Женени от пръв поглед - 7

• 54 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Антония оправи своя живот и тръгна да се занимава с чуждия.

# 316
  • Тра-ла-ла
Реално и Антония, и Светлана отправиха критики към Георги. Всяка по своя си начин.

Аз лично не бих казала, че са го нападнали. Жените си позволиха да изразят мнение, за разлика от половинките си. Мнението не беше позитивно,а Георги не обича да чува упреци по свой адрес.

# 317
Много се надявам следващия сезон да сменят водещата  Mr. Green

# 318
За мен пък си беше чисто набъркване в чужд живот. Гергана съжалявала,ми да го беше споделила с Георги.
Георги казва,че е преценил,че не си пасват-двете лели -не,много си отивате.
Ай сиктир бих им казала и аз.

# 319
  • по пътя
Не ми хареса как го нападнаха Георги, от позицията на какви? Никога не бих си позволила да се бъркам в чуждо семейство, че чак и да нападам и критикувам.Грозно беше.
А Наско пиян ли е или само така изглежда? newsm78 Антония го държи под чехъл май наистина.
Водещата е тотално не на място, не става за това предване, някак не се връзва на идеята и не може да предаде емоция от случващото се, май и на нея не й харесва .
Психоложката е прекалено млада, без достатъчно опит, че да е там и тя.

# 320
Доктора беше много прав като каза че Гергана избърза да ги подкове и да го оплюе ,така да се каже. Отвратих се от тия нападки срещу него,супер селско държание при положение ,че тъкмо се запознават с него.

# 321
Само че Светлето успя доста по-конструктивно да го направи. Даже Георги се заслуша за малко  Mr. Green за разлика от бръщолевенето на Тони.
По повод коментара на Бостанджиев-то е ясно, че Наско не би се обадил изобщо. А Стефан, не знам дали не смее както каза доктора или наистина не го интересуване както самия той каза. мисля се, че не пука

# 322
Единствено Бостанджиев се изказа адекватно...другите професионалисти не стават.

Георги много добре се защити  Peace Хареса ми

# 323
Да се запиша и аз преди финала. Не знам, доколко всичко е сценарии и е нагласено. Предполагам е така, но това не пречи да се вълнувам и да очаквам развръзката. И филмите знам, че са филми, но пак се вълнувам. И вече искрено симпатизирам на Георги и Гергана като двойка и се дразня на Антония и Атанас. По-добре е хората да се карат, но да са по-откровени. Георги каза, че ще е лицемерен, но от трите мъже, той май е най-откровен. Единия слуша само жена си и не желае да мисли реално, защото е бил винаги самотен и не желае да е отново. Другия пък иска домакиня, която да му чисти по 20-30 пъти къщата, да му готви и да му ражда, докато той е на фитнес.

Надявам се и предполагам, че Георги и Гергана ще останат заедно. И преминали бурята всичко ще е по-добро. Поне има някаква реална страст, която си личи по скандалите, а не престорена като А+А!

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 23:16 от Malko_Slance

# 324
Ооо да. Герито ги подкова доста добре. Номера. Не че георги е цвете. ooooh!

# 325
Антония е много просто парче! ooooh! Дава акъл като стара свекърва! Когато няколко души нападат един човек това е признак на простащина, без значение дали обектът на нападение го заслужава или не.
нали? в реала не бива, ама в нета по-може ... Даже тук съвсем си е в реда на нещата, а сме си уж все същите хора виртуално и реално ...хора ли рекох ? Wink

# 326
  • Тра-ла-ла
Съвсем в реда на нещата е като се съберат жени - да говорят подробно за всичко и да си споделят. А като се съберат мъже - да говорят по отгоре за нещата. Едните са от Венера, другите - от Марс  Sunglasses

# 327
  • по пътя
Единствено Бостанджиев се изказа адекватно...другите професионалисти не стават.

Георги много добре се защити  Peace Хареса ми
Подкрепям.Доста агресивни и да не кажа просташки се показаха всички, Георги явно просто е по-интелигентен и по-развит от останалите и това си пролича.Класата е друга.

# 328
Само на мен ли ми се стори след този епизод колко повърхностен, елементарен и простоват е Стефан?! Направо бях втрещена - първо от тъпотиите му, че си бил на фитнес, Светлето си се подготвяла сама за приятелките си, не го свали този анцуг от началото /не знам само на мен ли ми се набива повече от анцуга на на Наско в Барселона/, свръх кич къща тип селска дискотека /в неговите очи модернизъм/не я коментирам, да приемем, че всеки си прави с дома си каквото си реши... Но ми се струва егоист и със супер антипатично излъчване, въпреки че визуално най ми допада. Наско е къде, къде пи-сърцат, искрен и човечен, относно интелекта - Стефан ми изглежда с 20 думи речник на кръст..
Жалко за Георги и Гергана - симпатични са ми, дано поне приятели си останат.

# 329
Като в детската градина бяха тази вечер. Ти защо това, защо онова. Като не искаш Гергана ще си останеш сам.  Mr. Green
Сякаш Георги тръгна да им дава съвети и да ги приземява от небето. Неее, той е тактичен. Лош, но тактичен. Зарадва се за тях и правилна преценка имаше, като описа впечатленията си.
Най-лицемерният всъщност беше най-откровен и точен през целия формат. Това се оказа. За останалите лъсва малко по малко истината.
Но, краят идва.

Общи условия

Активация на акаунт