КГБ = Клуб на Готините Баби - 158.

• 72 440
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • в малка спретната къщурка
Танита, на Миша желая незабравима вечер и късмет и успех в живота!  bouquet  bouquet  bouquet

Пиша телеграфно, защото трябва да заредя масата.Малко на тьгьдьк ми е тази вечер, но ми е много приятно.Имах гости след работа.Две мои съученички от осми клас.Не сме се виждали от 35 години.
По късно ще опитам да се включа.

# 406
Здравейте момичета ! Hug

Танита ,пожелавам на красивата  Миша , да е здрава , обичана , щастлива ! Да преуспява в живота !
Да добър час !

Маринка Hug,честито ви второкласник ! Браво на Влади ! Умно и отговорно е момчето ! Винаги да се гордеете с него ! smile3554 newsm51

Иха , Hug разсмя ме с стоят съвет , но е хубаво да се възползуваме. Grinning

Мамси Hug радвам се ,че си изкарваш прекрасно с любимите си хора !

Светле Hug вече правя сиропа с маточината. Вярвам ,че ще стане хубав. Сложих повече зеления , да стане по наситен.

Фло мила Hug , влизай при нас да се  разтоварваш.Много е тежко , но трябва да се привикне с тази мисъл. Аз също  непрекъснато те мисля. Обади ни се ,когато ти дойде от вътре.

Приятна вечер ,мили приятелки ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Kissing Heart lovekiss lovekiss Kissing Heart

Светле , Фури Hug Hug писали сме заесно . Фури ,видях снимките с твоите съученички  във ФБ. Много вълнуващи и приятни са такива срещи !

# 407
Иха, Дидия, Мамси, Гъбче, Борянка, Жабче, Янче, Маринка, Айша, Светълчо, Фурийка, Роси, благодаря ви за прекрасните пожелания към Миша! Heart Eyes Hug Two Hearts
Дано! Дано! Дано! newsm10

Да ви се връща на вашите деца и внуци!  newsm10

След като от заведението където бяхме, най-красивата абитуриентка тръгна за сборния им пункт на паркинга пред МЕТРО, младежите, Дилянчето и сестра ми отидоха и те и като се върнаха казаха, че най-красивото гардже било нашето!
Горда и щастлива баба съм!  Laughing
Сигурно това си казват и всички други баби, че тяхното гардже е най-хубавото!  Laughing hahaha tooth
Утре сигурно ще има снимки.

Черпя ви за Мишино здраве! Дай Боже, да е жива и здрава и късметлийка! newsm10

Маринче, честит ви второкласник! Да ви е жив и здрав, все така ученолюбив и успешен!  newsm10

# 408
Бори е качил снимка.

Вижте ни абитуриентката с Дилянчето и Бори в ресторанта! Laughing

Скрит текст:

# 409
танче, пожелавам на твоята прекрасна внучка да е много, много щастлива!

Наистина абитуриентката ви е ПРЕЛЕСТНА! Толкова нежна, естествена, стилна !!!

Маринка, честито на ученика ! И Софи премина с отличен във втори клас. Вече започнахме да четем ПАТИЛАНЦИ, но най-много се радва на ваканцията  Laughing

# 410
Бива си  я Миша и   е в добра компания

# 411
  • София
Танита, много са хубави и тримата.
Миша е нежна като Снежанка.
А и Бори вече е голям, направо ще засенчи Ален Делон.  Party
Мери, честита ти второкласничка.
Искам и аз ваканция , че да и се радвам. Ама и заплата искам - та няма как.

# 412

Танче,Миша е прекрасна! Бори е един чаровен младеж,а за Дилянчето - нямам думи -страхотна!Да са ти живи и здрави и много щастливи,а ти горда с успехите им! Hug
                  Чудесен ден от мен за всички и аз отлитам на тръстиката!
                   Уффф,забравих - чайче за теб!

# 413
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен! Дидия ме е отменила - благодарско! И аз сега си пийвам от кафенцето с вас.
Танче, ама наистина нашето гардже си е най-хубаво! Красавица и много стилно облечена! Пу, пу, пу! А Бори колко е пораснал! Да са ти живи и здрави!
 Честито на Маринка и Мери завършили първокласници - вече второкласници! Ние имаме още 3 дена - включая и днешния. Е, няма да сме пълни отличници, че по английски се очертава четворка, ама...що е време пред тях все е тяхно!
 Лек ден, момичета!

# 414
  • София

Добутро!

Пия си поредното кафенце в мрачна и студена София. Да ви кажа на вилата времето беше прелест направо. Топло, че имаше дни и горещо даже. Дъжд от време на време и то нощем повечето. А, тук...  Mr. Green

Танче, разкошна е Миша! Стилна, премерена както трябва да е една млада дама! Бори наистина е много голям вече, мъж направо! А Дилянка много прилича на теб!   bouquet

Мери, честито на Софи! Да е жива и здрава и все така любознателна! Ние Патиланско царство четохме през априлската ваканция и му беше интересно. Сега започна да чете Небивалици, пак от списъка - всеки ден по една история с различна големина. Списъкът е дълъг и както се казва пожелателен. Не знам дали ще го прочете целия, едва ли сам, но важното е да чете. Пък и късметчето му в последния учебен ден е да чете на глас всеки ден.  Heart Eyes

Светле, честит рожден ден! Да си здрава, все така мила и добра и все така обичана!

Честита годинка на Мая! Да расте здраво, усмихнато, умничко и късметливо момичето! За радост и щастие на всички у дома!

Момичета, бъдите здрави!

# 415
Мила Светълчо , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

Бъди все така светла , позитивна , мъдра , остоумна и много здрава и щастлива. Всички около теб да те даряват с много обич и топлина.

Laughing Heart Eyes Laughing

П.С -  след малко ще ти изпратя на ЛС някои предложения за ягодови торти . А как се разбира дали времето е дъждовно , когато сутринта е слънце , а след обед –вали ?

# 416
ДОБРУТРО МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ !

Денят ви да е спорен , сговорен и да получавате само хубави неща и новини

Дидия пак е много ранобудна и “оправна булка” – пълна програма за напитките сутрин рано и прекрасни пожелания. Дидия , да ти е леко и безпроблемно  “на тръстиката”

Тани-та – много стилна и чаровна е вашата абитуриентка. Впечатли ме с елегантността си. Браво! Успех и желая / и на вас /.

В понеделник предложих да се срещнем тази седмица – хем да заредим батериите , хем да доуточним за “мероприятието” във Варвара. Благодаря на Марина и Светълчо , че откликнаха на поканата.

# 417
Честит рожден ден Светле. Бъди здрава,щастлива с любимите хора около себе се и се радвай и на добри приятели.
На мъничкото ви слънчице Мая, да расте здраво, умерено палаво и много щастливо детенце!

Танитка, Миши изглежда истинска принцеса,Бори момък и половина , а Диляна щастлива мама и леля.Да са ви живи и здрави и винаги широко засмяни!
[/color[/b]]

Браво на първокласниците, минали първите трудност в живота.Все така да са отличници не само Те и не само сега, а винаги и навсякъде.
При нас учебната година завършва към края на юни.Най големия на 20, а по малките на 30.6. Онзи ден и двамата по малки донесоха грамоти за отличници на месеца, а големия през ден- два има изпити, един вид подготовки за матури.
Днес тук е 45 градуса, за утре вече обещават рязко спадане  Laughing- 30+ на Т.

Хубав ден ви желая Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 13:51 от Caroline

# 418
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви за прекрасните пожелания, милимоички!
Дано всичко се сбъдне - от вашите уста - в Божиите уши!

Иха, днес го броим  дъждовно Joy Joy
И като така: Предложение за

светкавична среща

днес, 16.00 в ХЕПИ на Пирогов

(Оказа се, че другото Хепи е в ремонт.)

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 10:50 от svetal4o27

# 419
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАБА И ВНУЧКА! НА СВЕТЛАТА СВЕТЛИЧКА ЖЕЛАЯ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ! УСПЕХИ? ИМА СИ ГИ. КЪСМЕТ? ИМА ГО-В ЛИЦЕТО НА ХУБАВОТО СЕМЕЙСТВО, НА ПРЕКРАСНИТЕ ВНУЧЕТА, НА ПРИЯТЕЛИТЕ, СРЕД КОИТО СМЯТАМ СЪМ И АЗ. НА МАЯ-ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ, ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И ОБИЧАНА!

ТАНИТА, на МИША желая светли хоризонти. Здраве и късмет!

На СОФИ и ВЛАДИ ( моята голяма слабост) честито! Желая им весели игри през лятото.

На всички вас, мили мои приятелки, благодаря  за съчувствието, за утешителните думи.  Препрочитах си ги по няколко пъти. Не съм вярвала, че толкова много ще ми помогнат. Когато в ритуалната зала, пред мен застана Иха( а не бях я видяла в множеството) усетих още по-силно вашата подкрепа...
Полека лека ще се взема в ръце, колкото и да е трудно. Вчера прочетох един от уроците на Мевляна Руми: Не тъжи. Всичко, което си изгубил, се връща при теб под друга форма.

Съжалявам, че няма да мога да се срещна днес с вас, но след обяд съм в кабинета, а утре сутрин заминаваме с ММ на вилата за няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт