Женени от пръв поглед - 7

• 54 999
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Да си продължа с моя анализ!

Насето- симпатичен, добър, кротък, сдържан, неопитен, притеснителен!

Стефчо- готин и със  самочувствие, човек на живота, добре се чувства в кожата си, тип, който ще се хареса на младите момичета, а и не чак толкова млади / аз, например/  Wink  Simple Smile , добре сложен,  с една дума - пич! Светлето, май си го заплю  още на сватбата и я разбирам напълно

Георги, ах, Гоше! Какви ги забърка бе човек, та нали ти си интелигентният мъж в предаването!
Що ти трябваше да почваш с анализите, видно е, че си падаш по Гери, дай малко по- така!
Верно, ти си каза, че обичаш да анализираш и това е свързано с работата ти, ама Гери не е работата ти, а тя е Жена пусто чудо, какво има да и се присмиваш и да я майтапиш! Има жени, които  такъв шамар ще ти изплющят през лицето, ако се държиш така с тях, че свят ще ти се завърти!  За мене, имаш си знанията, но ти липсва тактиката и подхода към жените!

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 18:59 от koki1

# 76
Може и да греша, но имам чувството, че "помощта на специалистите" не само, че е закъсняла, но и има за цел да ескалира конфликта между тях двамата  newsm78

Не само ти имаш такова чувство.  Thinking

Вече няколко пъти оставам с усещането, че Георги си позволява да сипе измислици пред камерата с цел да злепостави Гергана, на което тя бурно реагира, но успява да се овладее и да запази мълчание. Дали не иска да влиза в скандална ситуация, дали просто губи "говор и картина" от възмущение, или нещо друго я спира - не знам. Странното е, че "сватовниците" не хвърлят светлина по въпроса дали това е вярно, или не. А би могло много лесно да се докаже кое как е било - просто да го покажат. Но не, държат ни в неведение - неговата дума срещу нейната. Е, понякога стават фалове - като твърдението на Георги, че никога не я е наричал "кифла". Явно си е гаден по характер и си пада по мръсните игрички като забиване на нож в гърба, преструвайки се на невинен и страдалец.

За разлика от Атанас обаче, нещо не му се получава да събуди майчинско чувство сред женската част от зрителите, както и желанието лично да го накърмят. По-скоро поведението му буди недоумение на фона на претенциите за алфа мъжкар. Кой? Той? Смях в залата.  Laughing

Може да има много кусури Гергана, но поне това качество не може да ѝ се отрече - още отначало не се остави Георги да я заблуди, фалшивото му и подло поведение я възмущава (може би и отвращава), което слага край на надеждите той да я привлече като мъж. То и коя ли друга би била привлечена от такива качества, освен ако не му е лика-прилика. Или някоя по-бойна кака, която да си го моделира и дресира набързо – повече с тоягата и по-малко с моркова.

Ох, давам мило и драго да видя Георги и Антония в една семейна двойка!  Praynig
"Гоше, айде да ти купим престилка, че нали ще те уча да готвиш..."  Joy
(В близък план на камерата Гошето върти жални очички и рони горчиви сълзи.)

Laughing

Благодаря Как' Сийка, че изрази едно към едно моите мисли и усещания....

Нарочно не скрих цитата в спойлер, за да се прочете още веднъж. Laughing

Гошето ще си бъде дъълго сам, освен ако не си намери някоя мазохистка.

# 77

Според мен Антония и Светла са били в див възторг след срещата им,че не им се е паднал Георги.

Joy

Според мен Бостанджиев подходи непрофесионално при срещата с Гергана и Георги. Разговорът беше изключително мъчителен, по едно време дори ми беше противно да слушам.

# 78
Изключително съм разочарова от този епизод. Следващият май ще го пропусна, тъй като видях, че всички ще се обърна срещу Георги, което не е правилно, защото те не го познават (както не познават и Гери). Това аз не го толерирам като поведение.

П.с : Новите снимки в профила на Гергана от почивката и...тя е с халка на ръката..

# 79
Емилия,а познаваше ли Георги Гергана,когато още в началото почна с нападките,че е кифла?
Относно поведението на Светла и Антония мога само да кажа:"На каквото си постелеш,на това ще легнеш". За Антония не се чудя за изразеното мнение и желание да "напътства" и "обучава",да дава акъли. Тя това постоянно го прави. Може ли обаче някой да каже,че е чул Светла да отправя подобни фрази или да напада Стефан? Щом тя,след като е толкова уравновесена, не успява да премълчи мнението си за него,явно Георги е по-голям ръб ,от колкото дори си мислех.

# 80
Аз им се чудя, така както са пуснали кастинг за втори сезон, ще има ли въобще кандидати да се излагат? Разбирам в Биг брадър, където има някаква награда обявена и се намират идиоти, надяващи се да я спечелят, но това някакъв цирк, надничане в чаршафите и пр., като май единственото сигурно нещо е, че получават евтина сватба и евтина екскурзия в Европа с човек, който може въобще да не харесат.
Има и тлъст хонорар .

# 81
Това, че Георги и Гергана са се запънали като раци на бързей е ясно и на кьоравите и глухите.
Обаче, не знам защо ги дадоха след влизането им в стаята със загадките.

Не знам дали някоя ат вас е била в такава стая, но аз съм била.
Със съпруга си само двамата. Първо времето е много малко само за двама души да се справят със загадките. Аз бях убедена, преди влизането ни там, че вътре ще се избием като едното нищо.
Успяхме да решим всичко на косъм и да излезем на време, а не се сбихме, защото сме много дълги години заедно и си знаем тертипите, манталитетите, навиците, знанията и т.н. Успяхме, защото имахме коренно различни подходи към задачата.

Там на такова място няма начин да успееш с малко познат човек. Няма начин да не се издразниш на туткането, според теб на другия. Това е нормално.
В тези стаи ВИНАГИ стават конфликт между членовете на екипите. Неизбежно е.
 Но приятелите и близките хора ги преодоляват и успяват.

Не беше честно, че дадоха точно това. То не е определящо за връзката, само нагнетиха обстановката с камерите.

Esmee, много ми хареса коментарът ти този път Simple Smile

# 82

Има и тлъст хонорар .

Пише ли го някъде черно на бяло това за тлъстия хонорар и колко точно е тлъст, защото в момента реално кандидатстващите дават някакви много лични данни, без да знаят за какво точно се борят.

# 83

Имат. Те също са попълвали анкети. Всички са ги попълвали.

И Гергана какъв мъж си е пожелала, та са ѝ сервирали Георги?

# 84
Дървен филисоф,всезнайко,нетактичен и нападателен,мрънкащ и вечно недоволен.

# 85

Има и тлъст хонорар .

Пише ли го някъде черно на бяло това за тлъстия хонорар и колко точно е тлъст, защото в момента реално кандидатстващите дават някакви много лични данни, без да знаят за какво точно се борят.
Хора сме на зряла възраст , в дядо коледа не вярваме.

# 86
  • SF
Нямат никакъв хонорар.

# 87
# 88
Имат. Те също са попълвали анкети. Всички са ги попълвали.
И Гергана какъв мъж си е пожелала, та са ѝ сервирали Георги?
Доста хора се питат същото Laughing Освен, че им е редовен клиент и иска да стане известен, друга логична причина не виждам. Не ми се вярва да не са разбрали какъв измислен герой е.

Реалитито има супер потенциал, но за съжаление лош екип и изпълнение.

# 89

Реалитито има супер потенциал, но за съжаление лош екип и изпълнение.

Аз също си мисля, че подобен формат би могъл да има някакъв потенциал, но трябва да вдигнат минималната възраст за участие. Просто наистина на 25 години да не си обвързан обикновено не те прави достатъчно отчаян и готов на компромиси и толерантност, за да пробваш с някакъв непознат, избран от разни "специалисти".

Общи условия

Активация на акаунт