НВ-ВМХ, част 89 - за здравословното хранене

• 46 104
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Някои хормонални и гинекологични проблеми много се неглижират. Освен нередовния цикъл се счита и за нормално "да ти дойде" 5-6 дни след като ти е спряло. И аз все обяснявам, че кървене и цикъл не е еднозначно.
Кой го счита това за нормално?  Rolling Eyes Абсурдно е просто!

# 331
  • Пловдив
На мен фаворит ми е: Ау, ама как може да ядеш яйца на закуска? Това е толкова тежка храна! А баничката е изключително лека, особено съчетана с боза или с готов айран с всякакви незнайни добавки в него.  hahaha Става ми леко на стомаха само при мисълта...И ако не знаете, месото също е тежка храна. Все се каня да питам колко точно тежи, ама виждам, че няма смисъл... Mr. Green

# 332
Като ви чета и ме хваща срам  Embarassed

Вчера направих закуско-обяд с две малки пържолки, които трябва да са 250гр. За вечеря две големи, свински, мазни пържоли с грамаж 600гр. Грамажите са в суров продукт. Ясно е, че като се сготви намаля, но все пак.

# 333
Някои хормонални и гинекологични проблеми много се неглижират. Освен нередовния цикъл се счита и за нормално "да ти дойде" 5-6 дни след като ти е спряло. И аз все обяснявам, че кървене и цикъл не е еднозначно.
Кой го счита това за нормално?  Rolling Eyes Абсурдно е просто!
Из форумите. Приемат го като нещо досадно, но не и като здравословен проблем.

На мен фаворит ми е: Ау, ама как може да ядеш яйца на закуска? Това е толкова тежка храна! А баничката е изключително лека, особено съчетана с боза или с готов айран с всякакви незнайни добавки в него.  hahaha Става ми леко на стомаха само при мисълта...И ако не знаете, месото също е тежка храна. Все се каня да питам колко точно тежи, ама виждам, че няма смисъл... Mr. Green

И ако ядеш много яйца, ще се натровиш.  Mr. Green

# 334
Bolle, да и магнезият помага, тя ти е писала Шоки. Аз може и от него да спя толкова дълбоко.

Така продължих до петък, тоест през целия период на фастването. След това проблема изчезна. Някой знае какво може да е станало? Не съм променяла дозата, която стандартно си пия магнезий (т.е около 500-600мг на ден глицинат и цитрат)
Здравейте! И аз да се включа в темата, от два дни съм на режим и се чувствам добре.
Не знам на какво се дължи, но ми се иска да знам? И задължително ли е приема на магнезий? Аз имам крампи понякога...
Като чета май съм в точната за мен тема, какво щастие Simple Smile)))

Cioccolata на първа страница линка не се отваря. Peace

# 335
Кой линк не се отваря? Embarassed

# 336
  • SA
Да, това за месото като тежка храна и на мен ми е любимо.  Joy
За някои, които го съчетават с картофки, хлебец и накрая за десерт с тортичка, или сладолед, е тежка де. Наблюдавам тук едни наши приятели, с които често се събираме на барбекю и си хапваме порядъчно. Месо ядем всички, но аз не ям десерти, хляб, картофи и подобни. Ами няколко часа по-късно, компанията масово почва да се прозява и да се ориентира към полягване, докато аз съм си свежа като репичка и освен че тепърва почвам да мия чинии, чаши и да чистя, се е случвало да им предлагам да ми оставят детето им да го гледам, докато те си дремнат следобеден сън.  hahaha
А, Мики, вчера си мислех да пиша, но забравих. Мускулните крампи при кетоза могат да се дължат и на недостиг на калий. Джими Мур е изпитвал ужасни болки през нощта, след като е влязъл трайно в кетоза и не му било помогнало нищо друго, освен добавка на калиеви соли.

# 337
Мики, и аз благодаря за филмчето!  bouquet

# 338
Това за тъпченето с въглехидрати и целодневното "пето кафе(барабар с литър кола и един шоколад) пия и не мога да се събудя" съм се опитвала да го обясня, ама никой не ще да разбере.  Rolling Eyes

# 339
  • София
тепърва почвам да мия чинии, чаши и да чистя, се е случвало да им предлагам да ми оставят детето им да го гледам, докато те си дремнат следобеден сън.  hahaha

Взимам те, Кам!!!  newsm47

Мики, когато съм правила фастове, наистина е доста трудно на тези 900 -1000 кал. особено от мазнини. Затова максимума ми на фаст е бил 3 дни. За мен и толкова си е чисто геройство, аз обожавам да ям  Laughing А ти с твоите 5 дни си направо за медал!

# 340
  • София
Отново се присламчвам към вашите редици Embarassed Embarassed

кажете,какви ядки похапвате Rolling Eyes

# 341
Аз не ям ядки почти, защото избягвам междинните хранения.

# 342
И аз не ям, като изключа 2 бразилки ореха дневно, които започнах да ям... забравих откога, но не много отдавна.  Laughing

Съншайн, добре дошла. Не разбрах въпроса ти?

# 343
Аз ям сурови бадеми или от онова суровото индийско кашу. Бразилските орехи понякога ги слагат в разни миксове, но не са ми никак вкусни.

# 344
  • SA
ВивHeart Eyes
Аз ям основно макадамия, по-рядко кашу, или бадеми. Но рядко да изям повече от десетина на ден, а и не всеки ден се сещам.
k@li и Съншайн , добре дошли!
И аз не разбрах въпроса на Съншайн - искаш да питаш защо се чувстваш добре ли?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт