Отговори
# 615
При мен беше 40 минути ехографското изследване. Винаги са обяснявали какво виждам, каккво гледа в момента, какво мери, дали е добре.... Винаги има един голям телевизор, на който ние виждаме какво се вижда на ехографа и не се цъклим всички та малкия екран. После резултатите отиват при гинеколога и аз след тях да си говорим повече.  Simple Smile Там още 20 минути...

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 14:45 от denise78

# 616
И двете ми ФМ бяха в частния кабинет на д_р Даскалов ,Пловдив,около 40мин. Като подробно ми се обясни абсолютно всичко,така че доволна съм.Wink

# 617
  • В къщурката на хълма на феите
(тук даже ФМ е 200 евро  ooooh! )
юс леле мааайкооо ..  Shocked Shocked Shocked

между другото дами можете да правите предложения за следващо заглавие на темата Peace

# 618
mecani - точно така ми изглеждаха очичките първият път  Grinning И отделно още 30 евро за кръвните изследвания при ранната ФМ.
Но на втората АГ каза, че ще пише, че нещо си не се вижда добре и ще съм с направление, та накрая за нея поне не платих нищо.

Заглавия от мен:
Мама замечта за пясък и море, а октомврийчето в корема и все повече расте.
Лято се задава с дъх на пясък и вълни, ефирна рокля октомрийското коремче ще краси.
Юни ни обсипва със слънчеви лъчи, до мечтания октомври все по-малко време ни дели.

Малко не мога да избягам от лятната тематика и морето, но се заговорихте за това и ми се е набило в съзнанието  Simple Smile Ако трябва да пиша според моите изживявания тук темата ще е по-скоро - Октомврийската мама има желание едно, да не носи и през юни зимното палто  Laughing

# 619
.......впечатлена съм от прегледа и споделих радоста си. ФМ и БХС не съм правила в 13 г.с, това ми е първата ФМ.
....моля не се хващайте за "1 час" ( вероятно защото съм подчертала, ще внимавам  Grinning)  ... за всеки времето е относително, на някой може и 10 мин преглед да му е достатъчен, а колко трябва да е продължителността на такъв преглед не знам, важното е в края да си спокоен, че всичко е наред и няма малформации и проблеми и да излезеш с усмивка и благодарност от кабинета.
 и "най- добър" не съм използвала никъде в поста си - внимавам и не използвам най-....... особено за лекари!

# 620
  • В къщурката на хълма на феите
Ако трябва да пиша според моите изживявания тук темата ще е по-скоро - Октомврийската мама има желание едно, да не носи и през юни зимното палто  Laughing
Joy Joy Joy с 2-3 ръце гласувам "за" Mr. Green

# 621
..тъй като ще съм от мечтаещите за море мами, гласувам за
mecani

# 622
  • Italia
Октомврийската мама има желание едно, да не носи и през юни зимното палто  Laughing
Joy и аз гласувам за това!  Joy

# 623
Моята 2ра ФМ я правих в МЦ Марковс, 120лв, продължи около 30минути но бебка беше застанала в най неудобната поза за гледане и бая време ми бутаха корема аз се въртях ту наляво ту надясно, виждах всичко на един огромен тв, обясняваха ми какво виждам, и накрая ми дадоха една разпечатана снимка на личицето на 3д или 4д, не знам точно как се казва. Но наистина най важното е да ви кажат, че всичко е наред Simple Smile

# 624
, и аз съм за това  Peace

Аз си записах час за късната ФМ при Марков - към края на юли, че за предишната ФМ много късно се обадих (три седмици предварително)  и нямаше вече часове  Peace

# 625
С миналата бременност жените над 36 не плащаха за ранната ФМ и БХС. От този година я плащат ,карък съм аз... Кихнах 165 евро. За втората ФМ не се плаща.
Днес не бях усещала бебо и седнах да ям и хрупам и се разрита. Знам си аз, че това действа.  Grinning

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 14:37 от denise78

# 626

# 627
Аз пък да кажа, че днес се сетих за първи път да пусна на коремчето Моцарт за бебета. Бебка веднага започна да подскача и да рита силно. Оставих музиката за 5-10 мин и през цялото време не се спря.

# 628
във Google magazina има едно приложение за релаксираща музика за бебета  Laughing казва се music for pregnancy relaxation

# 629
Здравейте и от мен Simple Smile моята ФМ беше при Балев и продължи 15 минути като всичко беше записал на един лист да си го имам и прочета. Не е от приказливите , но вярвам че е един от най-добрите тук във Варна. Днес АГ ми изписа Нутри маг - магнезии при схващания някоя от вас пила ли го е ,защото не съм го срещала като използван магнезии от други бременни а и в аптеката го нямаха.

Общи условия

Активация на акаунт