Гримиране - идеи и техники (Тема № 61)

• 91 660
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • Street of Dreams
Фоксита - УАУ, ти си художник   bouquet
Ще се радвам да видя още от теб.

# 376
foxita, замисляла ли си се да се обърнеш към театралния грим или филмовото изкуство? Талантът ти не е за категорията "седнах и се заиграх"

# 377
foxita, замисляла ли си се да се обърнеш към театралния грим или филмовото изкуство? Талантът ти не е за категорията "седнах и се заиграх"

Да си призная баш заиграване си е, защото не винаги ми се занимава с подобни неща. При мен е така, че просто решавам да направя нещо различно и знам, че трябва да го направя веднага, защото иначе след един час може музата да ми е секнала Grinning Нямам предварителна идея, освен може би цветовото съчетание... донякъде. За театрален грим си трябват знания и техники, с каквито аз не съм запозната. Разликата между театрален и бюти грим е огромна. Това моето си е чиста проба на принципа "каквото стане". Не съм се пробвала досега да правя определени рисунки, защото знам, че е доста трудно, особено със светлосенките.

Публикувах конкретно тази снимка, защото вероятно ще ви е скучно да показвам еднотипни неща, каквито правя на клиентите или на себе си.

# 378
Публикувах конкретно тази снимка, защото вероятно ще ви е скучно да показвам еднотипни неща, каквито правя на клиентите или на себе си.

Много благодаря, защото е истински красиво! Но аз лично, много бих се радвала, ако показваш и "по-скучни" неща. Би ми било интересно да видя твоите по-ежедневни гримове.

# 379
Може ли идеи за подобно червило   bouquet

Guerlain 143 Балсаместа матова структура,много трайно.

# 380

Много благодаря, защото е истински красиво! Но аз лично, много бих се радвала, ако показваш и "по-скучни" неща. Би ми било интересно да видя твоите по-ежедневни гримове.

Готово! Имам колкото искаш такива Grinning Първият беше за проба, без подчертаване на очите отдолу, но ми е трудно да се възприема с толкова лек грим на очите. Третия и четвъртия са най-типичните ежедневни гримове за мен. Понякога само сменям цветовете.

# 381
  • Австрия
Mдааа.. браво за уменията и начина, по който пресъздаваш личните си виждания/вкус, Фокси!
Но и 'платното' си го бива: на такова с удоволствие се твори..  Peace

Понякога си е направо кофти да гримирам падналите си и сбръчкани клепачи  Tired

# 382
  • София
Foxy!!!!! Hug
Къде пак изчезна, момиче!?
Всичко, ама всичко показвай!! Нищо не ни спестявай!  #Cussing out
Вдъхновение си ти! Hug
На човек му се ще да грабне четките и да пробва! bowuu  bouquet

# 383
Foxy!!!!! Hug
Къде пак изчезна, момиче!?
Всичко, ама всичко показвай!! Нищо не ни спестявай!  #Cussing out
Вдъхновение си ти! Hug
На човек му се ще да грабне четките и да пробва! bowuu  bouquet

Joy Изчезнах, защото имах доста работа през последните месец и половина-два. Сега в общи линии работя само в събота и неделя  (за сватбите) и през делничните дни съм малко по-свободна.
А ако трябва да не ви спестявам ще ви писне да ме гледате всеки ден Grinning

Днес съм ето така... Единствено смених червилото преди да отида до магазина, че иначе щях да им изглеждам съмнителна на хората  Laughing

Димс, на първата снимка виждаш ли ми бръчките на челото?  Laughing И аз не съм първа младост вече, но не ми пречи да се клепам. Още поне 3-4 години си давам позволение Grinning

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 13:46 от foxita

# 384
Foxy,много е хубаво, аз ходя с грим 3 ежедневно, а мож ели да споделиш на номер 2 с какви цветове си на очите и червилото е вълшебно, тези цветове обичам    bouquet

# 385

julia_gt,много,много благодаря   bouquet

# 386
Foxy,много е хубаво, аз ходя с грим 3 ежедневно, а мож ели да споделиш на номер 2 с какви цветове си на очите и червилото е вълшебно, тези цветове обичам    bouquet

Със сигурност на очите и на устните имам едни кремообразни сенки на Шанел, много лъскави и блестящи, златни. Не съм на "ти" с точните имена на продуктите, а и въпросните сенки не са в мен в момента, за да ги видя. На устните съм смесила някакво обикновено червило със блясъка, а на очите освен блясъка имам някакви розовеещи/бордо сенки. Този грим е правен преди поне 3-4 месеца и не помня какво точно съм използвала.

Последно включване с грим за днес, че май прекалих... Правени са преди 2 месеца някъде и не помня дали съм ги поствала тук...

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 14:19 от foxita

# 387
  • Австрия

Димс, на първата снимка виждаш ли ми бръчките на челото?  Laughing И аз не съм първа младост вече, но не ми пречи да се клепам. Още поне 3-4 години си давам позволение Grinning

Въобще нямаше да забележа (А, бе.. кой ти гледа челото, като има очи?!).

пп. Имаш навик да повдигаш лява вежда?  Laughing

Интересното и прекрасното при теб, Фокси, е, че дори и сини да направиш устните, а очите червени - стои перфектно! Гримът не крещи безсмислено като папагал, а споделя емоции, (пре)създава настроения.. има замисъл, тематика и отлично изпълнение  Peace

Кефиш    superuu

# 388

пп. Имаш навик да повдигаш лява вежда?  Laughing

Интересното и прекрасното при теб, Фокси, е, че дори и сини да направиш устните, а очите червени - стои перфектно! Гримът не крещи безсмислено като папагал, а споделя емоции, (пре)създава настроения.. има замисъл, тематика и отлично изпълнение  Peace

Кефиш    superuu

Joy Имам навика, да Grinning Опитвам се да не го правя, но на снимки винаги се вижда Grinning

Много хора ми казват, че колкото и цветно или тежко да се гримирам никога няма да изглежда грозно, излишно или не на място. Аз си го обяснявам с това, че повечето ми познати просто не са ме виждали никога без грим  Laughing А и по принцип съм по-"шарен" човек. Обичам да сменям цвета на косата си и в общи линии винаги гледам да има нещо по-различно, същото е и с грима. Не съм привърженик на общоприетото и традиционното. Винаги трябва да има някакъв цветен акцент в мен. До голяма степен човек лесно може да улови настроението ми - винаги личи, когато ми е добре. Когато ми е зле просто никой не ме вижда и така се подразбира Grinning

# 389
Фокси грима без очна линия много ми хареса, той и другия е твой, ама понеже съм фен на "НЕ на черното" приличаш на тинейджърка с толкова лек грим.

Общи условия

Активация на акаунт