Женени от пръв поглед - 7

• 55 028
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Не знам колко трябва да си отчаян, че да се ожениш на сляпо... И трите двойки са млади, за да са стигнали до такова отчаяние, да се женят за непознат.. Не го разбирам това... Crazy Crazy

# 106

Тази сутрин погледнах у фб-то на предаването и бях потресена от  коментарите. Ние тук май сме възпитана компания и определено спазваме добрия тон, въпреки че тук-там има по някое зрънце, но то не се брои. При положение, че сме анонимни. Там хората през профилите си леят безумни  хейтове в сайт, който е публичен и всичко се чете и показва отстрани в новините на приятелите им. Грозна картинка.
Ум не ми го побира.
+1 ooooh!

# 107
Аз пък се кефя на Гери, че пуска такива партенки и натиска жълтия бутон яко.
 Тази сутрин погледнах у фб-то на предаването и бях потресена от  коментарите. Ние тук май сме възпитана компания и определено спазваме добрия тон, въпреки че тук-там има по някое зрънце, но то не се брои. При положение, че сме анонимни. Там хората през профилите си леят безумни  хейтове в сайт, който е публичен и всичко се чете и показва отстрани в новините на приятелите им. Грозна картинка.
Ум не ми го побира.

Накара ме да се зачета и аз в коментарите във Фейсбук. Абсолютно права си. Вече форумът ми се струва едно почти прекрасно място, в което цари дружеска атмосфера, с леки приятелски подхвърляния и закачки от време на време  Laughing

# 108
Не разбрахте ли,че за Георги, всички красиви и успели жени са ,,кифли,,... Laughing Laughing Laughing

Успяла да стане продавачка? Ама разбира се - това е мечтата на всяка кифла - да стане успяла продавачка  Grinning

# 109
Емилия,а познаваше ли Георги Гергана,когато още в началото почна с нападките,че е кифла?
Относно поведението на Светла и Антония мога само да кажа:"На каквото си постелеш,на това ще легнеш". За Антония не се чудя за изразеното мнение и желание да "напътства" и "обучава",да дава акъли. Тя това постоянно го прави. Може ли обаче някой да каже,че е чул Светла да отправя подобни фрази или да напада Стефан? Щом тя,след като е толкова уравновесена, не успява да премълчи мнението си за него,явно Георги е по-голям ръб ,от колкото дори си мислех.

груба грешка да си правиш изводи за човек от чуждо мнение. Освен това какво значение влагаш в квалификацията РЪБ?

Само на мен ли направи впечатление мечтата на Стефан да обере банка ако знае, че след година ще умре? Явно за масата хора е нормално да си крадец, та не съм изненадана. А и на Стефчо си му личи, че е материалист, безскрупулен, с приспана съвест и сбъркана ценностна система. Светлана определено не е за него. В нея има повече човещина и духовност. Но пък от груга страна как нападна Георги - явно си е агресивна и не мисли преди да говори. Не вярвам в дълголетието на връзката им

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 12:12 от Skrekkelig

# 110
Мими,че той самият Георги си го призна

да каза го. Ама каза и много и други неща. Ти явно си избираш на кои думи да му вярваш според личните ти разбирания и вкусове. Точно пък тия, които си "признават", че са лицемери, обикновено НЕ са. Лицемерите се правят на много истински и естествени и НИКОГА не признават, че са такива. Георги не е лицемер, а просто любезен и възпитан човек. Виж - Светлана по-скоро е лицемерна

# 111
Аз пък се кефя на Гери, че пуска такива партенки и натиска жълтия бутон яко.
Ум не ми го побира.

To тези, които най-много плюят, хич не са с реални профили май. Спомням си, че бях засякла някаква по-възрастна жена, която много нетипично за възрастта си се държеше и накрая се оказа, че някой си е направил фалшив профил със снимката и имената на някаква преподавателка във ВУЗ.

# 112
За мен той е лицемер ,не само защото го е казал. В началото ми беше симпатичен.Сметнах го дори за забавен. Това трая 1 епизод. После с постоянното си двойствено поведение,нападки,квалификации и думи,целящи да уязвят отсрещния,ми направи лошо впечатление.
Мнението ми за Георги е продиктувано изцяло от личното ми наблюдения от показаното по телевизията. С коментарите на Антония и Светла просто добих представа,че и други хора,които са контактували лично с него,а не като мен да го гледат по TV,са останали с подобни на моето впечатление.
Ръб за мен е човек,който е с неприятен характер,вечно контра на чуждото мнение,вечно недоволен,вечно критикуващ.
Други въпроси?

# 113
Георги не е лицемер, а просто любезен и възпитан човек.
Все си мислех че само политиците ни казват на черното бяло ама тц не е вярно. Недей  се излага така видяхме му всички възпитанието и любезното отношение или по скоро липсата на такива. Тоя човек няма елементарно уважение към жените и това се видя. Съветвам те да си пуснеш пак епизодите с медения месец и да не си измисляш несъществуващи неща. Георги много се изложи в това предаване ама дано все пак намери някоя да го търпи.

# 114
# 115
Чета ви от време на време и следя предаването с интерес,затова се записвам с мое мнение Peace
А-А много вталени и двамата,много щастливи,мисля че са точно един за друг,допълват се идеално  Flutter
С-С също са добър тандем,въпреки леко противоположни вкусове,но ще се напаснат,защото са склонни в името на връзката на компромиси,най-вече Светлана.А чувството им за хумор е забавно  Grinning
Г-Г още от самото начало мисля,че не бяха един за друг по много причини.Сякаш "специалистите" на предаването нарочно са вкарали тази двойка,за да има зрелище  Rolling Eyes Поговорката за двата остри камъка е в сила при тях.Много изявени личности,които не отстъпват на другия и не търпят компромиси в името на нищо.Има хора,които много си приличат,но просто в дадения момент не са на една вълна,и мисля че това ги разделя.Чисто физически също мисля,че не си отиват,но ако те си се харесват,да си се вземат  Grinning Peace
Чакам с нетърпение следващия епизод  Peace

# 116
Във всяка връзка трябва да има компромиси и взаимни усилия, при Светлана и Стефан примерно се вижда, но пък наистина не можаха  да ме спечелят по никакъв начин и двамата /не че има особено значение, не е и целта това на предаването/. Той ми идва свръх кичозен и лъскав, тя - има страхотно апартаментче, от пръв поглед ми допадна, но пък иначе нещо като цяло не ме грабва, тая мания за спорт направо би ме натоварила - дори Гергана, дето в самото предаване е представена като спортна маниачка, определено е по-симпатична, поне изглежда, че има по-приключенска натура, пътува си насам-натам, радва си се на живота, по-свежа и приятна е.. Отделно Светлана как го нападна Георги, че ще си остане цял живот сам, все едно мисията на живота на човек е да се хване ей така с някой и да търпи, и търпи, ако не е щастлив и така до безкрайност. Вярно, че само дадоха отбрани кадри, вероятно, за да събудят интерес, но тия крайни изказвания от нея направо ме разбиха... за пръв път виждаш човек и изцепваш насред масата пред всички и в ефир, че бил "дървен философ" и го обричаш на вечна самота.. то хубаво женска солидарност, аз също я проявявам, но със сигурност не и срещу човек, с който сега се запознавам. После Антония била еди каква си... Като цяло мисля, че подобен експеримент би бил сполучлив и без негативи за тип хора като двете А, останалите не разбирам много по каква причина са се записали. Честно казано на моменти дори ми става кофти за ГГ, измъчена работа, а 5 седмици хич не са малко време да изпълняваш ангажименти, които вътрешно те натоварват и обременяват.

# 117
  • SF
Затова предаването е експеримент - какво би станало, ако...
Двойките са подбрани така, че да представят, доколкото това е възможно, три различни типа хора и взаимоотношенията между тях.
Тук във форума няма нито един като Наско или Антония, но този тип жена и поведение, манталитет и мъж и поведение, манталитет е доста разпространен. Около мен дори и в момента има доста хора, които ги наподобяват (мъжете изглеждат като Наско, жените като Тони, дори и стил на обличане, по-шумното говорене, смеха... доста "Тонита" срещам ежедневно.)
Лично аз в живота си най-много съм срещала  типа Стефан, а тези, които приличат и се държат като Георги, явно съзнателно отбягвам. Те обаче някак ме надушват ooooh! и така се уча да бягам по-бързо. Laughing

# 118
Наградата, ако питате Вито (предполагам), е това да срещнете любовта  Thinking Joy А и има бонус- ще ви дават по телевизията! Вероятно е добре за бизнеса,  имайки предвид как се стекоха нещата при Светла Simple Smile
Смятам,  че ще има много желаещи за 2-ри сезон Simple Smile

Що, какво толкова е станало на Светла с бизнеса???
Скрит текст:
Какво означава ника ти?

Ами, поне на мен ми се струва, че бизнесът на Светла се разразства Simple Smile Някой беше казал, че самата тя се е надявала да популяризира бельото и тренировките. И очевидно успява- поне от интереса към аеробиката й във фейсбук оставам с това впечатление Simple Smile Накратко: ако не с любов до живот, Светла се сдоби с нова група в Казичене и с реклама на магазина си Simple Smile

Никът ми означава "Обичам те" на датски - беше трудно да намеря незает юзърнейм

# 119
  • Берлин
Аз също потвърждавам за хонорара - няма такъв, поне официално. И към момента А+А още са заедно /инфо от сестрата на Наско/.
И по темата - чета коментарите тук и се забавлявам. Предаването ми е неприятно. Но ще се насиля да хвърля око на следващия епизод - говорите за срещи с партньори от другите двойки, нали?
И почти 90 % съм съгласна с квалификациите тук за Г+Г и А+А. Обаче на мен С+С са ми прикрити и измъчени - той ми напомня разглезен мухльо, който си е повярвал,че е най+най+най+ама най на ...село. А Светлето - разочарова ме с това примиренческо поведение.

Общи условия

Активация на акаунт