Женени от пръв поглед - 7

• 54 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Умишлено ли дразниш или ти идва отвътре, спонтанно. Пиши по темата и не заяждай, че ще те докладвам, ако някой не го е направил вече... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 571
  • SF
Понеже ме питаш лично, да ти отговоря, макар че въпросът ти в темата не е по темата, ама така става спамът: Не дразня умишлено и не ми идва отвътре да го правя. Когато някой не знае какво да ми каже, започва да ме съветва "по-кротко". Не му обръщам внимание, защото знам, че е от нямане какво да ми каже.
Аз винаги пиша по темата.
Изключение правят постове, в които е написано моето име с лично обръщение към мен. Тогава отговарям на юзера и му напомням, че не сме по темата.
Нали запомни: когато някой непознат.... и така нататък.

# 572
  • Тра-ла-ла
Ще ви събера в едно риалити и ще забогатея, честна дума  Mr. Green

# 573
Джулая,разраства ти се бизнесът. От водеща и репортер,сега чак продуцент стана  Mr. Green . Помниш ли като ти казвах,че ако имаш собствено предаване,аз ще съм на 1вия ред?Ей го на,стана. Сега ми запази място в ложата     bowuu

# 574
  • SF
Станало е друг път! Аз не съм договорила участие.
Ще остана тук да пиарствам срещу солиден хонорар!
Джулая, виж, добра съм. Всички знаят, че върша работа "не просто за разтуха", а професионално! Simple Smile Иначе те нека си се забавляват в темата.
Джулая, имаш едно рамо от мене, когато трябва да се вадят на показ нещата от кухнята. И добре разлайвам кучетата, което си е ценно отвсякъде.

# 575
Ама гледам Светлана продължава да тренира в Казичене. То си им личи от пръв поглед и на Светлана и на Гергана, че са по живота и те са си най-важните - да се развиват (физически), да си гледат личните интереси и да си угаждат на егото. Семейството не се вписва в нуждите им. Поне Гергана беше откровена от самото начало, а Светлана се опитва да прави добро впечатление, ама не и в природата да изкара така дълго време. Тя не е тип, който да приема чужди условия, а Стефан си държи на своето. Един секс не може да спаси подобен брак. Така че няма да се изненадам ако са се разделили. Освен това тази известност никак е в помощ на пресен брак, защото са ги налетели фенове и е лесно да се изкуши човек да кривне. Според мен от всички участници Антония е най-сериозна в семейните си намерения. Дори Наско ако му се завърти някоя има опасност да залитне.

# 576
Аз пък мисля, че точно около Антония ако се завърти някой, който е нейните очи е "по-престижен", много бързо ще зареже "уникалния" си съпруг Simple Smile

# 577
  • София
Във фб една потребителка, която ги познава, писа, че отдавна не са заедно...Утре ще стане ясно със сигурност  Mr. Green
В петък окончателно ще кажат дали към днешна дата са заедно. А утре - само към миналия момент какво са били решили.

В петък извънредно издание ли ще има?

# 578
В петък извънредно издание ли ще има?

Не е извънредно, а планувано

# 579
Мерси, че ми каза, как да карам. bowuu
Темата е за забавление и коментари от типа на този, който съм цитирала (с +1-то), не са ми забавни.
Твоят коментар - също не е забавен. Карай по-кротко като мене в другите теми. И по-малко раздавай непотърсени съвети.
Когато някой непознат ми каже как да я карам, непременно го слушам!  Wink

с две думи ние останалите нямаме думата, правилно ли те разбрах, ок няма да ти говоря, извинявай

# 580
Мерси, че ми каза, как да карам. bowuu
Темата е за забавление и коментари от типа на този, който съм цитирала (с +1-то), не са ми забавни.
Твоят коментар - също не е забавен. Карай по-кротко като мене в другите теми. И по-малко раздавай непотърсени съвети.
Когато някой непознат ми каже как да я карам, непременно го слушам!  Wink

с две думи ние останалите нямаме думата, правилно ли те разбрах, ок няма да ти говоря, извинявай
Мими, остави я, с такова чудо не можеш да се разбереш. Това е някакъв радикален трол, който се храни със злоба. Както не влизам в двор с побесняло куче, така и в тази тема вече нямам работа.

# 581
Недей така songes ,не позволявайте някой да ви гони от темата,просто като на sunman пълен  ignore2 и готово newsm47

# 582
+ 1 за предните две мнения. Поведението на колежката е малко в стил "поизнервена Антония" Grinning

# 583
  • Тра-ла-ла
Опаааа, двете сладурки Гергана и Светлана от няколко дни имат общ бизнес  Mr. Green
Скрит текст:
Когато любовта към спорта, здравето и стремежът към красота се срещнат със страстта, това, е гаранция за здрав дух и здраво тяло. Представяме Ви комбинирана кръгова тренировка SG FIT. Динамична и атрактивна, тя ще Ви помогне да развиете концентрирана сила, гъвкавост, издръжливост. Сигурен начин да отслабнете и стегнете всяка част от тялото си, да подобрите самочувствието си и качеството на живот, като същевременно се заредите с настроение и срещнете нови приятели!
Очаквайте скоро още информация за мястото и часовете на тренировките. Живейте активно и влезте във форма – BE FIT! ENJOY LIFE!
https://www.facebook.com/SGFIT.STRONG.AND.SEXY?fref=ts

# 584
И какво излиза? Накрая Гергана и Светлана са се взели?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт