Отговори
# 120
Шикер честити розови панделки!

Мен до сега ме гледа няколко пъти с тая чавка дето му казвате и цито ми взе, макар че знам че не е хубаво през бременноста, но се съгласих че не ми беше правена от преди предната бременност!

# 121
Честити  stork-girl и от мен.
Благодаря момичета,значи не само при мен се случва.Явно съм пропуснала като сте го обсъждали.
Просто ми стана странно,не съм имала подобен проблем преди.
Мен не са ме гледали с друго ,освен в ехографа. Ама понякога си мисля,че моя доктор ми спестява някой прегледи и изследвания  Rolling Eyes ... Не че не съм доволна,но като чета за вашите прегледи,го забелязвам.

# 122
  • Сливен
Шикер, честити розови гащи  Hug, радвам се за добрите новини. Доволна ли си от прегледа, че ми е съвестно, че нали и аз ти препоръчах Тодоров?

# 123
Да, много сме доволни, най-вече от добрите новини  Hug И пола разбрахме, и клипче си имаме   Kissing Heart

# 124
Честити  stork-girl и от мен.
Благодаря момичета,значи не само при мен се случва.Явно съм пропуснала като сте го обсъждали.
Просто ми стана странно,не съм имала подобен проблем преди.
Мен не са ме гледали с друго ,освен в ехографа. Ама понякога си мисля,че моя доктор ми спестява някой прегледи и изследвания  Rolling Eyes ... Не че не съм доволна,но като чета за вашите прегледи,го забелязвам.

Ооо и моя ми спестява, микробиология и цитонамазка не са ми пускани. Ранната ФМ не ми каза, че трябва да я правя, сега лекувам бяло течение без направено изследване...

# 125
Шикер, честита девойка! Simple Smile
И аз имах болки след кихане, вече изчезнаха.
Мамите със срещата няма ли да споделят нещо Simple Smile

# 126
здравейте, мен до сега два пъти ме преглежда с ръка,веднъж за установяване дали шийката на матката ще износи бременността(някои път се налагало шиене), а втория път оплаквах се от болки,засилващи се при движение и пак ме прегледа....неприятно е разбира се...но за здравето на бебо всичко се преживява! Честито на узналите пола....ох,аз чакам понеделник тогава съм на преглед,едва издържам вече!!!! #Crazy
иначе болка при кихане нямам,дано е моментно и бързо да отмине!
Хубава вечер от мен  party006

# 127
Shiker Честита госпожица! Heart Eyes

# 128
Благодаря ви, момичета!  Hug

# 129
  • София
Шикер, честита госпожица и от мен! Голям отбор двойки ще сме Simple Smile
Аз само да се отчета- срещата беше много приятна, макар да бяхме само 6 Simple Smile)
Измерихме коремчетата и побъбрихме сладко Simple Smile в групата във ФБ има дори снимка с коремчета:)
Лека нощ от мен:)

# 130
Добро утро  Crazy
Друго си е в неделя сутрин да се събудиш 6, но утрееее едвам ще стана за работа.
Тая група във ФБ как се казва.
Да ви кажа вчера все едно бях прекопала цял бустан, а само два шкафа подредих и пресадих 4 китки, едвам се изправях, едвам ходех  #Silly и цял ден нещо дъфчех  Mr. Green.

Лек ден на всички.  Hug
П.П. събудиха ме едни лястовички кацащи на призореца и цвъркат колко глас им държи; камиона дето събира кофите с боклук; и вече 15 мин една аларма на кола не млъква smile3511, иде ми да взема един чук.
Много са запопчали да ме изнервят някои звуци.  #Cussing out
Ааа моя мъж си спи все едно нищо не се случва, чак му завиждам на дълбокия сън.
лошо е да имаш лек сън и да си на третия етаж

# 131
Добро утрооо и от мен Simple Smile И аз днес съм ококорена от 6:30 часа, излежавах се малко и се надигнах в 7:00  Crazy
Софийски мами, прекрасни стеееее  Hug
Ние снощи с мъжо излязохме да се разходим из Морската и после хапнахме на капаните, малко като младоженци, че оставихме баткото на бабин дом Wink и днес си пия кафенцето сама   food010
Я да Ви попитам, Вие пиете ли кафе ??? Аз пия по едно сутрин  newsm78

# 132
  bouquetЯвно всички сме ранобудни днес;)
 Ей сега си направих едно мляко с кафе бих казала.Не пия всеки ден,,но не мисля, че едно вреди. Желая ви слънчев и страхотен ден!     
   ВАРНА и региона, хайде другия уикенд да измислим нещо! Hug

# 133
 bouquetЯвно всички сме ранобудни днес;)
 Ей сега си направих едно мляко с кафе бих казала.Не пия всеки ден,,но не мисля, че едно вреди. Желая ви слънчев и страхотен ден!    
   ВАРНА и региона, хайде другия уикенд да измислим нещо! Hug

Ооооо не, само не другия уикенд, че ме няма Sad имаме сбор и ще си ходим на село Sad
През седмицата мога иначе Simple Smile

Щях да ви казвам, тръгнала е линията негра да ми се показва на мен  Rolling Eyes Още е едва само на окосмението долу, но я има .... явно пак ще имам такава Wink

И пак ще питам нещо. Тези от Вас, които пият магнезий, бихте ли споделили как го пиете, че моя док ми е изписал едно, дето не мога да го намеря никъде, и като му казах, той вика щял да намери тия дето му го промотирали да им се кара.....вместо да ми каже, пий друго, той  ooooh! охххх хич го няма значи....

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 09:04 от Vessi-barabesi

# 134
  • Варна
И аз съм с две ръце за среща и във Варна, но другия уикенд ми е много натоварено. В събота сме с ММ на огледи за нова квартира, а в неделя ще съм на манифестацията по случай 24 май (учителка съм)
Ако се организирате все пак - весело изкарване, аз ще се включа следващия път.
А за кафето аз пия през ден някъде, но 3 в 1 гледам да е. Вчера за първи път от много време пих инстантно Simple Smile
Цигарите са ми мъка, но още се държа и не съм палила? Вие как се справяте с липсата им?

Общи условия

Активация на акаунт