Женени от пръв поглед - 7

• 55 239
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • ❌❌❌
 Joy Joy Joy

Това съм го изтървала, ама то не е нещо сюрпризиращо. Mr. Green Коментарите му обаче не са изтрити, оня ден мернах някаква тъпня ѝ беше писал, един вид ѝ държеше сметка #Crazy (не помня за какво) hahaha

Съжалявам за спама! Няма повече. Flutter
Поздрав! Hug

# 136
Joy Joy Joy

Това съм го изтървала, ама то не е нещо сюрпризиращо. Mr. Green Коментарите му обаче не са изтрити, оня ден мернах някаква тъпня ѝ беше писал, един вид ѝ държеше сметка #Crazy (не помня за какво) hahaha

Съжалявам за спама! Няма повече. Flutter
Поздрав! Hug
Сега те моля постни си фейсбука.
Малко етика все пак.
А какъв съм ....В крайна сметка пиша по темата ,а то какво се пол ....

# 137

И ето един готин коментар
"Simeon Milanov След добрата тренировка ...трябва и един хубав масаж, това е най-прекрасния финал Gergana Kapzamalova "

# 138

Според мен Антония и Светла са били в див възторг след срещата им,че не им се е паднал Георги.

Joy

Според мен Бостанджиев подходи непрофесионално при срещата с Гергана и Георги. Разговорът беше изключително мъчителен, по едно време дори ми беше противно да слушам.
И според мен. Дума не каза за Георги, той не е ли участник в тази двойка. Сякаш защитник му играеше. Подходът му не предразполага към споделяне.

# 139

Според мен Антония и Светла са били в див възторг след срещата им,че не им се е паднал Георги.

Joy

Според мен Бостанджиев подходи непрофесионално при срещата с Гергана и Георги. Разговорът беше изключително мъчителен, по едно време дори ми беше противно да слушам.
И според мен. Дума не каза за Георги, той не е ли участник в тази двойка. Сякаш защитник му играеше. Подходът му не предразполага към споделяне.

Тенденциозно.  Peace
По традиция първо думата се дава на Георги, който веднага започва да намила, че Гергана (тази зла жена)  вече не само с него е в конфликт, (нали - хайде оставете ме мен - аз съм се прежалил вече  Rolling Eyes)  а  даже имала някаква свада и с момичето от персонала ... newsm78
 Добреее, може да е вярно, обаче те ми показват само как Гергана разговаря с някого, ръкомахайки, но без звук  newsm78  ...и това не е единствения подобен случай.  
Та не знам вече кого си мислят, че лъжат тези тъпанари - до този момент в отношенията между двамата Г. според мен съвсем умишлено се завоалира истината и нищо не се  изяснява от-до. Показват откъси от разговори, напълно извадени от контекст на базата, на които се очаква хората да си направят изводи за двамата що за стока са. Ама нещо не им се получава схемата - Гергана нещо хич не става за ролята на Крюела  - обикновено момиче, не блести с интелект, ама не е и човек на двойните игри  - искрена е, спонтанна, без да е злобна и отмъстителна, за разлика от "съпруга" си  Confused
Не им прави чест, че на гърба на една "кифла" се опитват да си избутат някак треторазрядното риалити до финал ...  Всъщност баш Герге е този с кифленското поведение - "е, нее  - за какво са ти тези гирички..?", "е, ама аз не обичам да пътувам", "ми, не - не искам да ми гледат на ръка", "ама как ще ме рисуват сегааа", "уф, ама нали няма да има някакви хорър сценки?" Shocked  ... Сакън бе - какъв хорър още - та ти си напълно достатъчен  Rolling Eyes
Е,  айде Жоро си е лекенце, ама Бостанджиев що се излага така Thinking ...  мдаа, едва ли и той е без хонорар newsm78
бтв. Темата малко е заприличала на комикс. Слънчо, айде картинките да се в скрит текст  - не е трудно.

Скрит текст:

Риалитито върви към закономерен провал. Другите две двойки ме отегчават доста. Атанас и Антония ме изморяват вече с тази телевизионна еуфория дето ги е обхванала и не ги пуска, а Антония с поведението си се е запътила направо към шамарите  ... не точно сега, но след една две годинки, ако изкарат толкова  някоя вечер ще му падне пердето на "инженера" струва ми се.
Отношенията между Светла и Стефан също ми стоят някак лишени от съдържание, искреност  и нормалност  - О да,  те разговаряли Rolling Eyes ... Да, ама разговорите им звучат като интервюта - тя пита, а той послушно отговаря.  В последния епизод Стефчо май беше получил някакви инструкции, та така безропотно се съгласи и я остави да си подреди прахосъбирачките по шкафчетата, ама няма да е задълго.

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 00:48 от Banshee

# 140
Нито един от тия тримата кютуци не може да бъде водещ във връзката, да привлече жената, да я накара да се чувства специална, да я обгрижва, и тримата са пасивни. Даже Жоро е пасивно-агресивен, все вмъква някакви обиди към Гергана и после "ама аз не съм казал това, не съм направил онова".
Стефан много се впечатлява от компромисите, които Светла прави за него, все това му е в устата, че пътувала, че се преместила в Сф, явно че за него това са огроооомни жертви, на които той не би бил готов.
Наско, той всичко му е сефте, като бял лист е милият.

# 141
Нито един от тия тримата кютуци не може да бъде водещ във връзката, да привлече жената, да я накара да се чувства специална, да я обгрижва, и тримата са пасивни. Даже Жоро е пасивно-агресивен, все вмъква някакви обиди към Гергана и после "ама аз не съм казал това, не съм направил онова".
Стефан много се впечатлява от компромисите, които Светла прави за него, все това му е в устата, че пътувала, че се преместила в Сф, явно че за него това са огроооомни жертви, на които той не би бил готов.
Наско, той всичко му е сефте, като бял лист е милият.

дали Стефчо  сам е стигнал до извода,че тя прави компромиси за него или..., а за това ,че са компромиси съм съгласна, ако сам се се усетил  е добре, чест му прави

# 142
 Thinking Не знам, още от втора-трета серия повтаря за тези компромиси, дали са го подсетили, сам се е сетил или пък... тя може да му натяква  Twisted Evil

# 143
Thinking Не знам, още от втора-трета серия повтаря за тези компромиси, дали са го подсетили, сам се е сетил или пък... тя може да му натяква  Twisted Evil
да, защото до сега не съм срещала, или са рядко срещани мъжете ,които оценяват  Simple Smile

# 144
... но при условие, че поне няколко пъти я нарече в прав текст "кифла", недоумявам как може след това най-спокойно да заяви, че никога не я бил наричал така - прозвуча ми като "ни лук ял, ни лук мирисал"... Беше грозно и абсурдно, зрителите чуха и видяха, не сме луди или ненормални.
Тя го попита за първи впечатления и той и каза, че първото му впечатление е било, че е кифла.
След това и каза, че му отговаря като кифла на въпросите, които и зададе. За мен Георги беше прав, но нямаше да използвам същите думи ако бях аз. Може би щях да ѝ кажа, че отговаря като миска Laughing Та не е точно в прав текст - Ей, кифло!!!  Mr. Green
Да насъскам малко и аз в темата.
Та това което си чула ти, няма общо с това което съм чула аз. Явно чуваме различно.

Темите съм изпуснала, но сега мярнах статия с анонс за следващия епизод, как три квачки квакат срещу Георги и двама под чехъл наблюдават и мълчат. Ще е интересно  Laughing

# 145
Е, че той точно това каза "Отговаряш ми като миска" и тя вика "Ми да, аз съм кифла". Скукаааа, просто не знам какво друго да напиша ама ей тъй да не умира съвсем разговорът...

# 146
Моето мнение е, че отношенията м/у Георги и Гергана не са чак толкова зле. Всичко е монтаж при тях и сценаристите търсят под вола теле. При тях нещата ще завършат с Хепи енд според мен. Гергана все още си носи халката, което е знак, че за момента са заедно. Едва ли има човек, който е разведен и носи брачната си халка.
Другото нещо, което ми направи впечатление- снимките на Гергана в Париж най-вероятно са от минали години. Под едната имаше коментар, че предния ден в Париж е валяло и е било едва 10 градуса, а на снимките Гергана е по къс ръкав.  Thinking

# 147
И навън.Студенко си е тия дни.
Едва ли са сегашни снимките ,то трябва милионер да си за да можеш да пътуваш толкова и така. И без работа.

# 148
Здравейте, днес видях Антония и Насето, изглеждаха много по-добре отколкото по TV, тя изглежда доста по млада, а Насето с тези сини очи е направо пленяващ.

# 149
Никъде до сега не срешнах за коя точно голяма компания работи Гергана. Знае ли някой?

Общи условия

Активация на акаунт