Денят е пъстър и засмян-празнуваме моминското парти на One11-Бъдещи мами над 35

• 30 268
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
20 ти е сряда Simple Smile
Аз имам въпрос към мамите с малки бебета. Какво мислите за раниците за бебе? Тези дето слагаш бебето като се роди и си го носиш на корема? От кога могат да се ползват и бебето не се ли изкривява в тях?

# 721
Жане, оня ден видях една мама така. Но бебето беше поне на 3 месеца. Турнала го него отпред, раничка на гърба и бодро шляпаше улиците. Такава раничка дето двете крачета висят. И аз едно обяснение ударих  Joy
Значи Лени с ретрото остава Simple Smile
Мина малко главата, накрая взех хапче ...
В "Ретро" играта победих, но ще съм съвременна мама.
Това е моето предложение за заглавие.

# 722
  • На остров
Тези ранички са ергономични и може да се ползват от новородени. Много родители, които не са фенове на количките ползват само такива раници.

# 723
Ето ме и мен най накрая ...
Луд ден беше днес, работа от рано сутринта, след това късен обяд с кумците. Намачках едно десетдневно коте и майка му, то беше целуване, то беше чудо. Почти същия цвят като Макс на Котето, само на лапичките има съвсем малко бяло бубата. После впрегнах ММ да ми помогне да изчистим, че утре пак работа се очертава и сега вече съм паркирана за почивка с чаша винце  Mr. Green

Перу, първо за теб - зашеметяващо красива си   Hug  Толкова ти се радвам!
Ава, страхотна торта си измайсторила за ТМ! Да си изкарате страхотно    bouquet
Звезда, прекрасен малък мъж си имаш! Аз пък си спомням много ясно как една вечер се появи с ей тази госпожица  newsm56 ако не се лъжа. Беше тъжна, и си мислеше, че процедурата не е успешна. Стана ми мъчно. После се вълнувах и радвах за хубавите новини! Всичко през което си минала си е струвало   Hug

# 724
Аз се излежавам на един шезлонг на една зелена морава пеят птички, жужат пчелички идилия Whistling

Перу, четох те и много ти се радвам. Наближава великият миг, когато ще се срещнеш с твоето чудо. Дано всичко мине гладко Praynig Hug

# 725
ЕЕее ще се удавя в собствената си слюнка  Joy страхотна торта Ава   bouquet Весел празник!
Редно е всяко бебе тук да бъде посрещнато с фанфари и куп лелки - разбирай фей орисници  Joy
Аз пък се наядох на ягоди от на мама градината  Embarassed
Мамче,  newsm51 newsm74
Фокси, не разбрах много за какво иде реч, по важен е получилия се резултат  Naughty Скоро /надявам се живот и здраве/ и ти ще разбереш колко надежда си дала  Hug
Танзу, драсни как е мамчето ти Praynig
Изчезвам, че някой копаят на вън други се мотая пред компа  Twisted Evil

# 726
Мама е добре за сега, благодаря ви момичета за всичко!

# 727
  • Инсбрук
Жане аз такава раница за новородено взех - ми нито веднъж не я ползвах, той не можа да се хване в нея, облечен с космонавта  Crazy Пък и баща му иска да го носи и тая не му е удобна. Уж е за новородено ама тц, май слинг е най-добре.

Перу тия 80 кг откъде ги измисли, аз в момента съм 78 и съм като мечка в сравнение с теб  Thinking

# 728
Танзу, много се радвам за майчето ти Hug
Аз не можах да ви изчета, че нета ми е ужасен. Перу сигурно е качила снимка и ще се опитам да я отворв да й се порадвам.
Много хубаво си изкарвам. Разходихме се из Търново, около Елена. Много хубави манастири посетихме.Вижте каква гледка имаме тук Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 19:52 от white duck

# 729
Перу, прекрасна си Hug
Аз отивам да уважа масата, че ме чака една замръзнала ракийка и хубава салата.

# 730
  • На остров
Пате много много красиво Hug, радвам се че сте се рзходили добре Simple Smile !
Перу толкова си красива, много ти отива да си бременна и да не се бавите много за ноемр 2  Heart Eyes ! Прекрасна мама си  Heart Eyes ! На мен ми изглеждаш най много 60 кг не знам и аз къде ги сложи тези 80.

Цвети много вкусно звучи ягоди от градината, нашите са на етап цъфтеж Sunglasses .

Инка защо няма да се топваш в морето?

Кей гледам много късметлийки теми в другият форум освен да се джойна  Sunglasses .

Даре добре, че ти е минала главата.

Наздраве от мен момичета и  поздрав с любима песен на любима група https://www.youtube.com/watch?v=BgZ4ammawyI

# 731

Кей гледам много късметлийки теми в другият форум освен да се джойна  Sunglasses .

Знаеш ли откога те чакам и ти меря шапката  Joy Hug

# 732
Нямаме достъп до клипчето Sad
кви шапки щи мерите? пак не съм разбрала нещо  newsm78

# 733
  • Варна
Аз пък днес цял следобед ви чета от болницата и толкова неща исках да ви напиша, ама НЕТ-а там е толкова бърз, че даже не мога да се логна във форума... Вливаха ми Имуновенин 4 часа...
Сега вече не помня какво исках да ви пиша....  newsm78
Утре пак съм там следобед и пак ще ви чета от балкона само...
Във вторник пункция...
Имам сега един дерт за тая пункция.  Embarassed
Скрит текст:
Дадоха ми днес един лист, на който пише кога да си пия прегнила, кога капки "ка вит", кога да спра да ям в понеделник и също така пише "гладко епилирана"... Е да обаче, аз ходих на кола на 5-ти, преди да тръгна от Варна. Тази стимулация се проточи и сега тъкмо вчера взеха вече да "боцкат" съвсем леко като точици. До вторник сутрин ще станат точно като четка. Никакъв шанс да ги хване кола, а ако ги обръсна, ще шурнат такива кървища, че...  ooooh! И сега съм в пълен шах какво да правя...  Embarassed Който ходи на кола, ще ме разбере...

# 734
Кали, няма да ги хване кола маска.
Скрит текст:
Вариант ти епилатор. Или тример за тяло - бръсне по различен начин от самобръсначка - не е чак до дупка и няма да се разкървавиш.

Общи условия

Активация на акаунт