Женени от пръв поглед - 7

• 54 569
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Всички пишат колко хаpeсват Наско, но нито една от нас не каза, че го харесва като мъж и би живяла с него. 
Защото за мен той не е мъж, а мекотело. Stop

# 706
Антония каза "интимност", това не означава 100% секс. Аз, разбира се, не знам какво точно е имала предвид, обаче ако е свързано с някакви проблеми от такъв сорт (сексуални), доста тъпо да го изпляскаш тъй между другото по тв. Те нали имаха някакъв измислен проблем, който нищиха с отчето, дето Наско не бил споделял и разни такива, може това да е, знам ли ги. Нали уж все е в "атака" Атанас, даже и в студиото (от рекламата за петък) пак обясняваше до кого се бил допитвал по въпроса с правенето на деца.
ГГ толкова се дракаха, че като нищо накрая да вземат пак да се оженят, хаха.
СС в началото даваха добри индикации, симпатизирах им, но като цяло... измъчена работа. Личеше си, че тя не е щастлива, а на него хич не му пука, той ми се струва завършен егоист в най-лошия смисъл на думата.
Относно говоренето, на Антония и двете Г всичко им разбирам, като артикулация и като мисъл. На Светла тук-там ми се губи и ме дразни, че усвои това "в смисъл" от Стефан. Стефан и Наско се измъчвам да ги слушам, а първия с това "в смисъл" и постоянното подхилкване... лоша работа.
Специалистите могат спокойно да се скрият някъде, начело с мачмейкърите. Бостанджиев много ме разочарова, мислех, че е добър.

# 707
Мен, лично Бостанджиев ме подразни - ЯКО! Не го Харесвам - ИЧ!

Г-тата ми се сториха, че всичко при тях е като на пук на другия! Със сигурност се харесват и си правят кефа, когато им се прииска!

С-тата, брей, че изсмукано то пръстите - Да, оставаме! Не вярвам към днешна дата да са заедно! Отрезняли са!

А-тата, да са живи и здрави! Харесвам ги - вече!

# 708
Малко не е по темата ама снощи докато вървеше предаването пуснаха музиката на Биг Брадър за момент, онзи ден в Капките също. Да не би да има нов сезон скоро или то скоро, скоро пак ще е септември, някак не виждам логика от сега да подгряват.
Сега пак изгледах последните минути от предаването Антония очевидно е бременна то стана от ясно по ясно.

# 709
Малко не е по темата ама снощи докато вървеше предаването пуснаха музиката на Биг Брадър за момент, онзи ден в Капките също. Да не би да има нов сезон скоро или то скоро, скоро пак ще е септември, някак не виждам логика от сега да подгряват.
Видях и аз. За секунди музиката пуснаха, и окото  Laughing
Сигурно ще има - септември.

# 710

Ама как, те трябва да са луди да изтърват момента....безплатна реклама...,цяла България говори за тях, много ясно,че ще се възползват.... Peace Peace Peace
Аз до колкото разбрах ще правят нещо съвместно...
То с браковете не им се получи,ама с бизнеса ще им потръгне...и нека.. Peace Peace Peace
Чета в профила на Светла,има доста нови желаещи ,,фенки,, да се присъединят към групата и..
Това са силни жени, не само физически, но и ще направят всичко възможно да спечелят от ситуацията и ще се скъсат от бачкане...,ама и добра печалба ще изкарат...

Не бих го нарекла скъсване от бачкане. Те така или иначе ще се скъсат да спортуват, щото са маниачки по темата. Защо пък докато не си оформят фигурките да не смъкнат някой лев от мързели, на които им трябва някой да ги рита по гъза за да спортуват щото сами им е скучно и са несериозни. Точно Гергана и Светла НЕ са от типа хора, които биха се скъсали от бачкане правейки нещо, което не им доставя удоволствие. Те си гледат кефа. Извадиха късмет, че предаването ги популяризира и сега от хобито си могат да изкарват още повече пари. Разбира се, че ще се възползват от шанса. Господ ги обича и двете явно

# 711
И да не вземат да вкарат някой от нашите герои в ББ  Thinking примерно ГГ. Не че ще се съгласят ама ако бях от продуцентите щях да се пробвам да ги убедя хахха.

# 712
ахахах ,ако вкарат СС в Биг Брадър  и някоя яка мацка или пич ,смятайте че СС са се оставили на момента...Нещо мн изкуствени ми се виждат.Като по сценарий се държат...Хич не ги харесвам като двойка...''ти щастлив ли си ,аз съм щастлива'' ахахах всеки път едно и също ,ко очаква да чуе не знам и с репликата '' Мъжа ми ,съпруга ми '' и накрая винаги се хили едно мазно и зъбато .. Mr. Green Laughing мн мазна тая

# 713
Жорето търси жена с благ характер, но пробивна и амбициозна. Много е объркано това момче.

че и хубава и с хубави ц... и д.... Че то кой не иска такава. Ама те не съществуват. Лично на мен Гергана не ми харесва във физиономията. И е все сърдита и готова да се скара и нацупи.

Леле Гошето ще пита сега целия свят за съвет. Гергана трябва бързо да бяга от този смотаняк.

Не разбирате - това питане е за да си обоснове решението. Дори допускам някои да са дали отговор да но той е показал само нетата. Наистина можеше да каже "Не е това, което търся" и край. Ама нали трябва да се запълни времето с нещо.

# 714
  • Sofia
Георги намери интелигентен и забавен начин да формулира дилемата си, проблемите си и очакванията си (да, включително и с подкрепа на приятелите си, има ли някой, който не споделя и не се допитва до приятели в трудни, житейски ситуации в темата? newsm78)

Наистина ли предпочитате да слушате инфантилните бъртвежи на АА и хихиканията на СС? Като тях ли постъпвате и говорите, когато имате пред себе си подобен житейски момент?  Rolling Eyes

Допускам, че Гери също е помислила разумно над ситуацията, макар че не пожела да ни разкрие разсъжденията си пред камерата. То всъщност това демонстрира точно проблема между двамата - Георги е интелигентно момче, което има нужда от умно и красиво момиче, което успява да покаже по-топла същност и да е по-открита в показването на чувствата и вълненията си. Гергана е прекалено хладнокръвна с него, а има ли спор се затваря още, дотолкова, че на него му се струва, че нито е харесван, нито разбран, нито има желание да споделят взаимно вълненията си.

# 715
ахахах ,ако вкарат СС в Биг Брадър  и някоя яка мацка или пич ,смятайте че СС са се оставили на момента...Нещо мн изкуствени ми се виждат.Като по сценарий се държат...Хич не ги харесвам като двойка...''ти щастлив ли си ,аз съм щастлива'' ахахах всеки път едно и също ,ко очаква да чуе не знам и с репликата '' Мъжа ми ,съпруга ми '' и накрая винаги се хили едно мазно и зъбато .. Mr. Green Laughing мн мазна тая
И това "смисъл" ми дойде в повече  doh Всяка втора дума на Стефан му беше "смисъл", а даже и на Светлана. Кой от кой е прихванал, не знам. Също и всяко изречение им започваше с думите "С всеки изминал ден, все по и по и най"  Stop Повтарят си го като мантра ли, кво ли?  Mr. Green

# 716
От целия епизод се впечатлих само накрая, когато анонсираха последния епизод. Впечатлиха ме двете Г-та. Видяха ми се някак по-отпуснати, по-спокойни. Гери се усмихваше сякаш много от сърце. Което ме кара да мисля, че сега и двамата са щастливи. Не мога да гадая дали са заедно или не, но според мен сегашната ситуация, каквато и да е тя-ги кара да се чувстват добре. Интересно защо не показаха нищо от С-тата. Да не вземе да се окаже вярно, че вече не са заедно...Ето и водещата спомена нещо за неочакван обрат. Ще ми бъде интересно да гледам последния епизод.

# 717
Само АА остават заедно , то още от ден 1 бе ясно !
От ранна есен  ще почне ВИП "Златка" Брадър  , затова са и очетата с музиката да ни подскажат....ама кой ще влезне да се излага  Rolling Eyes по скоро болни за Ефирно време самозвани ВИПчета .. други не останаха .
Само ако навият и тикнат НК вътре ще гледам Peace

# 718
  • Тра-ла-ла
Всичките трима мъже имат нужда от майка да ги дундурка под една или друга форма. Атанас - от майка, която да го учи и напътства. Стефан - от майка, която да му готви и чисти. Георги - от майка, която да го гушка, да му казва колко е велико нейното гардже и да го приспива Whistling

# 719
Всичките трима мъже имат нужда от майка да ги дундурка под една или друга форма.
Нямаше да мога да го кажа по-добре Sunglasses
В тая връзка една еманципирана жена като Гергана не виждам как може да намери партньор в лицето на Георги

Общи условия

Активация на акаунт