Отговори
# 210
...но имаме договорка вече със склада ако събираме всеки месец парите за 6 хил пмперса - да ни ги карат накуп направо във Перник, но това ще е след следващата акция. Hug Hug

Христос Возкресе!  Hug
Браво на вас ,това е страхотна договорка , ще чакам да пишеш за следващата акция,времето ще е чудно- слънчево и топло и ще съберем и повече парички от първия път.

AnMary,"оздравявайте" по-бързо Wink

# 211
  • София
AnMary,"оздравявайте" по-бързо Wink
И на мен ми се иска... ама мъкааа. Снощи едва не ревнах с Дияна Sad

# 212
  • София
Кога ще е следващата акция за събиране на парички?

# 213
Дамаянти на 15-16 - утре ще я обявя официално - дано да е успешна като първата - на теб разчитам за Люлинската група Hug Hug

# 214
  • София
Дамаянти на 15-16 - утре ще я обявя официално - дано да е успешна като първата - на теб разчитам за Люлинската група Hug Hug
Оооооооо, нямаш грижи.Ще дойдем под строй  Laughing Joy hahaha

# 215
нека да е през уикенда Praynigиначе няма как да дойдем  bouquet

# 216
не съм видяла датите - на 13 и 14 ще е събота и неделя довечера ще пусна съобщение оля ви който го види тук нека кае по отчетните си групи - малко хора влиат тук Hug Hug

# 217
  • София
Ти си пусни съобщението, аз само ша та копна в отчетната на Надежда Simple Smile

# 218
  • София
не съм видяла датите - на 13 и 14 ще е събота и неделя довечера ще пусна съобщение оля ви който го види тук нека кае по отчетните си групи - малко хора влиат тук Hug Hug
О, ти само пусни обявлението  smile3508.И в отчетната на априлките и в тази по квартали я пускам веднага  Hug
Сега разбирам кои букви на клавиатурата ти липсват  hahaha hahaha hahaha

# 219
Криси, има ли как да заделиш малко памперси за жената от Надежда, с 6-те деца?! Praynig

# 220
Значи да започвам да събирам от Надежденските мами и от Ноемврийки 2004, за да съм готова до средата на месеца.

# 221
Значи да започвам да събирам от Надежденските мами и от Ноемврийки 2004, за да съм готова до средата на месеца.
мери къде се губиш мила - на тази акция те искам преди да е свършила - кафе домашно да пием. изгуби се ти по трасето, а такава симпатяга си Hug Hug

# 222
ааа тук съм, чета си ви редовно и слухтя за новости
скитам по кърмачески срещи горещи
а малката са я замъчили едни кучешки
та само минавам, прочитам и отлитам на нейде
айде дано е по-успешна от предната тази акция

# 223
viki1 имам памперси къде, кога и как да ви ги дам?

# 224
viki1 имам памперси къде, кога и как да ви ги дам?

В кой район си?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт