Женени от пръв поглед - 7

• 54 598
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Не се натоварвай и напрягай като Георги, моля ти се, да не ти разрушавам душевния мир  Hug

# 601
Не се натоварвай и напрягай като Георги, моля ти се, да не ти разрушавам душевния мир  Hug
Joy  Joy  Joy Ако щеш вярвай, заподозрях, че точно ти си Георги - с манията му за екзактност така, както я разбира единствено той, с неприемане на чуждото мнение и настроение, с отхвърлянето на възгледа на другия за нещата...Благодаря ти, развесели ме Simple Smile

# 602
  • по пътя
Оххх, тези двете мадами вече ми идват в повече с тоя спорт и проповеди "здрав дух в здраво тяло"  Laughing  Laughing  Laughing Но хубаво, че са се намерили  Simple Smile
Да, малко свръх ми идва това фитнес проповядване, още повече, че аз харесвам по-друг вид раздвижване, което проповядва йога. Фитнесът и аеробиката са ми скучни и твърде агресивни като натоварване. Но явно всеки харесва различни неща.
Да, фитнесът и въобще спортните мадами са ми малко в повече агресивни, особено като тръгнат да критикуват всеки, който не се занимава с подобен род " мъчения".

# 603
  • Тра-ла-ла
http://vbox7.com/play:305e50c619&start=17
Витомир, Джуджи и Гала на едно място ooooh!

# 604
  • София
Наско така драматизира, такъв патос вкарва  Laughing
Стефан купил анцунг  Joy

# 605
Горнище, долнище и маратонки  Laughing

# 606
  • Тра-ла-ла
Стефан купил анцунг  Joy
И то за 8ми март. Ще да е официален ХанцуНг за сватби и погребения  Laughing

# 607
"...една дъска... да си чертая, да си проектирам моите мисли..." - все едно слушам професор Вучков..

а па оня с анцуга... (facepalm)

народа е изтрещял..!!!!

# 608
Божеее, толкова да са ми елементарни тези Светла и Стефан... Даже повече от А-тата.  ooooh!

# 609
Божеее,Антония не искала Наско в началото  #Crazy . Тя го награби като че ли е за последно,ама била си искала свободата... Представям си ако го искаше. Сигурно момчето нямаше да е живо от задушаващата й хватка

# 610
Наско с неговия драматизъм МНОГО ме дразни. И тия заучени фрази от сериалите...то рев, то мъка!!

# 611
  • по пътя
Мен А-тата започват да  ми харесват, не биха ми станала семейни приятели, но много си пасват, мисля, че за тях форматът беше успешен.
С-тата все по-фалшиви ми се виждат и започват да дразнят,
Г-тата са интересни.

# 612
И тримата мъже в проекта са майко мила, както се казва, да не са ти в къщата... Sick

# 613
  • Тра-ла-ла
И тримата мъже в проекта са майко мила, както се казва, да не са ти в къщата... Sick
Представителна извадка на днешното поколение мъже за женене Tired И на тримата жените им са по-силни характери от тях...

# 614
  • София
И мен Наско ме дразни. Досаден е с тия мъки, въздишки.
Стефан не можа ли да я остави да си избере нещо, каквото иска, ами веднага я инструктира за анцуг.
Хем е някакъв положителен и усмихнат, хем е лисица и тя горлата за нищо няма глас  CrazyНо пък и тя си е виновна.Ще има някой ден"Да го кръстим на тате/мама, така трябва".

Общи условия

Активация на акаунт