Домакини 50/ Юбилейна

• 53 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Марчее, да ви е честита новата къща!    bouquet  bouquet  bouquet
Мерси за почерпката   bouquet
Много поетично си го описала и много красиво ще да е мястото.Пусни някоя снимка  Praynig
И ние си мечтаем след 15 години да се пенсионираме на някое красиво островче около Испания ,Канарите или Гърция  Party
Опасна си ей ,не съм се съмнявала с теб ! Много мой тип характер си .Мерси за почерпката   bouquet

Дамчо, много добре сте го замислили.Ще се нарадвате на гледки и на детето си.
 Hug

Славунче, какво стана със снимките ,душа? Още чакам  Hug
Не се ядосвай за детето, промени в живота имате големи и детето си намира как да се справи с тях по своему и е възможно да е по капризен и труден в този момент. Не е лесно да си майка ,но хубавото винаги е повече  Hug

Тите , почивай и дано АБ помогне .  Hug

Калинче, сериозно ли харесваш къщи на един етаж?
 Нашата е такава и хич не ми е по сърце.Аз харесвам два етажа ,големи  веранди на втория, изглед и разделение на активната част на къщата с пасивната за почивка.

Стискайте ми палци за петък момичета ! Praynig
 Ще ви пусна и снимки скоро Simple Smile
Лека нощ  bowuu

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 16:56 от Анонимен

# 346
Марче честита къща! Със много здраве да си я ползвате!Чакаме снимки. Това с плажчето звучи супер!
Положението се подобри при мен.
Емо е щастлив. Малко се гевези покрай бебето. Иначе активно помага. Мм си е в нас. Закара колата на ремонт да и оправят нещо си, че и изтичала гаранцията.
Просто имам късмет, защото много помага.
Това малкото е опасно от сега усеща и само иска да се гушка в някого.
Дамчо чудесно ств го решили . Весела ваканция при детето!

# 347
Появих се. Embarassed Бяхме за няколко дни в Панама сити. Ще ви изчета на спокойствие утре. Ще разказвам и показвам снимки. Много ни хареса. Party

# 348
Добро утро Simple Smile
Марче честита къща Simple Smile
Днес на дневен ред е сладко от ягоди, познат ми е купил от борсата ягоди и сега като заведа детето ще си ги взема .
При мен нещата няма да са както ги искам, но има вариант, поне не ме отрязаха, сега се настройвам да се преквалифицирам, нещо което се чудя вече 4 години.
Познайте кой прави гофрети рано рано, ами снощи някой изял последната  ooooh! и гладников си я търси, забърках 1/5 доза излязоха 5 броя , колкото да си прихване. Сега закусва и ще излизаме.

# 349
Привет!
Марче,честита ви придобивка!
Тити,браво на помагачите!
Дамчо,завид,завид Wink

Детето е на село от събота и не й се връща,а аз ще се спукам.За пръв път за толкова време сме отделени и ми е малко криво.Взех да посвиквам,де.Вчера излъсках къщата,сготвих и тъпня.ММ на работа,ама снощи склони да ходим на разходка.Иначе съм изгоряла адски ,с аграрен тен,втори ден не мога да спя  Laughing

Хайде,спорен и прохладен ден!

# 350

Добро утро!
Дами страхотно пътуване с автобус ще направите! На живо ще разбереш защо обичам да пътувам из този остров и защо няма как със снимки да се пресъздаде видяното! Аз в Лондон никога не съм била  Joy и нямам и никакво желание. Има няколко музея, които искам да посетя, но все отлагаме, защото лудницата в големите градове не ни понася.
Контеса - да - обожавам къщи на един етаж! За мен вътрешни стълби и тераси на спални са единствено загуба на жилищно пространство и още едни помещения за чистене...Никога няма да си направя кафето на първия етаж и да се кача на втория етаж да го пия на терасата, при положение, че имам възможност да го изпия в градината!Лятото тия тераса са още едно място за събиране на прахоляк, а зимата за ринене на сняг... Пък разделението на стаите на активен и пасивен кът си е изцяло архитектурен проблем, който лесно се осъществява на едно ниво!
Тити гушкай бебето и Емо и да не ти пука за другото - все ще се намери кой да го свърши! Моя син беше постоянно в ръцете ми и съответно всички около мен ми обясняваха как щял да свикне на ръце - ами колкото и да беше свикнал - гушках си го до годинката - като проходи и гушкането почна да отминава....и сега искам да си го гушкам и нося на ръце - ама няма! Не знам защо на майките много им тежи това гушкане и носене на ръце, но на мен много ми липсва!
Смърфи  wavey с нетърпение очаквам разказа ти и снимките!
Джейми млада си - търси варианти и преквалификации - от много такива глава не боли. Аз съм от хората, които обичат да се обучават  Joy не че всички курсове, образования и квалификации, които имам съм упражнявала, но професията, която толкова много си обичах, не ми е носила исканите доходи, та винаги и нещо странично е имало - каквото излезе - важното е да си готов да го вземеш! Аз откъм закуски в работни дни съм добре - моите закусват с другата традиционна английска закуска - овесена каша  Joy в микрото е готова за 2мин!
Бонболина разбирам напълно защо детето ти иска да си стои на село  Joy А при теб нещата са явно както ми писа една приятелка сега - от агрофитнеса съм с агротен  hahaha Ела да излъскаш и моята къща - как успявате бе хора - все съм с парцала, все чистя и на финала пак има за чистене  #2gunfire
Днес от много чудене накрая ще готвя свинско с грах и мнооооого копър  Joy
Спорен и усмихнат ден ви желая   bouquet

# 351
  • гр.Варна
Марчееееееееееее честито.Прекрасна инвестиция сте направили.Леле така го обясни и описа,че чак си се представих поседнала до теб на хавлиика и с биричка в ръка. Grinning
Аз пък си мечтая за къща в Еленския балкан и с голям двор за да можем да си гледаме кончета.Да де ама няма да стане скоро.Наши познати имат такава къща в Елена и развиват такъв бизнес.Преди време искаха да ставаме съдружници с тях и да купим две къщи с който да развиваме и ние туризъм. Навихме се ,но се оказа ,че въпросните къщи са много стари и за да се реставрират и да са годни за посрещане на гости ще трябват много пари.Все пак не сме се отказали от идеята ,но в бъдеще...................... newsm78
Тити- сега очаквай баткото да се прави на бебе за да привлича вниманието ти.Моята щерка се пробва навремето ,ама не и мина номера.
Не мога да ви изчета всичките до момента затова на всички  Hug споменати и неспоменати

# 352
  • при късмета
Марчеееее, страхотно! Честита придобивка, много почивки да изкарате там и да натрупате много хубави преживявания. И снимки да видим
Джей, може да е за хубаво смяната на профисеята
Бонболина, това с първото делене е много по-травмиращо за мама отколкото за детето. И шефа не е делен от нас и съм в ужас в очакване на желанието му в тази насока, но няма да го спирам.
Калинче, ако някой ще идва да излъска у вас, съжалявам, но се предреждам  Laughing
Тити, браво, че се нареждат нещата. не му се сърди на Емо, ще има такъв период. Сега трябва да го убедиш, че за него няма да има по-малко внимание и разбиране, ще се справиш.
Смърфи, чакаме да разкажеш

Голям мързел ме е обзел. А шефа се е развреднил и го гледам как ми създава работа, помагайки ми  hahaha Свалил е всичко от два рафта с играчки и бърше прах. Само дета така ги обълка, че познайте кой ще подрежда

# 353
Честито Марчева,заслужавало си е тичането -къщичка до самотен плаж!!!  bouquet
И един съвет от мен-не ги вади розите,само искат подрязване и ще се обновят и разцъфтят.Ще чакам снимки от тази красота.
Тити,ето мина и това-сега се радвай на двамата юнака и това е.
Ма ко-мисли за теб ,няма да стоиш без работа я .
Контеска ,хайде чакам снимки на къщата.
Смърфи браво за разходката.
Бонболина щом и харесва на малката да стои на село,а ти си почивай.
Дамчо-приятна екскурзия да си направите и снимкиии. Wink
Днес излизах  ,свърших задачите ама ни намокри и дъжда.Обядвах и ми се дреме,а днес уж поспах.
Трябва да готвя ,ама нали сме от днес само двамата с мм все ще намерим какво да е .Щерката е на друга работа от днес и сега сами.
Лек ден пожелавам на всички и много слънце.  Nature Sunny

# 354
Прекрасни новини - ето Славчето, Контеса в нови къщи, а сега и Марчето! Марче, Гърция си е твоето място, няма начин да не се почувстваш у дома си. Браво на Марчев за хубавата идея!
Днес любимият ми татко щеше да е рожденик - пускам ви нещо много негово и любимо, а и тематично е и за Марчето. Където и да е татко - за него!

# 355
  • София
Марчее, много щастливи моменти в новата къща! Hug Hug Hug

# 356
  • София
Благодаря, момичета, да ви се връща стократно!  Hug Няма начин една мечта в даден момент да не стане реалност, след като си я искал, пожелавал, оглеждал си се, мечтал си си. Време трябва, разбира се, но важното е в даден момент  да си готов да си осъществиш желанието. Все още не мога да го усетя, чуждо ми е , както споделих, но и за това си трябва време .

Калинче, на два етажа съм живяла преди няколко години, мезонет и за мен този вариант не е приемлив. Тъй като аз постоянно нещо забравям, постоянно за нещо се тръчкаше до горния етаж, е, благодаря от тоз разкош.  Mr. Green Вляза в  долната баня, пък после тичай по голо дупе до горния етаж, щото си си забравил гащите-финтифлюшки .... Joy Joy Пък те бЕха и 15 стъпала, аз без колена  и крака останах, а , не! На равно , а само си представи ако се спъна случайно на някое от стъпалата....това нали ви е ясно, че при мен е ставало и пак може да стане.... Joy Joy Марчев го подари на други  да го ползват. Сега като ги гледам как маршируват нагоре -надолу и тропат по стълбите....НЕ!! Не е за мен.  Нека да ми е равно, най много до 10 стъпала и входната врата да е пред мен.

Писе, може да ти взема съветите, но докато отида отново те още повече ще бъдат израснали. В момента на нищо не приличат, разпердушинини са, а по принцип тези  цветя ги харесвам. Маслинките са готини. Много са стари, грозни, стърчащи клони, такова си е дървото, грозно е,  но имат много плодове. На есен, или там когато си трябва идват специални хора с едни .....нещо като лъжичени решетки са и се събират плодовете, а после ги дават в някаква фабрика да ги обработят и ти дават зехтин направо в канти - нерафиниран, мътен е, но е много полезен. Вкусен е. Тъй като съседите освен гръцки друго не зная, а пък ние гръцки не знаем, освен едно Ясо" да кажем  + усмивка, не зная как се процедира. Това което съм го гледала по американските филми с направен домашен пай  за "добре дошли  за новите съседи , това го няма тук. И по-добре, че аз нещо не си падам по тези фасони, ... мда.

Дами, благодаря! За мен това е най-великия филм на миналия век, даже и в настоящия.  Както книгата е фантастична, така и филма, кой е по-добър, никога не успях да си отговоря.  Simple Smile
Да, това си е моето място.  Simple Smile
Дами, Бог да го прости!

Плами, освен да те взема с мен и двете грации да се опнем на плажа, може и голи, чисто голи, никой няма да ни види.  Simple Smile Там е безлюдно, но пък плажа е огромен, кеф ти на ляво, кеф ти на дясно, а и има едно място където водата е изключително топла, не зная защо, има някакво течение. Кристална е.

Марчее, много щастливи моменти в новата къща! Hug Hug Hug
На тез години какви щастливи моменти ми търсиш бре, жена, та аз съм с единия крак вече в отвъдното....черен хумор със себе си мога да правя, колкото си искам, фръц... Joy Joy
Благодаря , Вале!

Контеска, една  с друга може да се сравняваме по идеи, няма пусто при нас с теб, нали  Heart Eyes
Славунке, така и предполагах, че мястото в общи линии ти е известно, мда. Хубаво е, въпреки че точно този ръкав е най-посещаван, но пък никой не знае за това забулено селце, има няма от 100-200 къщи.  Simple Smile

Още веднъж на всички ви благодаря, вие сте едни от първите  хора които научихте..... Embarassed Hug
Започвам да чистя череши, защото съм купила 3 кг от ...там си ги донесох. Големи са колкото детска главичка...черни са. Ще ги замразя едната част, а другата ги хвърлям за сладко. Започвам!
Пак ще мина.  Heart Eyes

# 357
Марчелка, честито и от мен за новата къща. Много се радвам за вас   bouquet

# 358
  • София
Здравейте момичета.

Марче, честито! Много красиво си описала мястото, както само ти го умееш. Замечтах се за "лунната долина"... Самотен плаж... тишина, спокойствие. Един ден и аз ще имам такова място - с изглед на море или голямо езеро.... На Земята има места, които сякаш са от друга планета. Та, Марче, браво на вас. Да я ползвате със здраве дълги-дълги години.

Дами, Бог да го прости! Филмът е велик, а откъсът... този танц, този блясък в очите... велико е!!! Книгата не съм чела Embarassed Страхотно пътуване ще направите. Ще чакаме разкази и снимки

Писенцето
, къде се премести Ани да работи?

Ма ко, ще подреждаш какво е толкова hahaha Виж как се старае шефа. не ти писах за Метрото, защото Фло ти отговори вярно - до бизнес парта трябва да пише на влакчето.

Плами, пожелавам да ти се сбъдне мечтата. Марчето много хубаво го каза за мечтите Peace

Калинче, и аз съм на същото мнение за гушкането на бебета. Със сигурност има и по-различни мнения, но при мен - ревне ли бебето - гушкам го. На големите не им стига гушкането, а на бебета им се полага. Twisted Evil

Бонболинка, не знам какво ще съветват другите, ама за мен от 16 години както съм тук, по-добър лек от киселото мляко за изгарянето няма. Недей да ти е криво за детето. Радвай се, че има все още такива села, където има много народ и децата се чувстват добре. Ще се върне, ще забрави за селото, ще бъде по петите ти, но... ще има незабравими спомени.

Джейми, много приветствам твоето решение за преквалификацията. Никога не е излишна Peace Стана ли сладкото?

Смърфи, ехаааа, Панама-сити... Айде, качвай снимките, малко и ние "да се поразходим" из града Wink

Тити, много се радвам за теб! Не само Емо, всички са щастливи. Малко се глези, защото ревнува. Просто не забравяй да го гушкаш време от време, да види, че не го забравяш. Всеки ден да знае колко много го обичаш. Ще се справите - чудесно семейство сте! Ей, млекоматче Hug

Контеска, и на теб пожелавам мечтата за къщичката да се сбъдне. Стискам палци за петък още от сега! Да ти мине по вода, успешно и безпроблемно!!! Чакам и от теб снимките Peace

Славче, труден възраст 16 години. Няма съвет за тази възраст - всяко дете е индивидуално. Ще му мине. Обича Иван братчето си, не се притеснявай. Кръвта вода не става, нали знаеш? И аз така -  хич не ме бива по ходенето, после съм като умряла...

Креми
, извинена си, черпи  биричка де. Много надалеч се стягате, ще се получи. На хубави хора им се случват хубави неща. Ще успеете!

Фло, изгуби се. Не, котка с дископатия няма, ама не се чувствам като котка - по скоро съм това ...

Вио,  Hug Hug Hug

Приятна вечер на всички. Hug Hug Hug

# 359
Добра вечер   bouquet
Лус не си това - виждали сме ти снимки, ама аз май вече го стигнах  #Cussing out
Днес в училището децата представяха Латинска Америка - последните две седмици са учили за нея и показваха знания, дори танцуваха салса, танго и ча-ча  Joy hahaha Съответно аз се облякох като за концерт...да ама дрехите нещо теснички  #2gunfire да не говорим, че елегантни обувки не съм обувала от валентинското парти на децата...прибрах се като пребита. Сега кръста и краката ме болят, а самочувствието ми е .... Та като се върна в бг и по новините съобщят, че хора на Гринпис са хукнали да спасяват бедстващ хипопотам по бг плажовете - да не се чудите откъде се е взел!
Марче розите се режат есен най-добре, макар, че става и на пролет. На есен режеш до първо коляно и на пролет ще покаже дали си на прав път - ако и тогава ти се види много и неподредено - пак режеш! Само не режи розите в горещините! За двата етажа сме на едно мнение - аз сега за първи път живея в къща на два етажа - като маймуна съм горе-долу - всеки ден изкачвам стълбите към Шипка hahaha а как мразя да чистя стълбището  #Cussing out има и два високи прозореца  #2gunfire
Дами при мен не се отваря клипа, но за бащите ни  Flowers Rose Flowers Rose и моя ми липсва....
Ма ко пък много си нахална - ами чакай си реда де!!!  Joy Този момент с чистенето на децата хем ми е свиден, хем после имам повече работа...Най- се вбесявах, когато беше по-малък и чистеше прозорците с мокри кърпички....
Писенце вече имаш пораснало дете.... Heart Eyes все по-самостоятелно   bouquet
Плами и твоята мечта ще се сбъдне   bouquet пък аз с удоволствие ще ползвам твоята къща за гости - обожавам планината и гората /защото не е нужно да се появявам по бански/  hahaha!
Наливам по едно, че да ми се отпуснат мускулите и нервите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт