КГБ = Клуб на Готините Баби - 158.

• 72 440
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Римар, къде го пороя? В Лоенец валя сутринта, но за обедната почивка пекна слънце.
И в Дианабад сега няма дъжд, но е хладно. Брррррррррр
Янке, дано, дано ама надали. Аз бях заета с работа. Но и то си е хубаво нещо - нали дават заплата.
Сега отивам да търся клипа при Галена.

# 391
              Ето съм и аз!
              Айша,откакто съм се прибрала от тръстиката не спира да гърми и вали!Преди минути се изсипа такъв пороен дъжд примесен и със ситен град!Направи ми петуниите на парцали. Sick Добре,че е само едно сандъче,а другите с мушкатата не пострадаха,но със сигурност са удавени нали още са мънички.
              Зачезвам да гледам капките! Wink

# 392
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утрооо! Хайде на кафе:

При нас гръмотевиците и дъжда дойдоха чак към края на Капките, ама си ги догледахме.

# 393
                Мили приятелки , добро утро !

Дано бурите /над главите ни/ се разминават по- лесно и по- бързо.

Днес милата внучка на Тани-та има своя първи бал – абитуриентския  , който се помни цял живот, защото това е първият момент, когато се чувстваш голяма и уважавана..Пожелавам и да бъде принцесата на  бала, най-желаното момиче и да намери своята голяма любов! Пожелавам и да има още много бални вечери като тази в живота и да се радва истински на малките неща, които ни правят щастливи! Пожелавам да успява в живота с лекота и да намери онова, което ще я направи истински щастлива!

# 394
Янчееееее,пийвам от твоето кафенце!

Танита,да е жива и здрава абитуриентката ти Миша!Късмет и успех!Нека бъде много щастлива и все така слънчева и усмихната!

# 395
 И за малко разведряване  

От Янчето кафето , от мен – допълнението Laughing  Heart Eyes Laughing

# 396
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро и от мен. Към кафето на Янчето и малко немски сладкиш.

Много дъжд при вас, тука е слънчево и много приятно, превалява по малко, но вечер колкото да  поддържа прекрасната зеленина навсякъде. Да ви се похваля, че се сдобих с бански. Отново ценна придобивка, предвид предлаганото при нас /като размери/. Вчера бяхме на ресторант за годишнината от сватбата на дъщеря ми. Беше много приятно, хапнахме местния специалитет /става въпрос за Елзас и Баден/ фламкухен, нещо като пица върху много тънко тесто, много вкусно. Бяха запазили масата още преди два месеца, защото ресторантът е много известен точно с този си специалитет и места е невъзможно да намериш без предварителна резервация. Алекс издържа геройски цялата вечер и накрая заспа в колата. Вчера тук беше почивен ден Петдесятница, а и започна ваканцията на децата, градът се изпразни - всичко живо замина някъде на почивка. Спирам за днес, мъка с тази кирилица  Mr. Green Докато се натуткам и Диди и |Иха ме изпревариха  Embarassed
Честито на Миша, пожелавам прекрасно бъдеще и един запомнящ се абитуриентски празник. Оттук нататък само напред и нагоре!

# 397
добро утро момичета Hug

Яне,Иха,Диди - благодаря за кафето и допълнението. Него го оставям за след обяд Grinning

Танче - най -сърдечни пожелания  за  вашата Миша ! Да има самочувствието на принцеса ,да успява в живота !Да обича и да е обичана ! Да е все така позитивна и слънчева ! Весел да е празника  и !  А на  вас - да се гордеете с постиженията и !!!

За всички дами в  задружното  ви семейството     Hug Hug

Спокоен ден на всички  Hug Hug

мамси - вземам си от твоя сладкиш  Hug Hug

# 398
Малко  кафенце ,не се отказвам от сладко...благодаря,че сте тук и имам местенце при вас...

Танитка ,честита абитуриентка ,аз ще и пожелая  да е като баба си ,изправена ,активна ,.Нека постига  желаното ,с тези дълги крака да крачи широко напред...И да си и дочакаш  сватбата ,децата да гледаш...мисля ,че те бива за това.То сега с тези пенсии  до памперс майките нямат време за внучета ,та бабите за пра внучета   да намират.
Момичетата в немско ,изживейте си  каквото  ви се е паднало от лотарията и не се притеснявайте ,аз все повече се замислям за някои  неща...може и да ме огрее,знам ли...
Едва пиша ,но съм упорита днес ,кално е  и съм  в къщи ,и ме мързи   ...

# 399
 Ехо-о-о...Къде сте ? Много ли работите ? Приемете този съвет :

Разговор между испанец и турчин :
Испанецът: "Маняна" е ако имаш работа за днес и не успееш да я свършиш, може да я отложиш за утре. Пък и ако утре не смогнеш, то когато можеш, тогава.
Турчинът: "Яваш, яваш" е същото, но без тази нотка на припряност и цялото това напрежение.

# 400
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ехо-о-о...Къде сте ? Много ли работите ? Приемете този съвет :

Разговор между испанец и турчин :
Испанецът: "Маняна" е ако имаш работа за днес и не успееш да я свършиш, може да я отложиш за утре. Пък и ако утре не смогнеш, то когато можеш, тогава.
Турчинът: "Яваш, яваш" е същото, но без тази нотка на припряност и цялото това напрежение.

Joy Joy Joy Иха , за испанците е баш у десетката.  Peace
Ееее честно казано , рядко. Но , има такива моменти. И при някой това утре (маняна),
рядко идва.  Laughing Ма свиква се и сме си много добре , спокойствие и непукист.  Peace

Танче , да е жива и здрава Миша и попътен вятър в живота!  bouquet  bouquet  bouquet

# 401
  • Кубрат/ Пишурка

МИША, НА ДОБЪР ЧАС ПО ПЪТЯ КЪМ ГОЛЕМИЯ ЖИВОТ!

И малко от веселия българско-турски речник:

Не дразни дявола! - Дур бъзик шаркан бабана сакатлък!
 Двама се карат, третият печели! - Двама кандърмъ патакламъ, трети кяр!
Детето няма спирачки! - Пишлеме йок контра!
Пионерче - Кърмъзъ пешкир пишлеме.
Площад "Славейков" - Чурулик мегдан.
Алпинист - Дувар серсем.

Утре повече Joy А и един виц:

Двама цигани си говорят:
 -Откъде го такъф убав часовник?
 - Подарък от сестра ми.
 - Ма ти немаш сестра бе!
 - Немам, ама така пише на часовника!

# 402
  • София

Привет!

Тук съм, избягах от делника за няколко дни заедно с малкият юнак, който е вече второкласник и то от класа! Отличник и със самочувствие, а не като в началото страхливо малко момченце. Получи си подаръците от мен книги, от останалите парички и дребни подаръчета по негово желание. И дори си извади два зъба съвсем сам! Стана специалист направо. Даже не знам дали няма да се върне към първото си желание за професия - зъболекарството. Беше много щастлив, че е успях сам да се справи. Баба му изпитва ужас от вадене на зъби изобщо, вкл. и детските млечни. Та и феята на зъбките беше у дома два поредни дни.

На Таниткината Миша пожелавам НА ДОБЪР ПЪТ В ЖИВОТА! МНОГО УСПЕХИ И КЪСМЕТ!

Момичета, прочетох ви набързо и видях, че Иха предлага работна среща. Аз съм за, ако има желаещи да казват, ако не може и двете Иха да се видим някъде из София. Предложението ми е срещата да бъде до края на работната седмица, ако е възможно.

Мила Фло, не си излизала от мислите ми нито за миг през тези дни. Знам, че ти е много мъчно, знам, че  сега спомените за милото ти братче са непрекъснато в главата ти! Много боли, убедена съм в това! Запази  милия, прекрасен спомен за брат си и бъди силна, мила моя! Знай, че някъде там отгоре той те гледа и знае, че ти ще се справиш както винаги! Силно те прегръщам!  Hug

# 403
  • София
Танита, пожелавам  на Миша весел бал и попътен вятър в живота!
Да е здрава, да сбъдва мечтите си!   bouquet 
Как лети времето - сякаш вчера пожелаваха подобно на Ани.  Party
Маринка, честит ти второкласник - отличник!
Мамси, хайде на море с новата придобивка. Ами внучо има нужда от слънчице и морски въздух. Пък и ти сега имаш опит в гледането.  Laughing
Фло,  Hug  Обади се - да се разсейваш.
За среща не мога нищо да кажа. Нали сте чували, а  някои и познават леля ми от Търново.
Та милата е със сърдечни проблеми и утре идват с братовчеда на преглед и за мнение. В Търново кардиолозите не знаят как да я лекуват, вдигат рамене. Може и да я оставят в болницата и да трябва да се ходи при нея. Пишете, пък в движение може и да се включа.

# 404
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Танита, честита ви абитуриентка!
Да е жива и здрава, да има успех във всичко, с което се захване!

Маринка, Иха, за среща - иска ми се, ама кога? Ако има дъждовен ден - добре. Ама иначе всеки ден ходим в Банкя, та не знам.

И на мен Фло не ми излиза от ума. Не й е лесно никак...

Да имате изпитана рецепта за ягодова торта с маскарпоне?
Гледах из нета, ама повечето са със шоколад, а пък искам  бяла.

Общи условия

Активация на акаунт