Женени от пръв поглед - 7

• 55 269
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Не знам, дали Гергана е публикувала снимката от видеозон или някой "се грижи" временно за техните профили. Според мен се контролират техните профили или в частност публикации, както и от предаването има "поставени" лица, които са част от маркетинг екипа и вписват мнения, не само във ФБ, но и тук.

# 226
Тя и Гергана пътува. В един от епизодите, когато се премести при него, обсъждаха кои дни тя ще отсъства. Горе долу бяха 3-4 дни от седмицата - Ст. Загора, В. Търново, Русе...нещо такова беше. ама нейното не се брои, защото е "продавачка"  Laughing
Има разлика между това да пътуваш из България и да пътуваш в чужбина. Отделно не всеки обича да пътува.  Peace

# 227
  • SF
Не е така.
Сама е пуснала снимката, никой не им пише в профилите и не се грижи за това какво слагат там. Не пишат коментари.
Участничите сами отговарят за информацията, която дават.
Гергана пуска снимка, но никъде не пише, че е бременна или че чака бебе, или някаква друга подвеждаща информация. Лъжата като такава липсва.
 Просто фантазиите сами го разработиха по жълт маниер. Витомир Саръиванов не е режисьор на това нещо - хората си го изрежисираха сами. Лоши режисьори, въпреки че Витомир е обвинен за лош режисьор.
Както и да е. Той не ме интересува.

Аз сега слагам във ФБ снимка на едно бебе боксерче. Да видим на какво ще ви заприлича това - имам си боксерче или аз съм боксерче.
Щото учителката ми по пеене е показала снимка на шоколадов фонтан, ягоди и сметанов сладолед. Питах я - не го е правила или яла днес това. Било просто красиво и го споделила.

# 228
  • Берлин
Съвсем естесвено е да има продуценска намеса в уж личните профили на участниците, както и по форуми и подобни.
Лошото е, че реализацията на проекта се оказа много слаба. Идеята е готина. Може би преди десетина години и аз бих участвала - 100 % за забавление. Но много нескопосана работа се е получила. Аматьорски детски театър щеше да се справи по-добре.
Аз пък не виждам бъдеще за никоя от двойките. А+А  - не мога да повярвам,че нормален човек ще се остави да го малтретират по начина,по който го прави Антония. С+С - на Светлето й се иска да станат нещата, но момъкът не е узрял за брак. Г+Г - в нито един момент не видях да се събужда искрица или дори бегло харесване между тях...
Много ми е приятно да чета коментарите тук, свежо е. За разлика от предаването...

# 229
Esmee, форумът е да споделяме мисли и впечатления... Клюки ако щеш! Такива мисли породи у мен интервюто.. и споделих. А ти тук  адвокат ли  се явяваш на някой или на цялата продукция? Ако не разбера до довечера точно къ'в е Съраиванов - нЕма да заспА.  Crossing Arms Забавлявам се и това е. Май на теб по - скоро ти плащат. Не искам никой нищо да ми обяснява. Не искам! Това чух, това долових, това споделям.

Като един стражар си в темата, хубаво се бях отказала да пиша!  ooooh!

# 230
Гергана с друг събеседник видяхте ли как се държи и говори? Laughing
Може да върже доста повече от едно изречение, мисълта и тече гладко и е много симпатична.
Разликата между нея и Георги е огромна.

Снощи гледах 9ти епизод.
Коментирахте ли Бостанджиев?
Гергана му казва, че може би някой е бил с маска на кастинга, визирайки Георги, той и казва да, защо не свалиш маската Crazy
Преди години, когато беше само сексолог, бях останала с много добри впечатления от него /от изявите му по тв/.
Сега когато е сексолог и психотерапевт ми промени мнението на 180 градуса. Изобщо не вдъхва доверие...

# 231
  • Пловдив
Скрит текст:
Гергана с друг събеседник видяхте ли как се държи и говори? Laughing
Може да върже доста повече от едно изречение, мисълта и тече гладко и е много симпатична.
Разликата между нея и Георги е огромна.

Снощи гледах 9ти епизод.
Коментирахте ли Бостанджиев?
Гергана му казва, че може би някой е бил с маска на кастинга, визирайки Георги, той и казва да, защо не свалиш маската Crazy
Преди години, когато беше само сексолог, бях останала с много добри впечатления от него /от изявите му по тв/.
Сега когато е сексолог и психотерапевт ми промени мнението на 180 градуса. Изобщо не вдъхва доверие...

+1 направо си изразила моите наблюдения  Peace

Много ми хареса изказването на Гергана по повод техните отношения, че те няма да си говорят зад гърбовете, все пак са зрели и достатъчно интелигентни хора! Не съм сигурна обаче, ако първо бяха попитали Георги, дали отговорът на този въпрос щеше да е същия, за съжаление. Хареса ми положителното настроение на Гергана, но Георги затвърди мнението ми, че е много объркан и се влияе много от чуждото мнение и одобрение

# 232
  • Берлин
И ако са "си останали приятели"....не бих искала да им приятел като този крив човек

# 233
Дами, знам за понеделнишкото изнервяне, но не си заслужава да хабите нерви за едно предаване.
То е направено, за да ни забавлява, както и темата.
Всеки има право на мнение и тук е точното място да го сподели. Peace
И двете сега сте афектирани за глупости, така че призовавам за мир и разбирателство newsm18

# 234
Участниците във формата сигурно двойно повече се забавляват с коментарите ни и особено като пуснат някоя друга снимка в профилите си  Joy

# 235
Някои се забавляват, други са се уплашили Laughing

# 236
Много наивен човек може да вярва ,че няма хонорар.

# 237
Айде, вече и заплахи се леят-смях  Joy Мутробарокови времена
По темата, определено Гергана се държеше по адекватно от двамата, но може и Георги да е имал сценична треска от живото предаване

# 238
  • Тра-ла-ла
От участие в българско риалити почти никой не е прокопсал Mr. Green Хонорари хубаво се получават, но на каква цена?! Даваш си душата и задника под наем, развяват те по жълтите парцали, няколко месеца след риалитито те канят на партита и това е. После пълно забвение. Една идея по-добре са участниците в музикалните формати, но и те правят 1-2 хита и после пеят по пиано барове и ресторанти.

# 239
Стига с тея хонорари. Какъв изобщо би бил смисълът на експеримента, ако участниците имаха хонорар? Защо ще се женят и как могат да очакват и да се надяват да създадат истински връзки и истински семейства, ако са взели пари за това? А и никой от тях не ми се вижда да изнемогва финансово и затова да е решил да се зажени за непознат пред цяла България за някой и друг лев. Това са хора, които са видяли в това предаване възможност да срещнат любовта и са повярвали на приказките за вещите експерти, дето ще ги уредят с най- перфектните за тях половинки. Това е бил мотивът им. Или любовта не е достатъчно силен мотив? Нека sunman да се кандидатира за следващия сезон та да видим ще успее ли да си договори хонорар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт