Женени от пръв поглед - 7

• 55 013
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
 В моята чуденка за отношенията на Ги Г, си мисля защоГергана не се обоснова, нито веднъж, само повтаря играе роля и това си е. Така изглежда злопаметна , добре на първа среща нормално е всеки да преиграва, но до сега аз не чух от не конкретен пример от не какво се е случило и какво я дразни , та избухва така, снощи с "рефера" пак изригна.Според мен се почувства неоценена, че не и паднаха в краката и сега света и е крив. От анонса за следващото предаване си пролича това, по начина по който се беше издокарала, според мен целта и е да натрупа точки пред непознатите, да ги привлече на нейна страна, вижте колко е красива , мила и т.н. Направи ми впечатление,че докато бяха с Георги тя ходеше все неугледна , а сега се беше издокарала като за бал.От начало не прилож никакви усилия за разговор и за фасон , а сега.......

# 61
Кви роли бе хора кви игри. Георги започна ролята на лицемер факт в последствие Гергана разбра и каза че с такъв човек няма как да има нещо общо .....и това е на нея вече не и се занимава просто иска всичко това да свършва по бързо. Всичко което правят е вече изпълнение на договорите нито един от двамата вече желае да има нещо общо с другия.
Може да намирате Гергана за кифла, куха или каквато щете но не е тя виновна че са и подбрали Георги. Вината е изцяло на екипът който ги е събрал.

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 16:46 от Niss

# 62
Айде пък неугледна. Всеки,който не се гримира ли е такъв?

# 63
Кви роли бе хора кви игри. Георги започна ролята на лицемер факт в последствия Гергана разбра и каза че с такъв човек няма как да има нещо общо .....и това е на нея вече не и се занимава просто иска всичко това да свършва по бързо. Всичко което правят е вече изпълнение на договорите нито един от двамата вече желае да има нещо общо с другия.

добре какво се е случило ,че е лицемер, пропуснала съм

# 64
Мими,че той самият Георги си го призна

# 65
Еми в епизодът след медения месец когато тя трябваше да се мести при него той каза пред камерата че почва да играе ролята на лицемер защото ако каже какво мисли за нея всичко ще се взриви. По късно не помня в коя серия май беше на свети Валентин тя го разбра това и и стана гадно и от тоя момент вече нямаше връщане назад.

# 66
Еми в епизодът след медения месец когато тя трябваше да се мести при него той каза пред камерата че почва да играе ролята на лицемер защото ако каже какво мисли за нея всичко ще се взриви. По късно не помня в коя серия май беше на свети Валентин тя го разбра това и и стана гадно и от тоя момент вече нямаше връщане назад.

аха ,значи това е скрития проблем, но иначе не съм видяла да си коментират или изясняват нещо, само кривенето съм видяла

# 67
ми напротив говориха си ги нещата обаче двамата просто не говорят на един език и минаха във взаимни обвинения

# 68
Ще направя и аз моя анализ на образите в този проект.  Simple Smile
Гери- готина, амбициозна, самостоятелна, чувствителна, докачлива, лесно ранима и т. н. Толкова ли беше трудно да види това,  набедения за свръх интелект - Гошо! Защо не почна първо с хубавите и качества, а веднага и каза на вечерята в ресторанта - взех те за кифла и се захили като малоумен! Гаф! Един умен човек, дори и пийнал, си прави преценка на изказа.

Светлето- готина, предпазлива, с провинциален манталитет, сговорлива, добронамерена- качества, които Стефчо видя в нея и ги уважи! От там нататък времето ще покаже как ще си постелят чергата по която да вървят!

Тони- млада, щура, още не наживяла се, а искаща  брак и деца, прибързана и нахална - качества, които добричкият и неопитен Наско хареса и от там нататък вече всеки един от тях дава каквото може, за да им се получат нещата!

За сега това от мен!

# 69
ми напротив говориха си ги нещата обаче двамата просто не говорят на един език и минаха във взаимни обвинения
Говорят,но не казват нищо съществено. И Гергана при сексолога много ме изнерви. Той я пита нещо-тя нищо ми няма,няма смисъл и т.н. И накрая се фръцна и си тръгна. Не че Георги е цвете.

# 70
На мен ми е странно поведението на Антония и Атанас. Прочетох в няколко коментара, че подобно отношение между двойките е нерядко срещано в обществото ни. Аз съм живяла в София, с определен кръг от приятели и познати, не съм имала широк кръг на познанства и за мен, наистина е интересно, до каква степен двойка, която се познава от един месец /даже и по-малко/, има намерение, при това съвсем целенасочено да създават бебче /толкова бързо/. Липса на житейски опит, на грешки, на любов или какво? Защо тези хора са толкова първични, каква е тази демонстрация /не знам, как да я определя, като инфантилна може би/на сексуално влечение?
Бебе става от секс за един път.

# 71
  • SF
Повечето споделят: А и А не ми харесват. Много са ми еуфорични. С и С нищо не казват. Г и Г са ми тъпи. Предаването е провалено.

А според вас, А и А харесват ли се един друг (не на вас лично). Допадат ли си? Светла и Стефан - подходящи ли са. Георги и Гергана - вече няма какво да ви питам. Но идеята не е да се подберат участници, които да се харесат на зрителите и зрителите да одобряват (съответно гласуват) начините им на пазаруване, подреждане на къщите, интересите и хобитата им.
Георги е искал хубава жена - подбрали са му хувата жена. За останалото си е мислил, че си го има - кариера, компютър, клиенти, дом.
Стефан е писал, че иска забавна жена - ми ето му забавна.
Антония и Атанас пък според мен са си идеални един за друг. Антония си прилича на обикновена българска жена около 30 (масовият образ на българката от това, което можете да срещнете на улицата, в Зара, в Н&М, пазаруваща в Карфур). Наско също си е като останалите български младежи, влюбени, възхитени от момичето до себе си.
Да напуснат ресторанта, за да правят бебе..... Вие вярвате ли го това? Показаха ли го?
По сценарий е хубаво една от двойките да покаже на зрителите, че рано или късно идват моментите за разговорите около бебетата. Бързо-бавно... предаването се излъчва в брой епизоди и темата по някое време трябва да стане част от живота на младото семейство. Светла и Стефан не говорят още за бебчета, не признават дори гласно и открито, че се обичат, че остават завинаги заедно, че са запленени, че са влюбени до уши. И двамата казват "полека-лека, има време". По-влюбените един в друг Антония и Атанас вече са подходящи да се шегуват с близнаците, количките, гърненцата... Но никой от вас не е видял как правят бебе по средата на вечерята с роднини. Роднините са били подканяни да ги "съветват", да ги майтапят за деца и т.н. Никакъв секс на паркинга не е имало. Ако са се поцелували малко, това е друго нещо. На другия ден пред камера "споделят" как са се целували на паркинга, но до повече не удобно да се стигне поради това, че има хора, коли....
Идеята за секс на паркинга се  роди във форума.

# 72
Георги е искал хубава жена - подбрали са му хувата жена. За останалото си е мислил, че си го има - кариера, компютър, клиенти, дом.
Стефан е писал, че иска забавна жена - ми ето му забавна.

А Гергана и Светлана какви мъже са поискали, това няма ли значение?
Странен критерий за подбор - Той иска, Те му Я сервират на тепсия.
Жените защо са нямали право да искат?

# 73
Аз им се чудя, така както са пуснали кастинг за втори сезон, ще има ли въобще кандидати да се излагат? Разбирам в Биг брадър, където има някаква награда обявена и се намират идиоти, надяващи се да я спечелят, но това някакъв цирк, надничане в чаршафите и пр., като май единственото сигурно нещо е, че получават евтина сватба и евтина екскурзия в Европа с човек, който може въобще да не харесат.

# 74
  • SF
А Гергана и Светлана какви мъже са поискали, това няма ли значение?
Странен критерий за подбор - Той иска, Те му Я сервират на тепсия.
Жените защо са нямали право да искат?

Имат. Те също са попълвали анкети. Всички са ги попълвали.

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 18:47 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт