Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 733
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
a.l.e.n.a, коя е спиралата?   Blush
Миглите ти с нея изглеждат много добре  Heart Eyes

# 271
  • в 1001-та нощ
Спиралата е ANNAYAKE Volume Mascara:

Ето и линк - https://www.douglas.de/douglas/Make-up-Augen-Wimperntusche-Annay … d_3000033916.html

# 272
благодаря!  bouquet

# 273
  • в 1001-та нощ
Ето го днешното гримче Simple Smile Като вчера, но без молив отдолу Simple Smile

Излязох с Адриен, въпреки, че с цветно червило повече ми хареса, но нещо не ми е до цвят Simple Smile Въпреки това се се огледах и с цветове - белким ми се доносят, ама не  Crossing Arms Е, нищо де Simple Smile и този момент ще дойде Simple Smile

Първо с по-неутралните:

Eто и няколко цветни Simple Smile И на живо и на снимка ми харесва повече, но не ми се излиза с цвят  Crazy

За утре съм планирала светло синьо или светло зелено матово  Blush Мисля да са пак лекички и без очна линия Simple Smile

# 274
  • София
Аленка, много ми допада тази визия! Тя -сякаш си е най-твоя! Hug Hug

# 275
  • гр. София

+ 1  Heart Eyes

# 276

+ 1  Heart Eyes
+1 Heart Eyes

# 277
Алена, на каква марка са сенките и червилото?

# 278
  • в 1001-та нощ

Hug Ще ти отговоря в следващия пост - да не е смесено със синия грим по-долу  Hug

Благодаря, Момичета  Hug

Днес правих синия грим, но както бях замислила една разкошна палитра на ЕЛ - така имах импулса да дам втори шанс на Севънтийн, само, че с базата на Too Faced Simple Smile

Ами  Rolling Eyes взимам си думите назад, че сенките не ми харесват Simple Smile Ноеми ми ги беше препоръчала, докато бях бременна, взех два цвята и бях пробвала единия, но не ми даде достатъчна плътност с Пейнт пота на МАС - Пейнтърли Simple Smile

Сега, откакто открих базата на Too Faced - съм във възторг Simple Smile Жалко, че наскоро ми се затри другия цвят, но ще си го купя пак сигурно - по-тъмно и теменужено синьо Simple Smile

Днес реших да не ползвам никакъв контур по водните линии - за мое учудване на живо се получи чудесно Simple Smile Умувах дали да ползвам телесен молив само за долната водна линия - не бял  Peace Но нямах и оставих така Simple Smile

С Адриен съм на устните, но на тях пък реших, че им липсва леко контур и пробвах с един молив - та хареса ми - малко по-плътен цвят има, но ще видя и за по-светли моливи Simple Smile

# 279
Алекна от светло сините ти гримове до сега, този най-мн ми харесва ( знаеш, че има цветове, които намирам за 'по-твои')
В тази връзка, от гримовете с акцент- цветен молив на долния контур, най-ми допадна с лилавия молив Simple Smile

Edit: на на тези снимки с молив ли си на устните? Ако да, цветът мн добре се е прелял с червилото и седи естествено (т.е. без да се откроява като отявлен контур)
----

Lepi  зеленият молив от последния ти грим толкова красиво подчертава цвета на твоите очи Heart Eyes и гримът като цяло е мн нежен :suun: М/у другото можеш ли да кажеш нещо за молива: качество, трайност? Не съм ги поглеждала до сега..

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 13:58 от Figs

# 280
  • в 1001-та нощ

За очите съм ползвала Инглот - светлите цветове - бяло и розово, което белее, а затъмняването с пролетната палитра на Шанел за 2014г Simple Smile

Ето двата цвята на Инглот - бялото е D.S. 496,  розовото, което белее е D.S. 488  Peace

Mисля, че розовото повече изпъкваше, когато го ползвах с пейнт пот - дори се сещам за конкертен грим, но при този  - белее, различава се от бялото и не стои точно бяло, а с лек нюанс, но не е и видимо розово Simple Smile

За затъмняването - тъмните цветове от тази палитра Simple Smile

За червилата неутралните са две на Шанел - 434 Mademoiselle и 402 Adrienne:

Цветните са на МАС - един молив тип чъби - Teen Dream и червилото Costa Chick  Peace

# 281
  • в 1001-та нощ
Алекна от светло сините ти гримове до сега, този най-мн ми харесва ( знаеш, че има цветове, които намирам за 'по-твои')
В тази връзка, от гримовете с акцент- цветен молив на долния контур, най-ми допадна с лилавия молив Simple Smile

Edit: на на тези снимки с молив ли си на устните? Ако да, цветът мн добре се е прелял с червилото и седи естествено (т.е. без да се откроява като отявлен контур)
...

Figs  Hug благодаря  Blush За очите - да разбирам, че ти допада самия цвят, а не това, че липсва черен контур на водната линия?

На мен и с черно и без черно ми харесва, но е доста различно и сега ми се носи без очертаване, по ефирно ми е някак Simple Smile

За устните - да, ползвах един молив на Ланком за устни, който е и водоустойчив - почти е с цвета на червилото и устните. Идеята ми беше по-скоро да има контур, за да не стоят устните безформени, но пък даде и малко цвят Simple Smile И на мен така ми харесва повече  Peace

От гримовете с моливи - май наистина с лилавия молив се получи най-близко до "стандартното", което правя или може би - не съм стигнала до това - с какво цветове да съчетавам другите цветове моливи Simple Smile То и не очаквам от първия път да стане нещо кой знае какво Simple Smile Обаче - едва ли ще имам и време много да експериментирам Simple Smile  Blush

# 282
Алена, много красив грим в синьо си показала!Направо е ефектът "УАУ"!

# 283
С този син грим, Аленка, на мен ми изглежда някак уморен погледът ти, някак оклюмал. Не мога да си обясня защо...дали заради липсата на очната линия, или заради неочертаването на водната линия... Thinking
Устните ти са върхът  Heart Eyes

# 284
  • Street of Dreams
Тъкмо влизах да пиша колко ми хареса неутралният "бизнес" грим, а видях това синьо, което засенчи всичко. За мен е нежно и някак феерично Heart Eyes
Вярно, че лилавият молив беше най-добре, а аз ненавиждам този цвят и даже не исках да правиш грим с него. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт