Женени от пръв поглед - 7

• 54 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Значи и на С-тата не им е провървяло, нали?  newsm78

Очевидно, да  Peace
кое му е очевидното,как го разбрахте само от една снимка   Crazy
Не се заяждам,наистина ми е интересно,следя темата само от време на време и може да съм пропуснала нещо  Embarassed

Мен, ако питаш, не съм разбрала  нищо, аз  си задавам въпросчето, имайки  предвид двете мацета как са се отдали усилено на тренировки! А, инак, няма откъде да разбера, ние от дълбоката провинция сме с информационно затъмнение!  Tired

# 556
И треньорчето не е за изхвърляне, а коки... Joy Joy Joy

# 557
И треньорчето не е за изхвърляне, а коки... Joy Joy Joy

Е, не е!  Peace

# 558
  • SF
Важното е, че ме разбра, а дали ще тафтологичстваш начумереност си е твой избор / нямам против да повториш и тази дума Laughing / И преди корективите да се намесят, пак ти пожелавам  хубави морски зареждания Wink

Ааа, добре, че нямаш против. Ако имаш нещо против, само кажи. Мене много ме интересува какво имаш против и за кое си "за".
Всъщност, аз написах, че не съм те разбрала. Тафтологичстваи??? Начумерила си се нещо и си объркала буквите.
Я кажи нещо за двойките.
На мен са ми симпатични. А на тебе?
Само Георги не е от мъжете, на които по принцип симпатизирам. Умее да философства, но не ми е секси, с което ме кара да не обръщам внимание на философстването му, колкото и да е добър в него.
Ти изгради ли мнение за него?

# 559
Едно интервю с Румен Бостанджиев:

http://www.vsekiden.com/172824

# 560
Едно интервю с Румен Бостанджиев:

http://www.vsekiden.com/172824
Oт което на мен ми стана ясно, че участието им като специалисти се е изчерпвало с малко бла-бла пред камерите и онези единични злощастни опити да помиряват ГГ, когато вече те се бяха изпокарали. Ама на кого ли са му нужни три двойки, на които всичко им е наред...

# 561
Значи и на С-тата не им е провървяло, нали?  newsm78

Очевидно, да  Peace
кое му е очевидното,как го разбрахте само от една снимка   Crazy
Не се заяждам,наистина ми е интересно,следя темата само от време на време и може да съм пропуснала нещо  Embarassed

Мен, ако питаш, не съм разбрала  нищо, аз  си задавам въпросчето, имайки  предвид двете мацета как са се отдали усилено на тренировки! А, инак, няма откъде да разбера, ние от дълбоката провинция сме с информационно затъмнение!  Tired
Аз наскоро им разглеждах профилите на двете момичета и гледам ,че имат няколко снимки заедно,явно около предаването са си станали близки,но не виждам как това води до заключението,че и двете С-та са се разделили  newsm78
Иначе за дълбоката провинция -и аз съм от там  Laughing

# 562
  • Sofia
И Гергана, и Светлана не ми харесват на снимките от предната страница,нито пък другарят  Naughty
В последния брой на "П"лясък, пише,че Стефан е празнувал РД в Лондон без Светлана.Тя била твърде заета  Thinking
Стига сте се дракали  hahaha

# 563
Във фб една потребителка, която ги познава, писа, че отдавна не са заедно...Утре ще стане ясно със сигурност  Mr. Green

# 564
  • Тра-ла-ла
Във фб една потребителка, която ги познава, писа, че отдавна не са заедно...Утре ще стане ясно със сигурност  Mr. Green
В петък окончателно ще кажат дали към днешна дата са заедно. А утре - само към миналия момент какво са били решили.

# 565
Да, за съжаление утре няма да станат много, много ясни нещата... Те и да са останали тогава заедно, нищо чудно в последствие вече извън светлината на прожекторите да са се раздели  Grinning

# 566
  • Пловдив
Един приятел ми каза  Mr. Green
още преди около месец, че С и С не са заедно, а тя го раздава палавница с разни момчета, които я канят на най-различни места. С две думи ударила го е на живот  Blush
Тогава не ми се вярваше, но след последните епизоди ясно си личи, че и при тях нещата не са се получили. Просто като хора и интереси са много различни.
Хайде да минава този епизод утре и да се свършва тази одисея, че вече дори се дразня на себе си, че ги гледам! Много затъпя самото предаване!

# 567
  • SF
Esmee, може да мислиш,че пишеш с"вещина и разбиране", но всъщност всички постове към теб са извън това разбиране, а към "корсета" който си затегнала, пишейки в тема за забавления.  Каузата да размахваш кухненски пръст е ненужна  в теми с извънсериознова насоченост.  Добронамерено го казвам! Simple Smile
+1

Ти пък коя си и за какво гласуваш?
Плюс едно, че го караш на заяждане.

Извинявам се, но ако има модератори, такива "плюс едно" изказвания да не се толерират.

# 568
Esmee, може да мислиш,че пишеш с"вещина и разбиране", но всъщност всички постове към теб са извън това разбиране, а към "корсета" който си затегнала, пишейки в тема за забавления.  Каузата да размахваш кухненски пръст е ненужна  в теми с извънсериознова насоченост.  Добронамерено го казвам! Simple Smile
+1

Ти пък коя си и за какво гласуваш?
Плюс едно, че го караш на заяждане.

Извинявам се, но ако има модератори, такива "плюс едно" изказвания да не се толерират.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Есме, карай по- кротко. Темата е за забавление, не да се зъбим една на друга. Ако те изнервя, не я чети. Гледам, по други теми, си по- спокойна. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 569
  • SF
Мерси, че ми каза, как да карам. bowuu
Темата е за забавление и коментари от типа на този, който съм цитирала (с +1-то), не са ми забавни.
Твоят коментар - също не е забавен. Карай по-кротко като мене в другите теми. И по-малко раздавай непотърсени съвети.
Когато някой непознат ми каже как да я карам, непременно го слушам!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт