Новите ни козметични похождения 68

• 90 221
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • USA, Steak State
Аууу жестоко!

Но съм убедена, че Лу ползваше многофункционалното им с блестящи частички за тен...

# 706
  • Belgium
Аууу жестоко!

Но съм убедена, че Лу ползваше многофункционалното им с блестящи частички за тен...

Тц, никога не съм го ползвала за тен  Laughing Ако визираш оная снимка от ФБ на басейна, там беше олиото на EL Bronze Goddess. И него винаги го мажа над друг слънцезащитен продукт  Grinning

# 707
  • USA, Steak State
Аууу жестоко!

Тц, никога не съм го ползвала за тен  Laughing Ако визираш оная снимка от ФБ на басейна, там беше олиото на EL Bronze Goddess. И него винаги го мажа над друг слънцезащитен продукт  Grinning

Грешно съм подразбрала значи. Simple Smile

Но виж пък как от разговора открих ново слънцезащитно с любимият ми Нюкски аромат. Simple Smile

# 708
# 709
  • София

+ един   Heart Eyes

# 710
# 711
# 712
  • Велико Търново
Sumptuous Infinite

Daring Length + Volume Mascara Estee Lauder

Kérastase Soleil CC Creme

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 21:51 от *Biskvitka*

# 713
Подаръци  Flutter

# 714
И от мен подаръци  Heart Eyes

Heart Eyes

# 715

* Too Faced Natural Matte
* Kiko Cool Touch #04 Modern Burgundy
* MAC Star Wonder Mineralize Skinfinish от блог разпродажбата на Eat Love Makeup

# 716
Жаки, кажи как ти се струва матовата палитра на Ту Фейсд  Flutter
Има ли я в нашата Сефора? Аз не съм ходила до там от много време. Днес нали има някакви намаления в Дъ Мол, може и да се разходя да видя какво има  Crazy
Макар, че аз много съм се навила да си купя новият Шоколад и не знам дали няма да ми станат много кафявите палитри  Thinking

# 717
първата Good box - спойлер, не отваряйте, ако искате да се изненадате от своята:

Скрит текст:

# 718
Жаки, кажи как ти се струва матовата палитра на Ту Фейсд  Flutter
Има ли я в нашата Сефора? Аз не съм ходила до там от много време. Днес нали има някакви намаления в Дъ Мол, може и да се разходя да видя какво има  Crazy
Макар, че аз много съм се навила да си купя новият Шоколад и не знам дали няма да ми станат много кафявите палитри  Thinking

От нашата Сефора е. Цветовете са жестоки, но още не съм я пробвала. Блогърски неволи....трябва първо да я снимам  Blush
Шоколада е много готин, него ще го взема със сигурност, като някой ден го заредят  Grinning

# 719
  • Варна
bubanka,

Скрит текст:
какво има в опаковката до Wooden Spoon? Че аз пропуснах куриера и чак утре ще получа своята кутия? Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт