Включвам се чак сега в този форум и много се радвам да заваря всички на раздумка 
Гергана и Герги не ми допаднаха още от първия поглед. Четох много за предаването в нета и направо не знам какво е истина и кое лъжа! Какво ви е мнението за развоя след края на сезона?
Достойно се държа тази вечер
Дано откире човека за себе си
Някой от специалистите отбеляза, че Гергана на всяка цена иска да е победител в тази игра и затова, типично по женски, изманипулира останалите 2 жени (не беше много трудно предвид манталитета им). И аз, като някои от пишщите преди мен, се съмнявам тя да е толкова наранена и разочарована, за колкото се представи представи пред Светла и Антония. Още повече, че тя многократно е заявявала какъв непукист е. Пък и всички решения в двойката им досега изглежда да са вземани взаимно. От поведението й излезе, че Георги самосиндикално си е решил да я отблъсне на 9-тия ден и толкова ... това не е вярно (поне според показаното в епизодите дотук) 
. Разменяш две думи с някой, а гледайки го всъщност улавяш една невидима информация, която е много повече от казаното и която си тече непрекъснато, като невидими субтитри. Аз съм съгласна, че Гергана даде повече шанс на връзката в началото. Той се държа по-кофти и я засегна още в началото, явно беше много разочарован, че тя далеч не е това, което търси. Много се чудя в този случай на избора на "специалистите".
! То бива наивност и незрялост
, бива, ама тяхното................. В същото време и някаква умора от живота и пенсионерско мислене виждам - особено при Тони. Не мога да разбера защо всички определят Наско като човек с добро сърце още на първата среща !? Той ми се струва твърде елементарен и затворен и дори да е толкова чист и добър - не би могъл да го изрази -евентуално с действия би могъл да го покаже, но това няма как да стане на първа среща! Хич не го харесвам този човек - снощи пак бисери: първия секс, допитването до роднините дали му е време да има дете и дали да "атакува"- имаше и още. В началото мислех, че Тони е все пак малко по-зряла, но вече съм убедена, че и тя е достатъчно голям дразнител и лигоч и да се взимат двамата - лика прилика са си!
Много грозен беше този другарски съд снощи!
Георги успя да запази добрия тон - за което заслужава поздравления! А това с "даването на шанс" - много отчаяна теория ми се видя - и 1 час е достатъчен да разбереш дали един човек не става - те за 9 дена ми говорят, че били малко!?
Гери сама си каза - при нея не е имало УАУ ефект, но тя все пак тръгна положително. Грешката на Георги беше, че той се повлия от страховете и комплексите си- от една страна усещаше, че са твърде различни с Гери, от друга - беше привлечен от нея - искаше му се да опита, но го беше страх - това го накара да заеме някаква нападателно-отбранителна позиция, с което тотално я отблъсна. Все пак в крайна сметка по-добре така - не вярвам, че нещата биха им се получили, освен като кратка авантюра.
И понеже е победител и не може да губи е по-изгодно Георги да е виновен

Препоръчани теми