Женени от пръв поглед - 7

• 54 561
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Стефан има поведение на тийнейджър, изказва се по същият начин, а Светла му пада на нивото, за да му угоди и да заприлича на него, т.е. да имат повече допирни елементи от ежедневието. Досега Светла не бях я виждала с анцуг извън вкъщи или залата, но ето облЕкоха се, натъкмиха се доволно с анцузите и хайде на лаф муабет.
Антнония, излага не само мъжа си, но най-вече себе си с дълбокомислиието си, изречено на глас, че Наско има проблеми с интимността. Обикновено човек, който много говори, нищо не прави, така че не ми се мисли, нейното ниво на интимност какво е.

# 661
  • Брюксел / София
Светлето колко отчаяно гледаше Стефан в очакване на решението му. Не е хубаво, че така се подценява това момиче.

# 662
Ох сега пък в петък ...... Голяма интрига какво ли е станало все едно не знаем.

# 663
В петък ще кажат сега, в момента дали са все още заедно.

# 664
  • по пътя
За Гергана Бостанджиев е прав, тя не сподели чувства, според мен  просто се скри, като всяка жена, която чува, че е отхвърлена.Аз си мисля, че ако той беше казал, че иска да даде шанс на отношенията и Гергана щеше да разкрие чувствата си.Аз като жена я разбирам, ако чувствам че мъжът ще ме отхвърли, не бих си  признала дори да имам някакви чувства, ще ме е страх просто.

# 665
Стефан има поведение на тийнейджър, изказва се по същият начин, а Светла му пада на нивото, за да му угоди и да заприлича на него, т.е. да имат повече допирни елементи от ежедневието. Досега Светла не бях я виждала с анцуг извън вкъщи или залата, но ето облЕкоха се, натъкмиха се доволно с анцузите и хайде на лаф муабет.
Антнония, излага не само мъжа си, но най-вече себе си с дълбокомислиието си, изречено на глас, че Наско има проблеми с интимността. Обикновено човек, който много говори, нищо не прави, така че не ми се мисли, нейното ниво на интимност какво е.
Събуди ли се ? опитваш се да ни насочиш ли

# 666
В петък ще кажат сега, в момента дали са все още заедно.

Ясно ама ти ако не знаеш в момента как са да ти кажа. Само АА са заедно.

# 667
  • Тра-ла-ла
Бостанджиев не е обективен! За 2ри път заема страната на Георги. А той като специалист не трябва да заема страна и да се обединява с единия с/у другия. Крайно непрофесионално. При условие, че ние като непрофесионалисти и с просто око виждаме, че всеки си има кофти страни.

В петък освен да разберем С-тата дали са заедно...друго интересно няма да видим според мен.

# 668
Според мен мачмейкърите са се справили добре в подбора на двойките. Все пак 2 успешни двойки от 3 си е доста добре. Едва ли някой си е представял, че и трите двойки ще останат заедно след края на предаването. Като ги гледам С и С си пасват много добре, А и А също се допълват - всеки притежава това, което другия не притежава. Добре са се потрудили. Дори и с Г и Г не са сбъркали, защото и те имат доста общи неща - просто нещата не винаги се получават
Единствената ми забележка е, че много малко срещи със специалисти имаха специално Г и Г. Защото точно на тях им трябваше повече такива разговори. Надявам се в следващия сезон да коригират нещата 
Но като цяло предаването ми хареса - със сигурност бих гледала и следващия сезон  Peace

п.п. Препоръчвам в следващия сезон да включат и астролог - за по-интересно  Mr. Green

# 669
  • Брюксел / София
Жорето пак мрънка.

# 670
В петък освен да разберем С-тата дали са заедно...друго интересно няма да видим според мен.

Ще видим как Антония ще се покаже пред зрителите по-смирена, а Атанас ще се опита да покаже, че той владее положението и взима решенията  Joy Joy Joy

# 671
Светлана отдавна си върна старата фамилия само Антония си остана с новата фамилия освен това като ги видях в сутрешния блок като бяха ми стана ясно че не са заедно.

Бостанджиев да се скрие някъде, как може аз като непрофесионалист да разбирам позицията и поведението на двамата а тоя професионалиста да плещи глупости.

Нали Вито каза че ще имало изненади ... аз такива не видях  Sick

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 22:40 от Niss

# 672
  • Брюксел / София
Мисля, че в петък ще разберем, че сивите екипи са се разделили.

# 673
"Специалистите" - бла, бла, бла, а останалото е повторение безкрай, едно и също дадоха 100 пъти  ooooh! Sick #2gunfire

# 674
Астрологичната съвместимост също не е за пренебрегване. Ето, че рак и овен, т.е. вода и огън, не се получи. Дори една такава прогноза ми е по-достоверна /астрологията е една математика до голяма степен/, отколкото субективните преценки на разни "специалисти"...Аз тука не видях такъв...

Общи условия

Активация на акаунт