Белгия - 27

• 140 019
  • 770
  •   2
Отговори
# 765
От летището Charleroi или от града? Защото от Брюксел към летището и от летището към Брюксел мога да ти препоръчам фирма за трансфер (според броя пътници, заявили трансфер по това време, е или с автомобил, или с бус) за 25е/човек. Неудобството е, че в посока към летището могат да ви вземат и 4ч по-рано. Но аз лично пак го предпочитам пред Флибко и преживяването около Миди. Joy

Ако пътуват повече от 2ма към/от летището, май с Попи е най-изгодно. Имаше някаква допълнителна такса на Попи за двете летища.

# 766
  • софия
Летището 😊
Май ще е Попи. Ще бъдем трима.

# 767
Търся нещо от Charleroi до центъра и обратно. Единият вариант е рент, другият Uber/bolt.
В момента обмисляме нещо, но тъй като е свързано с по-трудно подвижен човек, на когото трябва да му е спокойно придвижването, проучвам възможности.
Не знаех за Poppy. Това е добра опция за града.
Винаги безкрайно полезна и отзивчива Heart

Има едни бусчета door2gate, които обслужват конкретни адреси и летището на Шарлероа. Не съм ги ползвала, защото ползвам само Завентем, само съм ги виждала. Мисля, че от сайта на Флипко се резервират.

# 768
zvanche,
Може да проучите и опцията italians on move. Чудесен вариант от Шарлероа до Брюксел и обратно. Цената е 25/30 евро на човек.
https://www.italiansonmove.com/

# 769
  • Бургас
А има ли нещо подобно за придвижване от Брюж до летището в Шарлероа? Примерно 1-2 от Брюж и попътно още едно дете от Кортрайк.

# 770
На първа страница има телефоните на двама господина, които извършват превози. Единия го познавам лично много добре и от много дълго време. Той не извършва превоз на хора, но вероятно може да даде координати на хора, които го правят. Предполагам, че и другият господин също. Аз лично не познавам такива хора, но не са ми били необходими такива услуги. Предполагам обаче, че такава услуга няма да е много евтина. Щом става въпрос за млади хора, Брюж - Гар дьо Миди в Брюксел и после Флибкото за Шарлероа. Проучете и други варианти, разбира се, нищо не пречи.

Общи условия

Активация на акаунт