Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 412
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 845
Да, от миналата година са, но много добре изглеждат и затова ги постнах.

# 1 846
  • HH
Скрит текст:

Това момиче ми допада. Мисля, че е от тази година.  bouquet

Уф, що се мъчиш да пишеш. Нито някой ти видя роклята за 5 лв. нито ти се виждат калпаво качените снимки. Като си толкоз анонимна си гледай и не пиши  Wink

Хей, тук всеки може да се нарече "Анонимен".
Написаното и калпаво качените снимки не са от мен.

Днес само си гледам и си чета. Дали ми харесва, или не ми харесва видяното си е мой проблем и не коментирам. Изумена съм как всички се прехласвате по някакви рокли, които в моите очи са невероятно грозни. Тук си се подкрепяте, както и във всяка една от темите от форума. Затова всяко по-различно мнение от това на масата бива оплюто. Та е по-добре да си мълча. Всеки един спор би бил безсмислен.

И мужду другото платът на роклята на дъщеря ми не е дамаска, а е червено кадифе. Уместен коментар би бил, че е твърде "тежък" плат за младо момиче. Но аз и не съм очаквала кой знае какво.

Не съм толкова богата, че да пръскам за една вечер излишни пари, при положение, че можех да мина и с малко, а въпреки това визията на детето ми да е на ниво.

Интересно, ако не бях казала цената на роклята и от къде съм я купила какво ли щяхте да изкоментирате? ................... Не ми отговаряйте, въпросът е риторичен.

Оу, просто се надявах комплексираната и глупава съфорумка в тази тема да е само една. Роклята уникат няма как да я коментираме, защото я видя само една съфорумка и мнението и ти не ти е харесало. Далеч съм от идеята, че консерва като теб би я качила втори път.

# 1 847

Невероятна нежност

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 18:38 от Заяц

# 1 848
  • Gotham City
В крайна сметка другото анонимно, ще се научи ли да качва снимки, от вчера до днес все по половин линк пуска

# 1 849
  • София
Айде стига с тази рокля за незнамсиколко лева. И аз я видях, не ми хареса. Не ми харесаха и черните ръкавици към нея.
Но на мен и други от тук показаните и набедени за красоти не ми допадат. Е, и?

# 1 850
  • HH
В крайна сметка другото анонимно, ще се научи ли да качва снимки, от вчера до днес все по половин линк пуска

Другото анонимно преспокойно може да си качва и като нормален потребител, защото снимките така или иначе не се виждат  Mr. Green

# 1 851
# 1 852
  • HH
Айде стига с тази рокля за незнамсиколко лева. И аз я видях, не ми хареса. Не ми харесаха и черните ръкавици към нея.

Но ти не твърдиш, че си била неустоима, защото роклята ти е била еди каква си и след това даже майка ти я е носила, нали? Ясно ми е , че е до вкус. Ама мерси от убежденията на анонимни за идеалният им вкус.

# 1 853
Скрит текст:
Скрит текст:

Това момиче ми допада. Мисля, че е от тази година.  bouquet

Уф, що се мъчиш да пишеш. Нито някой ти видя роклята за 5 лв. нито ти се виждат калпаво качените снимки. Като си толкоз анонимна си гледай и не пиши  Wink

Хей, тук всеки може да се нарече "Анонимен".
Написаното и калпаво качените снимки не са от мен.

Днес само си гледам и си чета. Дали ми харесва, или не ми харесва видяното си е мой проблем и не коментирам. Изумена съм как всички се прехласвате по някакви рокли, които в моите очи са невероятно грозни. Тук си се подкрепяте, както и във всяка една от темите от форума. Затова всяко по-различно мнение от това на масата бива оплюто. Та е по-добре да си мълча. Всеки един спор би бил безсмислен.

И мужду другото платът на роклята на дъщеря ми не е дамаска, а е червено кадифе. Уместен коментар би бил, че е твърде "тежък" плат за младо момиче. Но аз и не съм очаквала кой знае какво.

Не съм толкова богата, че да пръскам за една вечер излишни пари, при положение, че можех да мина и с малко, а въпреки това визията на детето ми да е на ниво.

Интересно, ако не бях казала цената на роклята и от къде съм я купила какво ли щяхте да изкоментирате? ................... Не ми отговаряйте, въпросът е риторичен.

Оу, просто се надявах комплексираната и глупава съфорумка в тази тема да е само една. Роклята уникат няма как да я коментираме, защото я видя само една съфорумка и мнението и ти не ти е харесало. Далеч съм от идеята, че консерва като теб би я качила втори път.
Когато глупавият не може да напише достоен отговор или аргумент, то той започва с обиди.
Не се притеснявай изобщо, абсолютно съм наясно с факта. Просто само толкова можеш  Simple Smile

И да, права си, повече няма да покажа роклята. Една от вас поиска да я види, показах я. Да е гледала. Нямам вина, че в този момент не е била в темата.

Пожелавам ти приятна вечер!
Както и на всички останали.

# 1 854
  • HH

Когато глупавият не може да напише достоен отговор или аргумент, то той започва с обиди.
Не се притеснявай изобщо, абсолютно съм наясно с факта. Просто само толкова можеш  Simple Smile

И да, права си, повече няма да покажа роклята. Една от вас поиска да я види, показах я. Да е гледала. Нямам вина, че в този момент не е била в темата.

Пожелавам ти приятна вечер!
Както и на всички останали.

Мерси за клишето, със здраве  Hug

# 1 855
  • София

Но ти не твърдиш, че си била неустоима, защото роклята ти е била еди каква си и след това даже майка ти я е носила, нали? Ясно ми е , че е до вкус. Ама мерси от убежденията на анонимни за идеалният им вкус.

Не твърдя, разбира се, дори не съм ходила на бала. Избрах друго.

Да си вярва жената, само да спре да се тръшка. Важното е дали щерка й и тя самата са я харесали, а не Сульо, Пульо и Таис  Laughing

# 1 856
  • Gotham City
Гледам във Фейсбук страницата "Най-красивите абитуриентки и абитуриенти 2015" и гледам, че горящото Криси е на корица, това не е ли нечестно спрямо останалите участници? Thinking

# 1 857
  • София

- много е хубава  Heart Eyes

и тази е много хубава, но ако роклята беше в различен цвят щеше да е  още по-хубава.

- Красавица е и роклята и е хубава, но фона е...

хубава двойка
 хубава девойка с хубава рокля, ама не за бал
 харесва ми, нестандартна е
 хубавица
 никак не ми харесва, идеята е добра, но цветовете никак
 цвета ми харесва, роклята също само полата да не беше толкова обемна
 рокля за дискотека, изпращане, кума и т.н, но не и за бал
 OMG
 цвета и ръкавите не ми харесват

Анонимна - Кадифето на мен и е точно за диванче или завеса, но не и за рокля, не и в този  век,  като не ти харесва мнението ми проблема си е твой и на мен не ми харесват много неща ама на.
Кадифето е прекрасно за подобни неща, за рокли не.

# 1 858
Заяц, много красиво момиче и рокля.

Последните на страницата...ами нито една не ми хареса.-
Има няколко хубави момичета, но роклите на повечето са зле.

# 1 859
  • София
След като изгледах последните снимки, стигнах до извода, че с г-ца Бързо и т.н. имаме ама съвсем различни представи за това що е то хубавица/красавица  Wink

Общи условия

Активация на акаунт