Женени от пръв поглед - 7

• 55 025
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Нямат никакъв хонорар.
   Не ми се вярва... Всяко време струва пари. За да снимат за предаването, отсъстват от работа. Платената отпуска свършва бързо, неплатената си е НЕПЛАТЕНА. Аз лично не бих си развявала Къдра без хонорар... и то тлъст... пред разни плашипутарници...

# 91
Току що се разминах с Гергана на улицата...
Къде? В Париж? Mr. Green

# 92
Хахах, съвсем не. В Люлин  Simple Smile

# 93
Е, щот' тя снощи в 20 и нещо е била пред Лувъра... Не, че е невъзможно днес да се мотае из Люлин, ама някак си се чудя на кое да повярвам?! Thinking И пишейки от известно време тук, съм склонна на теб да повярвам. Wink Даже направо си ти вярвам. Grinning

# 94
Е, как не можеш да повярваш, връщала се е от Щатите, престой в Париж, късен полет и днес в Люлин...

# 95
Е, как не можеш да повярваш, връщала се е от Щатите, престой в Париж, късен полет и днес в Люлин...
Тия полети с прекачванията и престой от няколко часа на мястото на прекачването, обикновено са транзитни, и не може да напускаш летището, да да обикаляш по улиците на Париж, или Амстердам, или Франкфурт, и да пиеш кафенце в някое бистро. Wink

# 96
Да бе, Париж да не е на Марс, а не в ЕС  Wink. Аз съм имала престой от 12 часа на летище, естесвено, че се разходих из града, преди да се кача на следващия самолет. 

# 97
Наградата, ако питате Вито (предполагам), е това да срещнете любовта  Thinking Joy А и има бонус- ще ви дават по телевизията! Вероятно е добре за бизнеса,  имайки предвид как се стекоха нещата при Светла Simple Smile
Смятам,  че ще има много желаещи за 2-ри сезон Simple Smile

# 98
Е, щот' тя снощи в 20 и нещо е била пред Лувъра... Не, че е невъзможно днес да се мотае из Люлин, ама някак си се чудя на кое да повярвам?! Thinking И пишейки от известно време тук, съм склонна на теб да повярвам. Wink Даже направо си ти вярвам. Grinning

Зачудих се защо ме питате къде съм я видяла Simple Smile не знаех, че била в Париж снощи, но не мисля, че е невъзможно, оттам има директни полети, за разлика то другите френски градове, където са с прекачване, 2 часа полет и е тук. Аз я видях следобед към 15 ч., т.е. 19 ч. по-късно...

# 99
Наградата, ако питате Вито (предполагам), е това да срещнете любовта  Thinking Joy А и има бонус- ще ви дават по телевизията! Вероятно е добре за бизнеса,  имайки предвид как се стекоха нещата при Светла Simple Smile
Смятам,  че ще има много желаещи за 2-ри сезон Simple Smile

Що, какво толкова е станало на Светла с бизнеса???
Скрит текст:
Какво означава ника ти?

# 100
Пръч до нея имаше ли

# 101
Аз пък се кефя на Гери, че пуска такива партенки и натиска жълтия бутон яко.
 Тази сутрин погледнах у фб-то на предаването и бях потресена от  коментарите. Ние тук май сме възпитана компания и определено спазваме добрия тон, въпреки че тук-там има по някое зрънце, но то не се брои. При положение, че сме анонимни. Там хората през профилите си леят безумни  хейтове в сайт, който е публичен и всичко се чете и показва отстрани в новините на приятелите им. Грозна картинка.
Ум не ми го побира.

# 102
Че те половината идиоти от тук,  плюят там през реалните си профили.  Mr. Green

# 103
Аз след анонса за следващото предаване се разочаровах от Георги бая... той ми беше фаворит от мъжете, но фактът че все повече започва да си противоречи, ме навежда на мисълта, че повече търси сензация и популярност от участието си, отколкото съпруга, с която да изгради семейство. Доколкото излъчват, от думите му се разбира, че не е удовлетворен от душевността на Гергана, търсел добра жена и т.н, а единственото, което помня от неговото представяне в началото беше, че търси красива жена и това е основното важно за него и тогава даже първата ми реакция беше - "Егати превзетия тип, само външността ли е важна за него"... Съответно са му предоставили симпатична, амбициозна млада дама, аз не съм особен фен на Гергана, но пък хората са различни... После ме спечели с тънкото си чувство за хумор, на моменти ми беше адски забавен и интересен, но при условие, че поне няколко пъти я нарече в прав текст "кифла", недоумявам как може след това най-спокойно да заяви, че никога не я бил наричал така - прозвуча ми като "ни лук ял, ни лук мирисал"... Беше грозно и абсурдно, зрителите чуха и видяха, не сме луди или ненормални. Факт, че все пак придоби популярност от цялата работа, което за него както сам си каза е ключово. Дано е имало някаква полза и за двамата от това им участие. Антония и Атанас определено са най-сполучливият избор на мачмейкърите, за тях не се и съмнявам, че ще си останат заедно, колкото и да първични на моменти, въпреки всичко са ми най-естествени и искрени, просто хората са си такива и си се радват и въодушевят един на друг, в което няма нищо лошо в крайна сметка - нали целта на предаването е да срещнеш своята половинка. Светлана и Стефан са ми странни и ми изглеждат бая различни, но пък явно и при тях се получава, те си знаят най-добре  Simple Smile

# 104
Нямат никакъв хонорар.
  Не ми се вярва... Всяко време струва пари. За да снимат за предаването, отсъстват от работа. Платената отпуска свършва бързо, неплатената си е НЕПЛАТЕНА. Аз лично не бих си развявала Къдра без хонорар... и то тлъст... пред разни плашипутарници...
Нямат хонорар, ама ми писна да го повтарям във всяка тема, тъй че повече няма и да го повтарям. Знам го от 1-ва ръка и бях много опулена като го чух, защото предполагах, че излагацията ще е голяма, ама те са се навили. Даже знам, че мотивацията на Светла е била, че може да си направи реклама на бельото което продава и най-вече на тренировките и така да има повече клиенти. Не отсъстват чак толкова много от работа. Но нека пък да остане мисълта, че има хонорар, за да има следващ сезон.
Според мен, ще има желаещи, но нивото ще падне драстично, представям си двойки тип ББ фемили.

Общи условия

Активация на акаунт