Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как научихте децата си да четат?
Можете ли да препоръчате добър детски психиатър в София?
Какви са препоръчителните лечения за деца с аутизъм и епилепсия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как научихте децата си да четат?
Някои майки споделят, че децата им са се научили да четат на три етапа. Първо глобално четене, последвано от сричково четене и накрая синтетично (буквено) четене. За да се премине към четене, децата трябва да познават буквите, което обикновено започва около 4-годишна възраст, а четенето започва преди навършване на 6 години.
-
Можете ли да препоръчате добър детски психиатър в София?
-
Какви са препоръчителните лечения за деца с аутизъм и епилепсия?
-
Давате ли лекарства на вашите деца с аутизъм, предписани от психиатър?
-
Как мога да насърча дете със специални нужди да участва в решаването на своите здравословни проблеми?
0), да поставя задачи да изискв изпълнението им за изтърпи мрънкането да търси начин нещата да се случват. Единствено ние знаем и ни пука че детето няма друг шанс освен с много много извънмерно много труд и понякога трябва да сме лоши за да може на него после д аму е по-лесно.
Понякога си мисля:,,аутист,,е ,ето ,тръшка се и плаче като не стане на неговата и то на секундата,ето,бута си количките с часове и си ги нарежда,ето,изостава от връстниците си,а друг път:,,не е,,-като видя как ме гледа в очите,мен,баща си,всички хора,като се сетя за всички неща,които съм чела ,чувала и виждала за аутизма-той например никога е нямал самоагресия,никога не се е клатил,не е пърхал с ръце,не е имал тикове никакви,не е имал странна походка,странна интонация при говор,не е ходил на пръсти,не се е въртял в кръг,не е имал проблеми с храната или съня (да чукам на дърво),обича много да се гушка,любвеовилен е,никой никога не е подозирал,че има някакъв проблем(близки,приятели,никой),всички казват,че според тях не слуша ,защото характера му е такъв,а ние много сме го глезили,защото е едно дете и т.н.