Страсти – градините в София, кампания 2015/2016

• 41 884
  • 789
  •   1
Отговори
# 30

И за ОДЗ-то, където кандидатсваме има размествания в социалната. До 18:30 бяха 5 деца с първо желание, а вчера в 22:00 бяха 7, което не знам как се получава..

Възможно е  Peace По принцип премахването на фалшивите предимства от гг. се прави след заключването, защото иначе се получаваше игра на котка и мишка - некоректните родители пак си ги заявяваха и така до безкрай, по-точно пак до заключване с-мата  ooooh!
При премахване на предимства би трябвало точките да намаляват, а не да се увеличава броя на децата с първо желание newsm78

# 31
  • София
Междудругото предишни гг. за това публикуваха съобщение в "Новини", сега тогава не виждам, явно ще трябва и за това да им напомняме  Whistling

И за ОДЗ-то, където кандидатсваме има размествания в социалната. До 18:30 бяха 5 деца с първо желание, а вчера в 22:00 бяха 7, което не знам как се получава..

Възможно е  Peace По принцип премахването на фалшивите предимства от гг. се прави след заключването, защото иначе се получаваше игра на котка и мишка - некоректните родители пак си ги заявяваха и така до безкрай, по-точно пак до заключване с-мата  ooooh!

# 32
  • София

При премахване на предимства би трябвало точките да намаляват, а не да се увеличава броя на децата с първо желание newsm78

Поредността на желанията не би следвало да се променя. Сигурни ли сте, че това се случва?  newsm78

# 33
  • СОФИЯ

Поредността на желанията не би следвало да се променя. Сигурни ли сте, че това се случва?  newsm78
Ако това е вярно, може да изпратят скрийншота и сегашното положение на мейла на СНБМ. Ще им ги изпляскаме още днес.

# 34
При нас едно дете от 8,4 стана на 8,2 ама да се появят нови не би трябвало. Нали желанията и разместванията ги правим ние а при заключена система след 18 часа не може да се пипа. Ако е вярно кой е пипал тогава?

# 35
  • София
Здравейте, охххх с нетърпение чакам да видим утре какво ще стане. Миналата година след половин годишно очакване ни приеха в 21 СДЯ Бон Бон в кв.Иван Вазов и ми олекна на душичката.
Сега пак се почва с детската градина  Cry , много искам да се вълнувам и да се радвам,но като знам какво е чак не смея...

Желя на всички успех  Praynig  

# 36
  • София
Благодаря на всички за усилията, които положихте и за разясненията, които дадохте. Успех на всички!  Hug  bouquet

# 37
Допускам увеличение на бройката в общата опашка при изчистване  на лъжливо заявен социален критерий, но за увеличаване на броя в социалната опашка не ми хрумва нищо.

# 38
  • София

сигурна съм, че това се случи.. въпросът е, че ми е сефте и не съм се сетила да направя скрийншоти  ooooh!
Ако махат фалшиви предимства- Ок, намаляват, но те се увеличиха с 2 децата. Възможно ли е да са качили от общата опашка деца, защото не помня да съм ги виждала, а съдейки по имената май са близнаци и не знам дали не са им дали предимство просто....

# 39
  • София
Допускам увеличение на бройката в общата опашка при изчистване  на лъжливо заявен социален критерий, но за увеличаване на броя в социалната опашка не ми хрумва нищо.

Ама това станало ли е някъде?  newsm78 Моля качете скриншота от вчера и тук...

# 40
  • София

сигурна съм, че това се случи.. въпросът е, че ми е сефте и не съм се сетила да направя скрийншоти  ooooh!
Ако махат фалшиви предимства- Ок, намаляват, но те се увеличиха с 2 децата. Възможно ли е да са качили от общата опашка деца, защото не помня да съм ги виждала, а съдейки по имената май са близнаци и не знам дали не са им дали предимство просто....

Не са им го дали, те си го имат  Peace Нямам близнаци и съответно не знам как се заявяват в профила, но на теория е възможно да ги качат от общата в социалната опашка, принципно мястото им си е там, ако не са били зададени коректно.

# 41
Леле кога изписахте 3 страници Simple Smile
Мама Саня, замислях се за гражданския контрол, но за съжаление съм на работа, а периода е малко натопорчен и нямаше как иначе щях да се измъкна и да се запиша.

# 42
Аз ще кача след малко с моя пример, децата са намаляли, едно го няма изобщо в социалната опашка, но е по интересно как са станали повече, след заключване на системата?!

Както и ще изпратя запитване през системата,но там те мога да им кача снимките да видят.
Близнаците получават точките си автоматично, няма как да не са им отбелязани точките.

# 43
  • София
Успех на всички! Simple Smile Избързвам с въпроса, но да предизвикам съдбата: Като отивам да се записваме, с детето ли е добре, за да го видят или има някаква друга среща преди тръгването на градина? Все пак нали трябва да се обясни за някои "навици". Например моето още не говори добре и го разбирам по мои си начини какво иска?  Simple Smile

# 44
  • София
Успех на всички! Simple Smile Избързвам с въпроса, но да предизвикам съдбата: Като отивам да се записваме, с детето ли е добре, за да го видят или има някаква друга среща преди тръгването на градина? Все пак нали трябва да се обясни за някои "навици". Например моето още не говори добре и го разбирам по мои си начини какво иска?  Simple Smile

Директорките обичат да ги "виждат" децата, но иначе няма такова изискване  Peace Със сигурност ще имате 1-2 родителски срещи преди тръгването на градина, а това с говоренето, мисля, че ще ви е последният проблем Wink

Общи условия

Активация на акаунт