договор от 1 юни, но в момента се води безработен и съответно сме с цяла точка по-малко в класирането. Видях, че пише, че профилът може да се актуализира до 22 май, това означава ли, че от 1 юни вече няма да можем да променим информацията и няма да имаме шанс и за следващите класирания?

# 20
  • София
Inna , в момента, в който се подпише трудовият договор, можете да въведете промяната в профила.
Това за актуализацията до 22 май е написано, понеже на 23.05 ще е 2-рото класиране.
А щом от 1 юни ще има договор, ще можете да участвате на 3-то класиране, което ще е на 6.06 с пълен брой точки.

# 21
Inna , в момента, в който се подпише трудовият договор, можете да въведете промяната в профила.
Това за актуализацията до 22 май е написано, понеже на 23.05 ще е 2-рото класиране.
А щом от 1 юни ще има договор, ще можете да участвате на 3-то класиране, което ще е на 6.06 с пълен брой точки.
Много благодаря! Значи все пак имаме шанс. Успех на всички!

# 22
Успех утре и дано всички сме вътре. Явно има полза от запитванията щом поне конкретно разясниха някой ситуации.

# 23
  • СОФИЯ
Успех утре и дано всички сме вътре. Явно има полза от запитванията щом поне конкретно разясниха някой ситуации.
Днес, днес  Laughing

# 24
И аз благодаря за темата и ангажимента на всички.
Имам следния въпрос, вчера направих сктийн шот точно в 18:00 ч., сега виждам,че има разместване в социалната опашка, как за бога се получава това като системата е заключена?
Премахнати са предимства?!

# 25
Днес, днес  Laughing
Не е ли утре обявяването на класирането?
И аз благодаря за темата и ангажимента на всички.
Имам следния въпрос, вчера направих сктийн шот точно в 18:00 ч., сега виждам,че има разместване в социалната опашка, как за бога се получава това като системата е заключена?
Премахнати са предимства?!
Как ги виждаш разместванията? При мен е заключена системата? newsm78

# 26
Разместванията се виждат в страницата на самата градина. Днес е класирането, утре само ще ни уведомят, затова късметът е за днес Simple Smile

# 27
  • София

И за ОДЗ-то, където кандидатсваме има размествания в социалната. До 18:30 бяха 5 деца с първо желание, а вчера в 22:00 бяха 7, което не знам как се получава..

# 28
  • София

И за ОДЗ-то, където кандидатсваме има размествания в социалната. До 18:30 бяха 5 деца с първо желание, а вчера в 22:00 бяха 7, което не знам как се получава..

Възможно е  Peace По принцип премахването на фалшивите предимства от гг. се прави след заключването, защото иначе се получаваше игра на котка и мишка - некоректните родители пак си ги заявяваха и така до безкрай, по-точно пак до заключване с-мата  ooooh!

# 29
Да в страницата на самата градина се вижда, иначе при мен местата намаляват и съответно ние сме по напред, но виж когато се увеличават, както казва Рейни вече се замислям за намеса не в корекция на неправилно заявени критерии.

Общи условия

Активация на акаунт