Отговори
# 135
# 136
# 137
  • София
AnMary, нито виждам снимките, нито ми се отварят линковете, а последните ти 2 поста са "празни"  newsm78
И ние бяхме там...и ние приказвахме  Laughing
Ето вижте   Hug

# 138
AnMary, нито виждам снимките, нито ми се отварят линковете, а последните ти 2 поста са "празни"  newsm78
И ние бяхме там...и ние приказвахме  Laughing
Ето вижте   Hug
Shockedкак бе душа-снимките при мен се отварят направо в поста й newsm78
вие си бяхте голяма агитка-много благородно ви завидях и ви се изкефих smile3501 newsm51
аз въпреки ,че бях обещала днес на Вики пак да отида цял ден пазех леглото-болна съм Cry-настинах ужасно вчера-ами така е като излязох по потник-кат малките деца ooooh!
чакаме с нетърпение Вики да се прибере и да каже резултата от днес Praynig
Вики-много те обичаме да знаеш newsm51

# 139
ОХ РЕЗУЛТАТА Е СТРАХОТЕН АМА САМО ДА СИ ОПРАВЯ ДЕТЕТО ДА ХАПНЕ И ДА ЛЕГНЕ И венага сядам на отчет - малко търпение плййиииссссссс че луднах вече - само един час ми дайте - много ви обичам.
Боланат да оздравява че да не идвам да почвам с бабинуите девитини Heart Eyes Heart Eyes

# 140
оо ти се появи бе Hug-вече си мислех ,че те е завлякла някоя агита на мача и зяпам да те видя на стадиона с плаката'да спестим едно кафе-да е сухо едно дупе" Joy Joy Joy

# 141
730 ЛЕВАААААААААА
ТОВА Е КАТО ТЕГЛИХ чЕРТАТА,
ПЪРВИЯ ДЕН - 500 ЛЕВА, ДНЕС - 154.37 ЛЕВА И СЪБРАНИТЕ ОТ МЕН чРЕЗ ЗАПИСИ ПАРИ - 76 ЛЕВА.
НЕЗНАМ КАК ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ КОИТО ОТКЛИКНАХА, НА ВСИчКИ КОИТО ПОДКРЕПИХА ПЪРВАТА НИ АКЦИЯ - НЯМАМ ТОЛКОВА СИЛНИ ДУМИ, ВИЕ СТЕ ПРЕКРАСНИ ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА ИВЯРВАМ чЕ И ЗАНАПРЕД щЕ МОЖЕМ ДА ОСИГУРЯВАМЕ ПАМПИТЕ НА БЕБОЦИТЕ. НАЙ-ИСКРЕННО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИчЕТА.

сега по ред на номерата
първо огромни благодарности на семейство Дафови - Стела и съпруга и - за чувалите, които днес ми донесоха с обувки, играчки и дрешки някои, от които чисто нови с етикети. балгодаря ви мило семейство Hug Hug
второ - още веднъж се извинявам че акцията не беше изпипана като другите но знам че ще ми простите защото ми е за първи път - обещавам повече никакви гафове, никакво мърдане от акцията и тн.
трето - болната май не е болна щом ме бъзика ( и съм цесекарка и паднаха и съм бесна - фнимафай ф картинката) #Cussing out #Cussing out #Cussing out
четвърто най важно - Мерелин ще ходим ли в четвъртък за памперси и до Перник, за да знам дали да звънкам на другото маце с пикапа да я ангажирам. мислиш ли че ще си свежарка до тогава, защото аз сама няма как да ида до Перник - казвай си бързо тежката(леле ако надебелешш много шта санкционирам) - дума Hug Hug и да взема ли чувала от сем дафови с играчките и няколко по бебешки дрешки newsm78  bouquet  bouquet

# 142
да забравих да добавя - списъка със всички дарили пари за този месец ще го направя до два дни че е дълъг и ще пусна линк към него да не товари темата - всички имам в предвид не само дошлите на акцията но и изпратили пощенски записи или превели парички на движението
освен горните 730 лева пари има и в Мерелин - 37 лева и Роси - 40 лева

# 143
# 144
Браво на всички мами! Жалко, че не смогнах да дойда, но обещавам да се реванширам! Hug

# 145
за четвъртък за Перник съм 100% сигурна-налага се да съм свежарка още днес-след 30 мин тръгвам за работа Sick #Cussing out-нема начин
има и още 50 лв от d_iva-които чакат да мина да ги взема Embarassed-трябваше да го направя още в събота ама на.....-ще мина в сряда за да са в нас за Перник
добре е да се организира мацката с пикапа ,че тва са доста памперси-мале как се раздвам Hug  bouquet
мили момичета с големи сърца,които отделихте парички за бебоците-БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!
Hug  bouquet

# 146
Ето малко снимки и от мен!
И другия месец пак сме на линия!  bouquet

# 147
  • София
Ети да не си абравиш ръчния багаж за четвъртък, т.е. мен Simple Smile

# 148
за четвъртък за Перник съм 100% сигурна-налага се да съм свежарка още днес-след 30 мин тръгвам за работа Sick #Cussing out-нема начин
има и още 50 лв от d_iva-които чакат да мина да ги взема Embarassed-трябваше да го направя още в събота ама на.....-ще мина в сряда за да са в нас за Перник
добре е да се организира мацката с пикапа ,че тва са доста памперси-мале как се раздвам Hug  bouquet
мили момичета с големи сърца,които отделихте парички за бебоците-БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!
Hug  bouquet

Мисля, този четвъртък да пропусна Перник...ако трябва да бъда честна - нещо не ми се пътува! Tired Сдухала съм се явно. Sick
Ети, пиле...нали не ми се сърдиш!? Praynig

# 149
уф аз се опитах да уредя бус направо за четвъртък - за сега не са ми звъннали, ако не стане оставам аз с мойта кола - 1500 пампа мисля че ще събера спокойно, Снежинка - адвокатката за която ви казах на акцията - тя е с комби - -пак някъде токова - демек към 3000 пампа ще вземем, пък другите след 15-на дена -мисля че става нали???
Мариетка и Танче - ще са ми гид - ще ме направляват - хехехе само Мариетка пипетка да и мине до тогава щото ми се е разболнявила - имам една идея Мариетке - другия път ела само по потник, дори и без сако - може пък някоя двъстранна да си хванеш по пътя Close Close разголила ми се нашта - алоо - ти знаеш ли каква важна мисия имаш сега и колко много работа имаш около дечицата а- болна трена тя Naughty Naughty Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт