Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 702
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Браво, Iskratan, супер Simple Smile
Валеее, много се радвам, да знаеш, че стискам палци отсега  Hug

# 151
istrakan, чудесни новини! Сега само положителни емоции  Blush
Valeto, вече се чудех какво става с теб Flutter Радвам се, че всичко върви по план!  Значи чакаме дата за трансфер от теб  Simple Smile

# 152
Някоя от вас да има телефонния номер на акушерката в манипулационната? Не помня точно как се казваше- Рефи, Рафи, Руфи....нещо от сорта. Благодаря предварително.

# 153
0884940224 - ак. Чукова , ако ти върши работа.

# 154
0884940224 - ак. Чукова , ако ти върши работа.
Мерси, имам го. Утре ще го взема на другата от регистратура.

# 155
  • Пловдив
Аз имам още два:
0882 068 415 - мисля, че е на Ирина - с тъмна коса
0882 884 606 - мисля, че е на Ива - с дълга светла коса

# 156
0885172213 Акушер Кристина с дълга светло руса коса
0882828300 Най-новата акушерка в отделението с тъмна коса до раменете.
Това от мен. Но можеш да получиш телефоните и след като се обадиш на регистратурата.

# 157
Русалия,май от този номер ми звъни тази Рефи-0882828300
Благодаря ви много   bouquet

# 158
Русалия,май от този номер ми звъни тази Рефи-0882828300
Благодаря ви много   bouquet
ZU-555, в коя седмица стана? Всичко върви ли наред?

# 159
Мира,33г.с съм. Надявам се всичко да е наред. Мерси Simple Smile

# 160
И като обобщение - от 16 зрели , 14 оплодени и 5 замразени с идеално качество , останалите в коша Simple Smile.Сега ще чакаме да видим какво ще стане по-нататък т.е кога ще е трансферът.
А чудех се как всъщност решават по какъв начин да стане оплождането - естествено или ИКСИ?Чакат ли ги известно време първо или направи правят ИКСИ? Че това не ми е много ясно.

# 161
  • Пловдив
Iskratan, първо поздравления за 5-те ембриончета. Пожелавам ти ското ЗЕТ и  EFP. Надявах се и от останалите ти да стане някое хубаво Е, но явно не им е писано, но това пък е може би за добро, за да се избегнат неуспешни опити.
Колкото до ИКСИ или ин витро оплождане и на мен не ми стана ясно как го решават. Трябваше, но забравих да попитам биоложката, която ми звънна на другия ден след пункцията. Бях толкова развълнувана като ми каза, че 18 Я са се оплодили, че изключих, загубих ума и дума.
Попитах акушерката, която ми се обади на 3-ти ден след пункцията за да каже колко са се развили, но и тя не можа да ми каже със сигурност как се оплождат. Каза ми само, че предполага, че когато опита е платен на самофинансиране, както е моя случай мисли, че ги оплождат ИКСИ. Какво е положението при финансиране от фонда не разбрах. Трябва да попитаме може би доктора или биолозите и аз не знам. Аз така и не съм на ясно моите ин витро ли са или ИКСИ оплодени. Утре ще ходя на преглед, за да определим датата за ЗЕТ и ще попитам доктора ми.

# 162
Моите са оплодени ИКСИ - само това успях да питам Simple Smile
Хайде успех утре и ще чакаме за датата Simple Smile Ти беше при Минев,нали?Този месец ще отсъства ли?Дали си обърнала внимание на календара? Simple Smile

# 163
  • Пловдив
Аз съм при др. Матев. Доколкото разбрах той ще отсъства от 13-28.06., но не съм точно сигурна за датите. Май ще има някава конференция или нещо такова и повечето репр.специалисти от страната ще са там. За др. Минев идея нямам дали ще отсъства.

# 164
Valeto, успех и от мен утре!  Blush
 И аз утре ще ходя до клиниката за кръвен тест-дано уринният се потвърди и се усмихна още повече  Praynig Ще ми е интересно дали ще ми оставят всички медикаменти след това или ще променят нещичко.

Общи условия

Активация на акаунт