Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 396
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 040
Естествено  че родителите  определят...те дават парите.  Не съм чула за 18-19годишен да е извадил собствени пари,  за да си плати облеклото  и масрафа в ресторанта  за 60човека примерно. 

# 2 041
За мен това не е определяне, а въпрос на възможности.

# 2 042
  • До морето

Видях много хубави момичета от италианската гимназия във Варна, но не мога да кача снимки от страниците им във ФБ. Сигурно ще ги качат някъде другаде след няколко дни.

Коя е тази италианска гимназия във Варна?

# 2 043
  • София
Тази година има много хубави момичета със семпли прически и рокли

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 13:34 от mmoonnii

# 2 044
За мен това не е определяне, а въпрос на възможности.

Ами не е точно така. На такива  събития се канят освен  роднини и колеги включително  и т.н. хора, които децата  или не познават изобщо...или слабо. Изборът кой да присъства далеч не  е  само техен...даже изобщо не е.

# 2 045
Ами явно не ви е познат менталитета в малките градчета
Задължително се наема ресторант и се кани кого ли не, че иначе какво ще кажат хората и как ще ни одумват ако не го направим
Няма значение, че няколко човека живеят с общо 500 лв
Трябва да се похарчат показно десет пъти повече, за да не ни одумват после с години

Младежът със синия костюм е по днешната ужасна мода, късо и тясно отвсякъде и преливащ бюст
Мже да е сладък, да е избрал чудесен цвят, но кройката ми е ...  бляк
За съжаление масово се продават точно такива, другото класическото трудно се намира

# 2 046
  • Най-красивата страна
Съседите македонци оплюват нашите абитуриенти.Мисля,че този клип е от миналата година. ThinkingНо предполагам ,че и тази година ще има такива изцепки.
http://petel.bg/Kak-Makedoniya-se-izgavri-zhestoko-s-balgarskite … -granitsi__113580

# 2 047
Задължително се наема ресторант и се кани кого ли не, че иначе какво ще кажат хората и как ще ни одумват ако не го направим

Живея в малък град, отдавна вече никой не прави така, или поне хората около мен не  Naughty
Най- близките приятели на семейството, бабите и дядовците разбира се  Heart Eyes и компанията на децата. Аз поне на такива сбирки съм ходила, съвсем премерено и нормално.

W'A'S'P', много готин вашия костюм, много стилно, дано го видим и не на закачалката  Wink

# 2 048

Живея в малък град, отдавна вече никой не прави така, или поне хората около мен не  Naughty
Най- близките приятели на семейството, бабите и дядовците разбира се  Heart Eyes и компанията на децата. Аз поне на такива сбирки съм ходила, съвсем премерено и нормално.
Преди няколко дена споделих, че ходих да снимам украсата на ресторант, в който са празнували абитуриентска 140 човека, (роднини и приятели), а девойката дори не е завършила.

# 2 049
Благодаря, ше се опитам да го покажа (без лицето) само да спре да вали

За малкото градче пиша според това, което натвори зълва ми с племенника преди две години на неговия бал
И ни разказаха в подробности другите какви събирания правели и как тяхното от 30 човека било малко и скромно

# 2 050
 ЕГ и ПМГ - Добрич
Скрит текст:

# 2 051
На баловете, на които съм ходила, всички гости са били желани и от децата.
Да, родителите искат да си покажат гарджето на семейство, приятели и колеги.
Но не мисля, че това става против волята и желанията на детето, напротив, по-склонна съм да вярвам, че вниманието и голямото празненство се харесват на децата.
Разбира се, не изключвам и деца, които казват, дай ми парите да отида на пътшествие, а родителите отсичат-не, малка ссватба ще е.

Както и да е, не знам какво и как си мислят другите хора и какво и защо го правят.
Просто  ми е неприемливо да се коментира кой и как си харчи неговите си пари, за неговите си деца.

# 2 052

Преди няколко дена споделих, че ходих да снимам украсата на ресторант, в който са празнували абитуриентска 140 човека, (роднини и приятели), а девойката дори не е завършила.

Още тогава не разбрах какво точно са празнували тогава  Mr. Green

# 2 053

Още тогава не разбрах какво точно са празнували тогава  Mr. Green

Аз също. В началото на годината цялото семейство се премести в Англия заради кредити, не могли да ги изплащат и явно девойката не е успяла да завърши. Бях наета от жената, която е украсявала ресторанта и само това знам като информация, но ми беше меко казано странно. Нашата сватба беше от 102 човека в това число 1 ДЖ, видео и 2 фотота. Peace

# 2 054
  • Варна
MissNoir, ето обещания костюм, слагам го за няколко часа

Съвсем класическа кройка, прави но не слим панталони, без външни шевове на сакото
Тъмно сиво, аз исках тъмно синьо, но нямаше добри нюанси

Кърпичката исках да е лилава, но той си избра Бяла
Все пак това предложи и консултантът в магазина, а ние се водим по него Simple Smile
Харесва ми кърпичката в джобчето. Може би идеята да е бяла е по-добра  Peace

Общи условия

Активация на акаунт