Женени от пръв поглед - 7

• 55 263
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Никъде до сега не срешнах за коя точно голяма компания работи Гергана. Знае ли някой?
New Yorker

# 151
На снимката от бистрото в Париж Гергана си е с халката и е със същия маникюр като на снимките от  US, а няколко дни преди да тръгне си е снимала и самият маникюр от салона в който го е правила. За мен снимките са си сегашни.

# 152
  • София
В един от епизодите, ако не се лъжа, беше в последния, Гергана се оплака, че Геори я нарича проста продавачка... Явно за Георги, който не е софтуерен консултант е прост.

# 153
Дали сама не се оприличи на такава? Не помня да ѝ е казал, че е проста продавачка.
Това беше когато си задаваха въпроси и Гергана отговори, че се гордее с това, което е постигнала в живота. Не помня какво точно я попита Георги относно постиженията ѝ, но май тя каза - "Да, за теб аз съм проста/просто продавачка" или нещо такова. Не ми се гледа пак предаването, но нямам спомен да е изрекъл тези думи Георги, че е проста продавачка Гергана.

# 154
  • Тра-ла-ла
Не е нужно казаното да е в прав текст. Достатъчна беше интонацията и подходът на Георги, особено като се има предвид, че не му е за пръв път да изкарва Гергана по-нисша.

# 155
Наистина всеки си прави сам изводите, но темата стана като развален телефон и всеки добавя думи на участниците, които не са изречени в прав текст. Караме я на "май каза" и "ако не се лъжа", включително и аз.  Simple Smile

От последния епизод, първите 2 минути дават какво се е случило в предния епизод. Георги пита Гергана: Какво си постигнала в работата си? Гергана отговаря - Нищо, аз съм проста продавачка - Кифла. Давай нататък."
Когато кажеш, че се гордееш с постиженията си и работата си и те попитат какво си постигнал, може да отговориш нормално и да кажеш кое те кара да се чувстваш горд. Това че тя не може да отговори на въпроса и да натрие носа на Георги, не прави Георги лошия в случая, че и задава въпроси. Тя сама се принизява с думите си.

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 12:52 от Merelenda

# 156
  • София
Георги какъв поглед извади когато каза, че Гергана не е играла в екип. Имаше много злоба в начина по който го каза.

# 157
  • Тра-ла-ла
Нормално е да отговориш, ако срещу теб стои нормален човек и водите нормален разговор. Но при наличие на кисел заядливец, който все гледа с насмешка на другите и се смята за велик....абсолютно е безсмислено да се влиза в обяснителен режим.

# 158
  • София
Нормално е да отговориш, ако срещу теб стои нормален човек и водите нормален разговор. Но при наличие на кисел заядливец, който все гледа с насмешка на другите и се смята за велик....абсолютно е безсмислено да се влиза в обяснителен режим.

newsm10

# 159
+1
Доста се разбира от интонацията му. Пълен смешник.
Не знам Гергана как е издържала това същество. Яки нерви трябва да има.

Чудих се какви ли са тези жени, които го харесват и ми светна - Георги е еталон за всяка мрънкаща, вечно недоволна и типична свекърва Laughing

# 160
Аз мислех, че е в Теранова или младежката им марка /забравих името й/.
А за конкретната ситуация с въпросите и отговорите, Гергана сама се оприличи като "проста продавачка", няколко пъти подчертава и мисли за себе си в тази насока, дали някакви комплекси няма? И според мен цялата история около тях, не се отразява коректно от оператори, режисьори или сценаристи, не знам. Имам чувството, че спестяват някакви детайли от представяните им, от думите или от това какво са направили. Ако го нямаше напрежението в техните взаимоотношения и интересът на хората, какво точно се случва между тях, кой крив и кой прав, нямаше да има предаването такъв рейтинг, а по-нисък, защото другите двойки са като под режисура.

# 161

Чудих се какви ли са тези жени, които го харесват и ми светна - Георги е еталон за всяка мрънкаща, вечно недоволна и типична свекърва Laughing
Убедена съм, че не важи за голяма част от харесващите "героят в предаването Георги". От досега писалите за него положителни коментари съм прочела само интелигентни и премерени мнения, което лично на мен ми дава отговор какви жени харесват Георги.

# 162
Харесват го интелигентни мазохистки... Mr. Green

# 163
  • Тра-ла-ла
Гергана казва иронично "проста продавачка" Grinning Един вид "прочита" мислите на Георги.

Какви жени харесват Георги? Такива, които си мислят, че емоционалната въздържаност, нападателността и обидите към т.нар. нисшестоящи, са символ на голямо мъжкарство.

# 164
Аз не мисля, че Гергана има комплекси, каза го с ирония. Тя самата каза на няколко пъти, че е доволна от това, което е постигнала.. изкарва прилични пари, за да издържа себе си и да харчи по пътувания.

По-скоро Георги има комплекси и си ги избива. Принизява хората и си мисли, че е нещо повече от тях.

Общи условия

Активация на акаунт