Калинче и шефа чисти почти всичко с мокри кърпички, чат пат използва гъбата за попиване от кухнята. И аз чистя след него, ама няма сега ентусиазма да му спъвам. После се оплаква, че мно се е изморил и много работа е свършил и си изпроси по някое левче. Днес обаче той чисти, а на мен даде заплата, че се сети, че ми бил шеф. Изкарах две монети по 1 евро и една от 1 лв. Като тръгне да раздава заплати си отваря касичката и ги дава по "заслуги", ама не гледа номинала и какви са парите, а броя. Баща му изкара 50 цента, като се върна от работа

Славче, труден е този период. ще го преодолеете, надявам се бързо и скоро
Люска

Вио, децата надвиха ли болестите окончателно?
Фло, студено ли е по граовско, че смятам да ходя в края на седмицата?
И аз към хипопотамите в последно време. Обикновенно до това време, в началото на лятото свалям, ако някое кило съм трупнала зимата, сега нещо не мърдат.
Сега ще си лягам, че да си пестя енергията и килограмите, сакън да не се изчерпят
Много здраве и само прекрсни спомени в новата къща. Знаеш колко я обичаме Гърцата, та и ние си мечтаем един ден да се сдобием с нещо там и да си караме старините на узо и маслинки! За китки акъл не давам, освен ако не искаш да ги умориш качествено и бързо. 

, прекрасна песен, прекрасен филм. 

щом е за хойкане.
И ти ще долетиш за къщата ,нали????
Та сега мм се регистрира в разни търгове и дебне за каравани