Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 26

• 118 598
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Обмислям да го заведа на психолог, макар че според педиатъра му всичко си е наред. Тревожи ме това, че не се адаптира.

# 736
на тази възраст е добре дори, че забелязва липсата ви по този начин......

# 737
Майчета препаръчвам книгата "Искрата" на Кристин Барнет, една майка отгледала гений, история за детенце диагностицирано с аутизъм. Wink

# 738
Майчета препаръчвам книгата "Искрата" на Кристин Барнет, една майка отгледала гений, история за детенце диагностицирано с аутизъм. Wink

Преведена е значи. Страхотно! Аз също много харесах книгата и, а нямах специални очаквания.

# 739
  • София
От поне 2г е на бг пазар

# 740
Здравейте Simple Smileискам да попитам някой знае ли в Бургас център за работа с деца аутисти или логопед и психолог които работят с такива деца?става въпрос за дете на 2години.благодаря предварително  bouquet

# 741
Майчета имате ли проблеми със заспиването на децата, или със съня, плач на сън, събждания и т. н.

# 742
  • София
Майчета имате ли проблеми със заспиването на децата, или със съня, плач на сън, събждания и т. н.

О,да. Моя внук ги прави и трите.

# 743
  • Пловдив
   Някъде назад в темите, сигурно преди 5-6 години много е писано по проблема. Спомням си, че "Деси" беше давала мелатонин на детето си. Мога само да посъветвам новите родители, попаднали тук да прочетат старите теми, ще открият много отговори. За щастие или нещастие повечето дечица пораснаха и майките спряха да пишат. Моят син вече е на 13 и проблемите ми са съвсем различни.

# 744

О да доста дълго. По много пъти на нощ.

Но откак стана на 6 изведнъж престана. Сякаш порасна престана  инстнктивно да се страхува от всичко. Отдавам го на това че разбирането му се подобри а от там и възприятнието на света, чуството че всичко му е ново и притеснително явно се тушира. Но май всички деца със соп са с проблеми със съня.

# 745
Благоддаря за отговорите, ще почета по старите теми.Ние даваме хомеопатични лекарства по схема, а от вчера и кюетюд, от бебе спи неспокоино, но откак стана на 3, всяка нощ се буди с писъци или сътрин рано, невъзможността да с успокои и заспи, го кара да пищи и рева и дори някой път си буе очичките с ръце. Cry

# 746
  • гр. Варна
Направихме еег-то.Всичко е ок и в норма според невроложката.Сега ни предстои детския психиатър.Мами от Варна бихте ли ми препоръчали такъв по здравна каса?

# 747
Направихме еег-то.Всичко е ок и в норма според невроложката.Сега ни предстои детския психиатър.Мами от Варна бихте ли ми препоръчали такъв по здравна каса?

Дашева дкц ми се вижда най " нормална" и адекватна
Топалова не бих я препоръчала , за 4 години ходихме всеки 6 месеца и тя всеки път ни питаше - познаваме ли се? И твърдеше че бил прелюбопитен. До там. Лкк- то й беше платено за 6 месеца - по две на на година.

# 748
  • Варна

Дашева дкц ми се вижда най " нормална" и адекватна
Топалова не бих я препоръчала , за 4 години ходихме всеки 6 месеца и тя всеки път ни питаше - познаваме ли се? И твърдеше че бил прелюбопитен. До там. Лкк- то й беше платено за 6 месеца - по две на на година.

+1  newsm10

# 749
  • гр. Варна
Здравейте,да ви споделя продължението при нас.Днес бяхме при д-р Дашева за преглед.Според нея на пръв поглед има признаци на аутизъм,но пък детето търси физически контакт с познатите си хора,радва им се и се усмихва.Това са нейните думи на прегледа.Понеделник ще ни посетят от Карин дом за консултация и след 1-2 седмици,пак ни вика д-р Дашева за преглед.Питах я в момента да записвам ли синът си  за обследване в София.Каза ми на този етап да изчакам,защото се правили промени в обследването в св.Никола.Това е за сега от нас.

Общи условия

Активация на акаунт