Женени от пръв поглед - 7

• 55 299
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Гергана поне говори правилно /сигурно работата с клиенти го изисква/, докато  Георги така "мячи",  че сърбежи получавам само като си отвори устата. Столичани и провинция съвсем ненужно се намесват в случая!

# 181
Точно на нейния манталитет и ритъм не подхожда Стефан а мъж който обича модерния лайфстайл и пътуванията по света. Стефан не го намирам за модерен по скоро всичко около него крещи за поп фолк кич. А Георги той го раздава като пенсионер не му се обикаляло по ексурзии, не спортува като цяло не е активен и тогава кое му е модерното.

# 182
И аз като sunman ще подкарам секса. Добрият секс е в основата на всичко. Когато той удовлетворява психически и физически и двете страни, то те приемат негативите и позитивите за даденост. Един вид, ако хоризонталните неща при ГГ, бяха в норма, то те щяха да са по- обрани в коментариите. Явно при ГГ е пълен погром..., абсолютна несъвместимост..., за да демонстрират... такава дистанция... Прав си е горният потребител, че все го обръща на сеХ. Кревата оправя всички проблеми в едно семейство.               

# 183
Напротив, съвсем на място е намесването на столицата и провинцията, доколкото те представят различен начин на мислене и живот. И пак казвам, че не поставям етикети на столичаниТЕ и провинциалистиТЕ, а как се позиционират типажите Георги и Гергана според социалната си среда.

Модерното у Георги е неговата невротичност и ориентираност към западния начин на живот и работа.
У Гергана всичко е ориенталски хедонистично. Живеем в името на перфектното си тяло, за мига, за кефа, да си покажем новата дрешка по Главната, да се попечем на екзотичен остров.
Колкото по' на запад отивате, толкова повече се разрежда типажът Гергана. Георги е модерният европеец, Гергана е заседнала в българското провинциално битие. Та ако ще да си пие коктейла в "Радисън".

# 184
Аз нищо не казвам, опитвам се да я погледна през неговите очи. Разбира се, че всеки има право да си харчи парите. Как иначе.
Има го, има го столичното високомерие у Гошо. Човек не се ражда с него, то се придобива. Дори за няколко години може да се придобие.

Не е столично високомери, а Варненско. Живяла съм 12 год. във Варна. За тях и София е провинция.
Само да не се засегне някой  Laughing

# 185
  • Перник
Добре де за тези халки аз нещата ги разбрах така:
До края на експеримента трябва задължително да си ги носят. След като приключи, ако решат да се разведат-тогава ги свалят. Ако решат да са заедно вече всеки си преценява какво да прави.
Така ли е?

# 186
Съжалявам ама нищо модерно не виждам в Георги. Иди лятото на Ибиса и ми кажи че няма Гергани там, пълно е. А такива като Георги тц те си стоят вкъщи щото не обичат да пътуват. Модерните хора пътуват и се обогатяват другите си стоят вкъщи и мрънкат.

# 187
  • Тра-ла-ла
другите си стоят вкъщи и мрънкат.
И имат тен на ръкавче  Laughing

# 188
Съжалявам ама нищо модерно не виждам в Георги. Иди лятото на Ибиса и ми кажи че няма Гергани там, пълно е. А такива като Георги тц те си стоят вкъщи щото не обичат да пътуват. Модерните хора пътуват и се обогатяват другите си стоят вкъщи и мрънкат.
Да, много ще се обогатиш, пържейки се на плажа. Има ли значение дали е на Ибиса, или на Камен бряг?

# 189
  • Тра-ла-ла
Човек не може цял живот да бъхти и да кълве книги...рано или късно прегрява и губи връзка с реалния свят. Трябва и да се живее...понякога и до пълно разтоварване

# 190
Разбира се. Но Ибиса не е ежеседмично и ежемесечно събитие за повечето работещи хора, и със сигурност не може да бъде средоточие на съществуването.  Simple Smile
(Тук Ибиса следва да се разбира в по-широк смисъл.)
Затова казвам, че Георги и Гергана имат различни ценности, следователно не са един за друг.

# 191
  • Тра-ла-ла
Не вярвам Гергана всеки уикенд да си бие камшика до другия край на света. Още повече работи.

# 192
Нали тук ни заливат със снимки до разни далечни места, на които се предполага, че Гергана е в момента.  Sunglasses
Казах ти да не разбираш Ибиса буквално. За хедонизма на Гергана говоря, който е несъвместим с начина на живот на Георги.
Всъщност не разбирам за какво спорим, мисля, че всички сме единодушни, че тези двамата са загубена кауза.

# 193
Нали тук ни заливат със снимки до разни далечни места, на които се предполага, че Гергана е в момента.  Sunglasses
Казах ти да не разбираш Ибиса буквално. За хедонизма на Гергана говоря, който е несъвместим с начина на живот на Георги.
Всъщност не разбирам за какво спорим, мисля, че всички сме единодушни, че тези двамата са загубена кауза.

На мен ми изглежда също толкова хедонистичен и повърхностен - снимки с чужди коли, хеликоптерчета, колажи на корици на списания, снимки с двете костюмчета, които притежава, опит за модерни пуберски дрешки и развързани кецки, по-подходящи за тинейджъри и младежи на 20+, но не и за човек с толкова възрастно излъчване, каквото има той. Вероятно отделя повече внимание на облеклото си, отколкото средностатистическия мъж, независимо от невзрачния и неособено сполучлив резултат.

# 194
  • София
Някой знае ли колко още епизода остават?
Признавам си вече не ми е интересно да ги следя, само искам да видя развръзката накрая.

Общи условия

Активация на акаунт