Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 709
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Благодаря  Hug Пак ми харесва Simple Smile

# 2 461
И на мен ми прилича на престилка. Иначе е свежа, но това парче отпред трябва да бъде с друга форма и/или друг цвят.
Престилка! Peace Но цитирайки снимката се изписва 2009 г. И въобще не мисля, че това е снимка от България, може би на някоя шаферка по-скоро..

# 2 462
Това, според мен, е от Щатите, и е булка.  Laughing

# 2 463
Харесаха ми балоните на тази снимка, но първото ми впечатление от момичето беше, че е с превъзран крак....  Confused

Скрит текст:

# 2 464
Селекция от "агнешко", която ми хвана окото Simple Smile

Много ми харесва. Така си представям един абитуриент. Костюмари и вратовръзки не ми допадат. Браво на момчето от мен.
Скрит текст:

[/spoiler]
Първата снимка... С тази фигура панталона е крайно неподходящ! На тялото на някой строен младеж може и да изглежда добре, но на него му седи като на селски ерген.

Той няма много други опции, освен панталон.  Joy Освен шотландска поличка да сложи.

# 2 465
С поличка ще бъде дори по зле Simple Smile но идеално си го представям в потури, навуща и цървули Simple Smile

# 2 466
Харесаха ми балоните на тази снимка, но първото ми впечатление от момичето беше, че е с превъзран крак....  Confused

Скрит текст:
Не е с превързан крак Simple Smile. Това са ми най омразния вид сандали и наистина не разбирам защо толкова се носят в Бг.

# 2 467
Щото аз мога да разкоствам, не че не мога!  Twisted Evil

Че как Laughing Heart Eyes

# 2 468
На дамата със сините коси ѝ стои много зле цветът. Той отива на чипоносо бяло скандинавче или рускинче, а при нея изпъкват едни черти, които не са ѝ точно силната страна. Гримът хич не го погледнах, главно нос и мургав тен видях.

# 2 469
# 2 470
И тази година децата от Силистра са разкошни /повечето/. И отново от букети не можем да видим роклите. Жалко, че не можем да показваме снимки тук.

# 2 471
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Rolling Eyes не лошо момиче, ама тия пози...

Скрит текст:

прекрасница  Peace готова съм да преглътна "черджето" отзад

Скрит текст:

още една чаровница

Скрит текст:

# 2 472

Скрит текст:

Тия пози са за друг тоалет просто Laughing

# 2 473
Синьото момиче ми напомня на снимките от бала на майка ми -роклята и сакенцето .
Не ми допада ,което не го прави издънка нито пък излагация .

# 2 474

Скрит текст:

Тия пози са за друг тоалет просто Laughing

И за друго излъчване. Тази има излъчването на матрона.

Общи условия

Активация на акаунт