ЯНУАРИ 2016

• 38 508
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, да се запиша и аз. На 29год съм от Варна. Ветеран от януарчета 2010. И от тога си имам едно прекрасно момченце. По калкулатор терминът ми е на 3-ти януари и на тази дата е родено първото ми детенце.
На работа е много работа, та успявам да следя темата малко през пръсти. И поради същата причина първият ми преглед беше в четвъртък и за сега всичко е ок.
MeMyselfI и Люлия понякога кървене и зацапване е част от бременността. Неприятно е, но е важно да останете спокойни, това е най-доброто което може да направите за бебчетата. Стискам палци всичко да е ОК.
За чулите сърчице честито.
Пожелавам лека бременност на всички и най-сладките бебоци на финала.
 Hug

# 691
Ох това гадене направо ме съсипва, нищо не помага и толкова съм уморена...
На мамите със зацапване или по сериозни притеснения,стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 692
 Praynig Стискам палци на всички момичета с проблеми и притеснения, дано всичко е наред!

В петък и аз бях на преглед, видяхме ембриончето и чухме сърчицето, така ми олекна поне засега. И на мен ми изписаха утрогестан и днес започнах да го пия 3пъти по 1, чувствам се като наркоманка  Shocked гаденето си го имах и преди това, но сега е още по-зле, че и с ужасни световъртежи, просто не ми е ясно как ще го съчетавам с работата през седмицата ooooh!

# 693
MeMyselfI, ако влизането в болница ще те успокои, може би е хубаво да влезеш. Нервите оказват влияние и е най-важно ти да си спокойна.
И аз съм на фраксипарин, но моята доза е 0.3 всеки ден. Исках да попитам мамите на инжекции - какво правите с използваните спринцовки и игли? Знам, че не трябва да се хвърлят в общия боклук. За сега си ги складирам в нас, но в даден момент ще трябва да ги изхвърля. Някой знае ли къде?

# 694
Снеж, ако нямаш зацапване можеш да го поставяш вагинално. Страничните ефекти са по-малко.

# 695
  • Бургас
deedeetu, аз ги мятам в боклука. Изобщо не се бях замислила. И от прегнила мускулните и тях. То реално не остава медикамент в тях, за да са опасни, но знам ли.
За фраксито, зацапах час след инжекция, а на другия ден и от носа ми тръгна. Нещо не се разбирам с него. С аспирин беше още по зле. Но тромбоцитите ми и без фракси са около 200, та ако падат още, то нищо чудно.
В болницата е депресарско. Поне такива спомени имам. Предния път лежах с момиче преди раждане и жена с кухо яйце. Едната беше на финала и аз се депресирах, че не съм сигурна дали изобщоще имам корем, а другата беше в дупка, защото беше пред медицински аборт.  Е за това не искам. То няма медикамент, който да не са ми наляли вече. Та не виждам с какво точно ще помогне.

# 696
Събирам спринцовките от клексан в една кутия. Мисля да ги дам в аптеката, когато си купувам новите. Преди ги давах на доктора ми. В някои мед центрове или лаборатории имат специални контейнери за такива отпадъци. Ако имаш поликлиника наблизо - виж в тяхната манипулационна. В никакъв случай не трябва да са в контейнер за битови отпадъци.

# 697
  bouquet честито на поредните щастливки чули сърчица.

Аз смятам да продължавам да си работя до край. Вчера бях на сватба пих бира, играх и страхотно се забавлявах до 2.30. Нито ми цапаше нито кървях, нито ми беши подут корема(както е винаги напоследък. Намерих си рецепта за да се чуствам добре-забавление
Само дето не можах да ям всичко, ядох предимно салати с хляб, месо не мога да ям.

# 698
FrauSt, питах вече в няколко аптеки, нито една не се съгласи да ги приеме. В понеделник съм на преглед и ще питам лекаря дали при тях ще мога да ги оставя.

MeMyselfI, не е хубаво да се изхвърлят в боклука, не толкова заради лекарствата, колкото заради иглите - може кофата да се разпилее (хулигани, кучета, котки и т. н.) и да попадне в близост до деца.

# 699
Снеж, ако нямаш зацапване можеш да го поставяш вагинално. Страничните ефекти са по-малко.
Благодаря за съвета, Нения   bouquet  Наистина ще пробвам и по този начин, защото иначе не се издържа! Да ви се похваля ММ влезе заедно с мен на прегледа, престраши се и видя, че няма нищо страшно  Wink

# 700
  • Бургас
Ясно, ще ги складирам, ако изобщо ги започна.

# 701
Аз се чудя защо масово го изписват тоя утрогестан ако няма налице проблем, ей-така за всеки случай  Thinking
Той е ясно, че няма да навреди, прогестерон е все пак, обаче според мен е излишен, ако всичко върви нормално. Аз имах еднократно зацапване (не течение, а една кафява капка) и веднага ми го назначиха, при това още по телефона , 2х2 орално. На следващия ден на прегледа я коригираха на 1 сутрин и 2 вечер вагинално, след като се смлях от гадене свалиха на 2х1. А всъщност нямам отлепване и никакви обективни причини да го слагам. И зацапване вече нямам, според мен се презастраховат, но...

# 702
MeMyselfI стискам палци всичко да е наред!
При мен ситуацията е подобна.. след 2 инсе направихме инвитро, а утрогестан приемам още от втората стимулирана инсеминация. За сега нямам проблеми и не са ми предписвали други медикаменти. Утре съм на преглед и нямам търпение да видя дали всичко е наред.
Като ви чета, започвам да се притеснявам какво ще се случи след като спра утрогестана.

# 703
ng, не би трябвало да има последствия, ако го спреш по схема. Доколкото знам, не бива да се спира рязко.

# 704
Здравейте, момичета. Включвам се и аз плахо в темата с термин 05.01. На 27.05 чухме сърце. На 30г. съм, от София.

Общи условия

Активация на акаунт