Женени от пръв поглед - 7

• 54 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Сигурна съм, че се е пошегувал с нея.  Grinning От публикациите му съм с впечатление за грамотен човек.

# 376
  • София
Сигурна съм, че се е пошегувал с нея.  Grinning
По-скоро е леко иронично. Жалкото е, че Светлана няма да разбере, защото думата е написана според нейните разбирания.  Grinning

# 377
  • Тра-ла-ла
Аз на мястото на Светлана не бих се извинявала. Още повече 1-2-3 месеца след като съм казала нещо, което мисля.

Разговори м/у Г & Г няма да свършат работа, защото проблемът е от друго естество - комплексите на Георги. А тези проблеми не се изкореняват с няколко приказки. Дори Г-тата да се разберат помежду си, то след време нещо пак ще започне да човърка Георги отвътре и страховете му ще излязат на преден план.

# 378
Сега изгледах снощния епизод и това което видях аз е че Георги като изпи едно уиски се отпусна и взе да си харесва жената или поне аз за пръв път видях че тя не му е безразлична и определено имаше интерес към нея така че пак се връщаме на това че може би той реши че тя не го харесва отначало и не даде шанс да се случат нещата. Според мен той би дал шанс да останат заедно и да пробват наново но само ако тя изрази такава готовност обаче се мисля че тя няма такива намерения и следователно той също няма да го каже.

# 379
Продължавам да мисля, че Гери и Георги се привличат и скрито съжаляват за пропуснатата възможност!

И аз така мисля  Peace

Вяра- страхотен анализ, особено това "Мисля, че между тях има много силна страст и привличане /много повече отколкото между останалите две двойки/. Просто страха и на двамата, че е разочаровал другия, че не е харесван и не е приет им пречи да разгърнат отношенията си."

Аз също смятам, че при тях чувствата са най- силни, може би най- полярни, но аз самата знам за много такива връзки, започнали с омраза и отричане.

Къде обаче остана екипа психолози? Според мен те много по- добре от нас би трябвало да са доловили това и да помогнат, аз не видях никакви напътствия или развитие в тази посока  newsm78

# 380
емоций  Rolling Eyes -  сериозно ли и двамата са го написали с й  Shocked
Светланка го е написала съвсем сериозно, защото толкова си може.
Георги го е написал нарочно, убедена съм.

и аз това си помислих,лекичко се е пошегувал

# 381
Аз на мястото на Светлана не бих се извинявала. Още повече 1-2-3 месеца след като съм казала нещо, което мисля.

Е няма как да се извини по- рано, щяхме да разберем, че нещо са си разменили  Peace

# 382

Разговори м/у Г & Г няма да свършат работа, защото проблемът е от друго естество - комплексите на Георги. А тези проблеми не се изкореняват с няколко приказки. Дори Г-тата да се разберат помежду си, то след време нещо пак ще започне да човърка Георги отвътре и страховете му ще излязат на преден план.

В такъв случай няма оправия за него. Иска жената до него да бъде красива и интелигентна, но когато се появи такава жена той спича, затваря се, започва да я напада и решава, че не е достоен за нея.
Явно няма достатъчно добри специалисти, които да успеят да открият жената за него. Проблема е, че той не приема чуждо мнение - ако можеше да се погледне отстрани, най-вероятно би променил някои неща в характера си. Дано след гледането на сезона по телевизията направи реконструкция на поведението си занапред

# 383
Продължавам да мисля, че Гери и Георги се привличат и скрито съжаляват за пропуснатата възможност!

И аз така мисля  Peace

Вяра- страхотен анализ, особено това "Мисля, че между тях има много силна страст и привличане /много повече отколкото между останалите две двойки/. Просто страха и на двамата, че е разочаровал другия, че не е харесван и не е приет им пречи да разгърнат отношенията си."

Аз също смятам, че при тях чувствата са най- силни, може би най- полярни, но аз самата знам за много такива връзки, започнали с омраза и отричане.

Къде обаче остана екипа психолози? Според мен те много по- добре от нас би трябвало да са доловили това и да помогнат, аз не видях никакви напътствия или развитие в тази посока  newsm78

Това за психолозите е наистина правилен въпрос. Това вече е пропуск на предаването. Би трябвало, като специалисти да знаят кога трябва да се намесят и кога не. Разговора, който проведоха с тях веднъж не е достатъчен - по никакъв начин не успяха да им покажат къде е грешката във всеки един от тях. Напълно безполезен беше - просто отчетоха дейност  Peace

# 384
Сега изгледах снощния епизод и това което видях аз е че Георги като изпи едно уиски се отпусна и взе да си харесва жената ...

Видя, че неговата изглежда по-добре от другите 2 жени, осъзна, че Гери разсъждава, мисли и се изразява по-добре от другите 2 жени, по-тактична е, премерена... Но късно е, либе за китка!!!

Иначе, виж, на Наско която и да му бяха дали на сватбата - нашия щеше да я вземе... Той е такъв, праволинеен... Кажат ли му какво трябва да свърши - захваща се и го свършва... Кажат ли му - трябва да имаш връзка с тази жена - нашия изпълнява безропотно... Grinning

Комична двойка са А и А... гарантирано при тях ще дойдат проблеми, гарантирано... Сега още се стараят да крепят положението, ама ще мине време и ще видим дали изобщо ще се търпят...

# 385
  • Берлин
Снощи изгледах целия епизод и не превъртах А+А /за 1ви път/
Наско ми изглежда нормален, когато не е близо до Тонито. Заедно са най-неприятната гледка /не физически де/...Кошмарен танц с награбване и език в гърлото пред родата. Много неприятно.
Стефан за мен от ден 1ви си е един селски тарикат,простоват и ...чалгар в най-лошия смисъл на думата. Светлето не знам дори дали я харесвам или не..безлична работа. Позьорска история са ми.
Георги снощи ме изуми - ако някой непознат ме нападне по този просташки начин, ще го изгризкам до кокал. Гергана наистина си е доста куха.Във всеки смисъл.
Всъщност експериментът може да е супер при някои условия - т.нар.мачмейкъри - никога не бих се доверила на хора с тяхното излъчване, момиченцето /психоложка май/ - много има да учи - практиката е нещо различно от книгите и учебниците, сексологът снощи ме втрещи - харесвах го, но ...айде стига с власт,солидарност и женоНЕДОхаресване..., попът за момента не ме е разочаровал; водещата трябва незабавно да бъде аут - що за глас,що за визия,що за простотия.
Аз вярвам в любовта от пръв поглед. Имам много добра самооценка и може би затова рядко греша при преценка за човек, още при първо впечатление.
Искам някак да видя двойките след 6 месеца. Само мога да предполагам какво ще е: А+А след замиране на еуфорията "от този сбъднат сън"...нищо няма да им остане...опа,не - нали бебета замислят, поправям се-ще им остане. С+С - не виждам как Стефан ще си остане женен-верен, а Светлето след изказването "ние сме на 30,каква любов" - ще си лъска черната мивка и ще си ....прахосмукира, да кажем...
Г+Г-най-голям заряд има между тях от началото и до днес. Убедена съм,че двамата могат да имат много заедно - но не ми се вярва да им се занимава да извървят трънливата пътечка...
А,и много ми хареса коментарът на funny.sunny

# 386
аз пък не мисля че се е пошегувал Георги с "емоцийте". Просто в контекста на това което и е написал няма заяждане, а би било много тъпо и грубо да кажеш на някой че всичко е ок и няма лоши чувства и да се гъбаркаш с него по такъв начин. Една правописна грешка не може да е огледало кой колко е умен или интелигентен и честно казано много се дразня когато разговорът опре до правописни грешки. Много е дребнаво наистина.
Да и според мен психолозите никаква не я свършиха само отчетоха дейност.

# 387
Скрит текст:
Светлана Кирова

Човешките същества са подвластни на емоцийте, а не на разума. Основната разлика между емоцията и разума се състои в това, че емоцията води до действие, а разумът до заключения. Емоцията и разумът са взаимосвързани, но когато са в противоборство, винаги емоцията взима надмощие. Все още не съм се научила да управлявам своите емоций напълно, за което си плащам, но също така съм наясно, че всяко нещо има своята цена. Заставам зад тезата си, че човек трябва да прави в известен смисъл компромиси (не с ценностната си система и собствената си личност разбира се), и че за да опознаеш един човек наистина трябва да минеш с него не през еуфорични и положителни емоций, а през трудни и тежки моменти. Нещо, което за 9, 19 или 30 дена трудно може да се случи. Това, което искам да кажа е, че сгреших, когато си позволих да коментирам и нападам Георги. И тъй, като го направих в национален ефир – сега искам да се извиня! Извинявам се на него – на Георги. (с пълното съзнание, че думите ми ще провокират негативи за мен самата).
Съгласна съм, че всеки човек сам кове съдбата си.

George Veselinov
Оценявам го! Но аз нямам усещането, че ми дължиш извинение smile emoticon Последното, за което трябва да се извинява човек е, че е подвластен на емоцийте си! No hard feelings wink emoticon
Ох,  умрях от смях. Joy Joy
Извинението на Светла е твърде  "академично" за нейното ниво. Някой и е диктувал, тя е писала.   Mr. Green
Отговорът на Георги е пълен туш, но тя няма да го разбере!  Joy

Георги е мъж със самочувствие, как не го разбрахте? Нищо такова като "ниската му самооценка"  и "красотата" на Гергана не е причина за раздялата им.
Гергана спешно има нужда професионалист да и обясни с какво и как да се мацоти по лицето!

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 11:55 от Бижy

# 388
  • София
Абе Гошо сериозно ли ги пускаше тия заучени лафчета от фейсбук и си мислеше, че е забавен?! Той даже на сватбата си не можа да върже 2 смислени приказки на кръст, хем си ги беше написал предварително на някакво листче. Тоя човек 100% го усещам, че се е провалил в трите най-важни направления за здрава връзка - циврещ мамин женчо, чувство за хумор клонящо към нула и трагедия в секса. Една жена не се ли чувства сигурна и защитена от мъжа до нея, не ѝ ли е забавно с него и не е ли задоволена сексуално - изтървана е работата. И точно тия неща се разбират още първите няколко дни. Пък нека е мега интелектуалец колкото си иска, току виж някоя отчаяна мечка му се върже на смешките Laughing Снощи сякаш беше почнал да се усеща, че е изтървал чудесна жена и затова се мазнеше леко, ама пак не му се получаваше. Тоя човек просто не знае как да се държи с жените. То и Наско не знае, ама поне е естествен или си мълчи, а Гошко върти някакви роли и и игри, в които сам се оплита.
Стефан си е чалга тип момчето, ама е стабиУен. Много ясно, че няма да готви и да чисти, да не е домакиня. Може да се включва с малко помощ, но дотам. Маалко повече безкомпромисен го раздава и не се знае колко ще го търпи Светла такъв, тъй че дано малко отпусне каиша. Не е много готов за брак, живее му се май, но пък явно му е светнала лампичката, че не може вечно да е така и ще полага усилия да запази брака.
Наско е ясен, че ще е чехльо, но пък Антония ще компенсира с мъжкарското поведение. Родени са един за друг и както казах по-рано тяхното семейство ще е най-здраво.

Много добре казано, но за съжаление много малко хора ги осъзнават тези неща/

В една нормална връзка жената трябва да се чувства като дама, а при Г&Г от самото начало май не можаха да се разберат чия точно е женската роля.   costumed034

# 389
Светланка го е написала съвсем сериозно, защото толкова си може.
Георги го е написал нарочно, убедена съм.

За да покаже, че е видял грешката трябваше Й да е с главната буква, напр. емоциЙ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт