Андалусия

• 68 808
  • 786
  •   1
Отговори
# 405
А, и тук преваляваше. Имаше и Калима 2-3 дни ( първите снимки), но поне е топло. Между 15 и 20 градуса днес.
Скрит текст:

Las Setas

# 406
Лана, за успокоение и сахарската буря е минала през Севиля тия дни Simple Smile

# 407
  • София
Лана, за успокоение и сахарската буря е минала през Севиля тия дни Simple Smile
Това как ме успокоява? 😂😂😂
Но това определено действа 😍

# 408
  • София
Да ти е по-малко гадно! Stuck Out Tongue Winking Eye

Като гледам снимките, почти съжалих, че не букнах ваканцията пак в Южна Испания, а на друго място...разкошни са!

# 409
Минавам само да кажа, че след като се прибрах от Севиля вече съм безвъзвратно влюбена в този град и хората му.  ❤
Била съм на не малко места Испания, до Андалусия не бях стигала и ме плени веднага и завинаги.
Този път бях по работа, но обмислям частно пътуване, за да мога да посетя и други места в областта.

# 410
  • Пловдив
Има такъв ефект тази част на Испания Simple Smile И ние след първия път завторихме, сега обмислям пак 😊
П. С. Но не 5 града за 3 дни, нищо не е същото с бързане 😏

# 411
  • Велико Търново
Здравейте 🌞. Другата седмица ни предстои дългоочакваното пътуване до Андалусия.Ще сме там една седмица. Летим от Букурещ. Не сме летели досега от там, надявам се да не се омотаме.
Ще отседнем в Беналмадена и от там мисля да пообиколим,но главно по крайбрежието и вероятно Ронда.Чета ви какво пишете за Севиля и много ме изкушава, но май ще е следващ път, защото ми се иска да се насладя и да не бързам.

# 412
Здравейте 🌞. Другата седмица ни предстои дългоочакваното пътуване до Андалусия.Ще сме там една седмица. Летим от Букурещ. Не сме летели досега от там, надявам се да не се омотаме.
Ще отседнем в Беналмадена и от там мисля да пообиколим,но главно по крайбрежието и вероятно Ронда.Чета ви какво пишете за Севиля и много ме изкушава, но май ще е следващ път, защото ми се иска да се насладя и да не бързам.
И ние летим на 29-ти от Букурещ за Малага.Ще посетим Гранада и Кордоба ,очаквам го от 2020г.,дано най после успеем .

# 413
Андалусия е колкото България на площ и има страшно много за гледане. Няма как да я видите за 2-3-4 дни или по-добре останете на едно място вместо всеки ден да сте наново.
Селцата Ронда, Сентил и др не са чак най-важните за да ги слагате в първото ви ходене. Най-добре я разделете на 2 или 3 зони за различни ходения, иначе ще ви трябват поне 20 дни.
 В Андалусия хората живеят бавно и се наслаждават на живота, не бързайте в никакъв случай.

# 414
Здравейте, и ние на 29-ти летим за Малага.
Предвидила съм две нощувки в Малага и две в Севиля. За пет дни толкоз!
Искам да не бързам за никъде. Да си пия бирата, да ям тапаси и да се наслаждавам. Relaxed
Май времето няма да е особено благосклонно за дълги разходки, но това не зависи от нас...

# 415
По време на моя престой също 2-3 дни го даваха дъжд, но за мен това си беше ръмеж и то епизодичен, а не по цял ден. Като спре дъждецът, изгрява слънце. Англичаните направо биха си го нарекли хубаво време.Grinning Не знам по принцип дали това е дъждът там, но определено не е пречка за разходки. Така че enjoy!

# 416
  • Велико Търново
И ние летим на 29.03 от Букурещ.
Пожелавам на всички хубаво време да се насладим 🌞

# 417
  • София
Ехеее, вие се събрахте голяма група за Малага - завидях! Да си изкарате чудесно!

Stella, купи ли сувенири?

# 418
Момичета, и ние на 29-ти летим за Малага , но от София. Притеснява ме, че го дават да вали през цялото време. А аз така си представях да си пия кафенце на слънчице.

# 419
Ехеее, вие се събрахте голяма група за Малага - завидях! Да си изкарате чудесно!

Stella, купи ли сувенири?
Да. Взех кастанети, ветрила, за по-близки взех парфюми за дома с мирис на портокалов цвят, а за по-масов подарък ( за хора, които знам, че пият вино, включително и за нас 😁) взех  тапи за вино с шарки от анадалусийската керамика (не знам дали се сещате) и магнити, естествено. В Еврейския квартал имаше доста интересни сувенири магазини.

Общи условия

Активация на акаунт