Женени от пръв поглед - 7

• 54 701
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
polombra, така ми се стори от видяното, че Гергана иска хората да го възприемат по този начин, че той не и е дал шанс. Аз лично нямам мнение дал ли е, не е ли дал. Всичко ми е фалш.
Да ти кажа, следих внимателно и темата и предаването и Гергана наистина тръгна с позитивна нагласа, която той с държанието си превърна в агресивно-отбранителна. Много е писано по темата, върни се назад ако искаш и прочети.

# 346
Привет на всички Simple Smile Включвам се чак сега в този форум и много се радвам да заваря всички на раздумка Simple Smile
Прочетох последните коментари само, но анцуга на Стефчо и аз го забелязах, даже и на срещата с баща й отново беше по анцунг. Помогна й човекът като не й се моташе в краката (майтап) Wink Гергана и Герги не ми допаднаха още от първия поглед. Четох много за предаването в нета и направо не знам какво е истина и кое лъжа! Какво ви е мнението за развоя след края на сезона?

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 00:52 от Zorrity

# 347
Гледах, гледах, гледах и ето го моя анализ на участниците:
Георги е ръб и пън, но е класи над другите. Просто е различен от всички, в това число и от Гергана. Беше ми ясно от пръв поглед, че между тях двамата няма да се получи - аз виждам различна ценностна система. Всъщност симпатизирам му от самото начало. Намирам го за много интелигентен. И точно към този тип мъж си има подход, но Гергана нито знае как, нито пък имаше желание да намери подхода. Тя дори не му схваща шегите, не влиза в тях - а толкова готино щеше да бъде, без никакво напрежение. За нея смятам, че е твърде елементарна, скучна и с тесен хоризонт. Можеше да извлече от Георги максимума - беше достатъчно само да стои и да слуша внимателно.
Наско е много добър, но също и толкова наивен. Не може пък да си чак толкова загубен, че на 27 да откриваш най-обикновените човешки неща - взаимоотношения в семейство, подредба на къща и какво ли още не. Дори и да не са му се случвали на него лично, няма начин да не е имал преки наблюдения върху приятели.
За Антония тъкмо бях започнала да си мисля, че става, но тази вечер направо ме втрещи. От къде на къде, с какво право и от каква позиция ще си позволява да съди и по-лошо - да наставлява?! На нейно място щях да се опитам да разбера възможно най-много защо не са се получили нещата, а не да размахвам пръст.
Светла и Стефан винаги са ми изглеждали елементари, от породата на Гергана, но по-зле. Стефан "внедри" паразитните си думи "в смисъл" и на Светлана...толкова се затрудвяват с изразяването, че непрекъснато се налага да се уточняват "в смисъл...". За Светлана не мога да се отърва от усещането, че играе театър през цялото време. Изкуствено говори, изкуствено се държи.
Та в тоя ред на мисли - що решиха, че са в състояние да анализират ситуацията на Георги, че и акъл да му дават?!
От всички пък "специалисти" - единствено и само д-р Бостанджиев ми харесва. От днешните коментари останах с впечатлението, че само той е схванал какво се случва. Другите даваха мнение колкото да има с какво да ни забавляват между ситуациите.
Двойките не бяха ли 15? Защо ни занимаха само с три?

# 348
polombra, така ми се стори от видяното, че Гергана иска хората да го възприемат по този начин, че той не и е дал шанс. Аз лично нямам мнение дал ли е, не е ли дал. Всичко ми е фалш.
Да ти кажа, следих внимателно и темата и предаването и Гергана наистина тръгна с позитивна нагласа, която той с държанието си превърна в агресивно-отбранителна. Много е писано по темата, върни се назад ако искаш и прочети.

И аз мисля, че той тръгна предубедено

# 349
  • Тра-ла-ла
На мен Бостанджиев не ми харесва. Все напада жените в коментарите си. Изказва се като мъж, който смята жените за кокошки Mr. Green Идва ми някак си пристрастен, а не трябва да е така. Само за Георги не е казал лоша дума.

# 350
  • Тра-ла-ла
Значи, ако четеш книги на Хорхе Букай и Паулу Коелю е кифленско, но да имаш автобиографията на Стив Джобс и то така изтипосана е уау Laughing Но предполагам това е офисът му Mr. Green

Размисли и страсти - типично и аналитично. Не е зле този човек да започне и да чувства...
ЗА:
Гери е хубава
Гери е умна
Гери е секси
Гери може да бъде добра
Гери не е златотърсачка
Гери е пич
Гери е забавна
Гери има прекрасни... (червена точка 18)
Гери е амбициозна, пробивна
Гери е голямо момиче.
Гери ....... (червена точка 18)

ПРОТИВ:
Не се чувствам добре в тази връзка

# 351
За поеден път да отбележа : Георги ми е изключително симпатичен Simple Smile Достойно се държа тази вечер Simple Smile  Дано откире човека за себе си Simple Smile  Някой от специалистите отбеляза, че Гергана на всяка цена иска да е победител в тази игра и затова, типично по женски, изманипулира останалите 2 жени (не беше много трудно предвид манталитета им). И аз, като някои от пишщите преди мен, се съмнявам тя да е толкова наранена и разочарована, за колкото се представи представи пред Светла и Антония. Още повече, че тя многократно е заявявала какъв непукист е. Пък и всички решения в двойката им досега изглежда да са вземани взаимно. От поведението й излезе, че Георги самосиндикално си е решил да я отблъсне на 9-тия ден и толкова ... това не е вярно (поне според показаното в епизодите дотук)  

Светлана и Стефан - за първи път и аз забелявам тази изкуственост, преиграването, за които някои от вас говорят от доста време. Не ми харесаха тази вечер.

Антония и Атанас са просто ужасни, особено тя! Но и той, като е с момчетата, се държи нормално , а като види жена си се олигавя и придобива мега инфантилен вид. Отвратително е! Антония е една властна и невъзпитана тетка...

Водещата ... у-ж-а-с за пореден път. Дано наистина я разкарат другия сезон. Струва ми се че от Гергана би излязла чудесна водеща Simple Smile

# 352
 Aйде пак старата песен на нов глас - Георги бил твърде интелигентен, за да му схване Гергана шегите - ама това сериозно ли го мислите като го пишете - че то колко акъл му трябва на един човек да схване вица за блондинката и пияното или за големите... и мусаката??? Ние можем ли да го коментираме или трябва първо да се явим на някакъв изпит? Казвайте кога и къде да ходим? Ама всички тук пишещи дружно нали?  Laughing
 Горкичкият Георги пак видиш ли е страдалец, щото две жени, които не го познават си позволяват да го коментират него (точно пък него!) без да са го опознали достатъчно и това май нещо го жегна, докачи го, заболя го явно... А той какво точно правеше през цялото време до сега? Дали пък не си позволяваше да анализира Гергана, както той си ги представя нещата без да си направи излишен труд да я опознае - малко като "присмяла се кука на крива тояга". Същата картинка и при сексолога - видиш ли жените били проявявали женска солидарност, а пък той самият хич пък не проявява мъжка солидарност спрямо Георги, ама въобще само малко подложи Гергана (не и двамата) на кръстосан разпит като пред съд, иронизира й думите и накрая така ехидно извъртя нещата, че последното нещо, за което се сещам е "професионална обективност". Толкова високо мнение имах за този човек до предния епизод, а той... с един замах го заличи - коментира ги нещата сякаш седнал с няколко "мъжаги" в кварталната кръчма се надъхват колко са гадни жените. Нещо малко болна тема му идват властта и контрола, та си ги търси навсякъде. А между Георги и Гергана е съвсем нормално да има "двубой" - ако Жорето си беше Алфа, както го обявиха нямаше да му пречи и да го превръща в драма неземна, а щяха да го превърнат в нещо градивно. Хората със силни характери няма как да не си премерят гегите в един момент и това не е задължително нещо лошо, дори напротив - така много по-искрено се изказват нещата, поставят се границите, определят се допустимите компромиси. Всъщност опит това да бъде направено видяхме само при ГиГ и явно не случайно са ми най-интересни Simple Smile
СиС от началото ми харесаха колко са внимателни един с друг и с взаимното уважение, което демонстрираха, но от няколко епизода ми стоят все по-неестествени и по-неестествени. Там май много неща са просто поза и всеки си гледа в своя си посока - Ст. не е особено склонен на компромиси и това си пролича доста ясно и в Икея и днес, а пък Св. прави някакви компромиси ама май й идват вече малко в повече. Ст не ми се вижда узрял за брак и там ние явно няма да видим как се ситуират границите, но нямам усещането, че този брак ще просъществува кой знае колко след угасянето на прожекторите. Имам усещането, че за сега тя му е удобна и си се наслаждава, но като спре да му е толкова удобна за сега не виждам какво ще ги задържи заедно ( А пък Ст. с тези анцузи и тук таме някои боксерки за цвят направо ми извади очите цял сезон - навсякъде и по всяко време, чак се зачудих как и на сватбата не беше с някой "официален" ).
 АиА - гледам ги, гледам ги и чета, че уж те били най-популярни образи в Бг действителността и не мога да го проумея - аз чак такива хора в реалния живот не познавам и ми е много трудно да ги разбера, че да се опитам да ги анализирам. При тях всичко ми идва в повече - не го разбирам тоя църковен брак след 2 седмици познанство, не ги разбирам тея бебета след 4 седмици... Нейния наставнически маниер, неговата липса на мнение, камо ли пък отстояването му и това размазване като тя му е наблизо... И все пак имам усещането, че те имат най-големи шансове да останат заедно, пък и те имат най-голям стимул да се стараят за това   Mr. Green
 Интересно беше да се видят всички двойки заедно, така ГиГ пак изпъкват най-силно и там определено има искри и от двете страни, ноооо са "астрално несъвместими"  Laughing На тях точно и особено на Жорето му липсваше комфорта на навика и на живота, който си има в реалността и промяната му дойде твърде екстремно преживяване... Днес изглеждаше доста по на място и по- стабилен, не толкова объркан и драматичен. Между тях виждам изгледи за продължаване на някакъв тип отношения, обаче любовна връзка със съвместно съжителство... надали

# 353
Много интересно колко всички обвиниха Георги,че за 9 дена вече бил сигурен,че няма да ги бъде и т.н.Направи ми много силно впечатление как с две-три думи Георги описа Наско и колко точни бяха-много искрен, с голямо сърце и т.н., и това само докато пътували заедно. Наистина ли 9 дни заедно са толкова малко, за да разбереш дали някой ти пасва. В Гергана няма никаква дълбочина, никакво желание да се замисля прекалено и да се вживява, той каза и че у нея я няма тая доброта, която търси у хората. Точно тези неща, човек да ги усети, не е нужен дори и цял ден. Колкото и да е смешно хората също се "подушват"Simple Smile. Разменяш две думи с някой, а гледайки го всъщност улавяш една невидима информация, която е много повече от казаното и която си тече непрекъснато, като невидими субтитри. Аз съм съгласна, че Гергана даде повече шанс на връзката в началото. Той се държа по-кофти и я засегна още в началото, явно беше много разочарован, че тя далеч не е това, което търси. Много се чудя в този случай на избора на "специалистите".
Стефан все повече сваля маската и все повече не ми харесва. Сякаш има само една грижа...да му е чисто, той да не си даде много зор, да му е комфортно, ако се правят компромиси, да не ги прави той. Непрекъснато хвали Светла, че чистела и готвела...той нито вижда, нито полага усилия да види твореца в нея..Много жалко.При тях приликите са на пръв поглед големи, забавляват се чудесно, но различията на по-дълбоко ниво са големи и ако Светла иска да остане в тази връзка, не мисля,че това ще е добре за нея. Фактът, че не и даде да кара колата, колко беше горд,че "ходил на фитнес като истински мъж", докато тя правела всичко. За мен той е най-кофти от тримата мъже, но е прикрит, въпреки че червената лампичка с чалгата си светна още в първия епизод.

# 354
На работа съм, та гледах снощното издание на предаването. Не пиша в темата иначе, защото нямам какво да кажа. Гледам, че сте се впуснали в заключителни анализи на участниците, след като ги опознахте горе-долу.
Няма как да направя нов такъв анализ, защото го направих още в първата тема и след първото предаване. И нито една дума от това ми мнение, не би била по-различна в края на предаването, въпреки детайлното представяне на всеки от участниците в следващите епизоди, което ми помогна да се убедя за пореден път, че първото ми мнение след виждането на един човек, не ме подвежда никога. Оказа се, че доста хора вече мислят по подобен начин.
Не мога да си цитирам мнението, но ето го в пост #537
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=833734.msg30460727#msg30460727

# 355
И моите коментари:
Тони и Наско - ooooh! ! То бива наивност и незрялост ooooh!, бива, ама тяхното................. В същото време и някаква умора от живота и пенсионерско мислене виждам - особено при Тони. Не мога да разбера защо всички определят Наско като човек с добро сърце още на първата среща !? Той ми се струва твърде елементарен и затворен и дори да е толкова чист и добър - не би могъл да го изрази -евентуално с действия би могъл да го покаже, но това няма как да стане на първа среща! Хич не го харесвам този човек - снощи пак бисери: първия секс, допитването до роднините дали му е време да има дете и дали да "атакува"- имаше и още. В началото мислех, че Тони е все пак малко по-зряла, но вече съм убедена, че и тя е достатъчно голям дразнител и лигоч и да се взимат двамата - лика прилика са си! Mr. Green

Светлето и Стефан - ами ще ги бъде. Стефан май и той е приел нещата на сериозно - беше категоричен, че продължават отношенията си. Неговите интереси не са кой знае какви, но все пак мисля, че не е лош човек. Много затворен ми се видя в компания - не знаеше как да се държи нито с приятелките на Светла, нито с другите мъже - може би и той се притеснява. Разсмя ме с изказването си, че щял да пита другите мъже кога са спали с жените си!? Може би искаше да се изфука, че той я е свалил бързо - знам ли!? Mr. Green Иначе се направи на мъж по неговия си начин- подчерта как не чисти и готви вкъщи, колко е важно жена му да "става за пред хора" и т.н.  Светла е малко по-интересен и търсещ човек от него, но не прекалено, за  да им пречи! На мен тя са ми симпатични.

Гери и Георги - те наистина са големи съзтезатели  - накрая решиха, че ако не друго - то поне могат да накарат останалите двойки да ги харесат. Жорето пак влезе в роля на симпатичния шоумен, а Гери този път реши да е Многострадалната Геновева и спечели! Mr. Green Другите жени веднага скочиха да я защитават - явно и те са имали опасения да не изпаднат в такава ситуация! Simple Smile Много грозен беше този другарски съд снощи! Crazy Георги успя да запази добрия тон - за което заслужава поздравления! А това с "даването на шанс" - много отчаяна теория ми се видя - и 1 час е достатъчен да разбереш дали един човек не става - те за 9 дена ми говорят, че били малко!? newsm78 Гери сама си каза - при нея не е имало УАУ ефект, но тя все пак тръгна положително. Грешката на Георги беше, че той се повлия от страховете и комплексите си- от една страна усещаше, че са твърде различни с Гери, от друга - беше привлечен от нея - искаше му се да опита, но го беше страх - това го накара да заеме някаква нападателно-отбранителна позиция, с което тотално я отблъсна. Все пак в крайна сметка по-добре така  - не вярвам, че нещата биха им се получили, освен като кратка авантюра.

# 356
На мен Бостанджиев не ми харесва. Все напада жените в коментарите си. Изказва се като мъж, който смята жените за кокошки Mr. Green Идва ми някак си пристрастен, а не трябва да е така. Само за Георги не е казал лоша дума.

Мен също ме отврати. Това не беше изказване на специалист, а на селска клюкарка.
А и прекалено беше отдаден на идеята да лъсне имиджа на Георги и да хвърли цялата вина върху Гергана. Е, досега. От последния епизод вече не само тя, но и останалите две жени са виновни, че Жорето е толкова недооценено и наранено горкото. Чак сърцето да ти се скъса!
Ами, с такива съветници и консултанти като тези пародии от предаването, няма да му се получи на Жорето с жените. Ще има да си го доят и да му четкат егото, докато се усети и спре да играе ролята на златната кокошка.

# 357
  • Beyond the stars
polombra, така ми се стори от видяното, че Гергана иска хората да го възприемат по този начин, че той не и е дал шанс.

Според мен тя видя, че губи - на фона на другите двойки , които видимо са постигнали някакъв успех във формата.  Peace И понеже е победител и не може да губи е по-изгодно Георги да е виновен   Wink

# 358
  • по пътя
Много неща се видяха чак снощи, като характери на хората. Гергана защо така злобничко се радваше, когато нападаха Георги. Коментарите на Светла, че тя била на 30 г каква любов,  Shockedпък направо ме накара да я съжаля Rolling Eyes Значи любов няма, но секс яко. Какви са тия неща и аз се чудя.
Как` Сийка, ти често ли общуваш със специалисти сексолози и терапевти, че знаеш как се изказват.  Simple Smile

# 359
Как` Сийка, ти често ли общуваш със специалисти сексолози и терапевти, че знаеш как се изказват.  Simple Smile

Не, и точно затова се изненадах. Изобщо не очаквах такъв клюкарски тон.

Общи условия

Активация на акаунт