Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 830
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Минев е готин. Успех с него. Не бързай с отпуската. Аз ходих по време на стимулацията всеки ден рано сутрин да ми бият инжекциите и това не попречи  на работата ми. В деня на пункцията ще трябва да почиваш, че все пак ще си под упойка, аз си пуснах почивка и другия ден, но не беше нужно. Почивката си я остави за трансфера, но не бързай да планираш, че никога не е късно нещо да се прецака.

# 436
  • пазарджик
Привет от мен  bouquet резултатите от вчера са LH-3.02 IU/I   ESTRADIOL-2139.0 pg/ml
Сложиха ми цитротид,довечера в 23.30 прегнил и неделя сутрин живот и здраве пункция.Док.каза,че има доста фуликули,които обаче са с различни размери-което надявам се не е чак толкова лошо.Сега ми казаха повече почивка и в неделя да съм абсолютно натурална-да се мия само с бебешки сапун и никаква козметика. bouquet
Док. ще отсъства ,но каза кой ще го замества-това не ме очарова,но в крайна сметка по-добре така,за да не изпуснем фуликулите.
Има друго което ме притеснява:в докуметите който ни дадоха да полълним има една декларация за съхранение или унищожение на качествените ембриони -да ама за съхранение никъде не пише това какво ще ни струва ?Някой има ли представа ?Или да звънна да питам
На всички които са в процедури УСПЕХ ! Hug Hug Hug Hug
А що се отнася за почивката-на мен ми препоръчаха пълна почивка около процедурите и от самото им начало ми дадоха болничен-даже и диагнозата вътре ми смениха.

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 11:44 от Danitooo83

# 437
Danitooo83, с теб ще сме май заедно в неделя  Wink
За замразяване ако искаш се обади и питай, иначе аз имам един ценоразпис от миналата година : 1 месец - 100лв., 6 месеца - 430лв., 1год. - 600лв. Дано няма промяна.

# 438
Danitooo83, с теб ще сме май заедно в неделя  Wink
За замразяване ако искаш се обади и питай, иначе аз имам един ценоразпис от миналата година : 1 месец - 100лв., 6 месеца - 430лв., 1год. - 600лв. Дано няма промяна.

Няма

# 439
  • пазарджик
и пак изненада:прибирам се вкъщи и гледам изследването от микробиология и срещу е.coli-масово
Звъня да питам какво следва  ooooh! и аз ли трябваше да го забележа за да питам ?
Казаха ми да пия оспамокс 3x1 ,нямало проблем за предстоящата пункция.Моля ви пишете -някой имал ли е подобен случай ?
Относно цените за съхранение са същите -няма промяна.До 3-я месец обаче,съхранението или замразяването(не разбрах кое точно) се поема от фонда. newsm78

# 440
и пак изненада:прибирам се вкъщи и гледам изследването от микробиология и срещу е.coli-масово
Звъня да питам какво следва  ooooh! и аз ли трябваше да го забележа за да питам ?
Казаха ми да пия оспамокс 3x1 ,нямало проблем за предстоящата пункция.Моля ви пишете -някой имал ли е подобен случай ?
Относно цените за съхранение са същите -няма промяна.До 3-я месец обаче,съхранението или замразяването(не разбрах кое точно) се поема от фонда. newsm78
И съхранението и замразяването до 3 тия месец е по Фонда

# 441
Danitoooo83, ти при кой лекар си попринцип и кой ще ти прави пункцията?

# 442
  • пазарджик
Danitoooo83, ти при кой лекар си попринцип и кой ще ти прави пункцията?
При д-р Кръшков съм,но понеже в неделя каза,че ще отсъства ще го замести д-р Топалова за пункцията.
Дано всичко е наред  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 443
Danitooo83, аз съм при Ставрев. Трансверът ми го прави Ненев. В момента близнаците ми са на почти три месеца. Така че, не се притеснявай, че друг ще ти прави пункцията или трансвера. Там всички са добри лекари и си разбират от работата.
Успех на всички!

# 444
Здравейте момичета, съжалявам че нахълтвам в темичката ви, но вече не знам къде да попитам.. Пуснах имунолофичен пакет и кариорипи в Селена, обаче когато попитах тромбофилията отделно ли се пуска, ми отговориха че е включена в пакета имунология, а пък аз знам, а и попитах други момичета в форума, че е генетично изследеане, възможно ли е да е включено като изследване в пакета имунология? И на рецепцията на 3 я етаж ми го казаха а и след това в манипулация попитах и ми казаха същото..отново се извинявам ако нахалствам..

# 445
350 лева ли плати? Ако е така включва и тромбофилята - води се пълен пакет имунологични, макар че тромбофилията е генетично заболяване. Не се тревожи, резултатите можеш да си провериш на сайта на Национална генетична лаборатория, с трите имена и датата на взимане на кръв след 1-2 седмици.

# 446
350 лева ли плати? Ако е така включва и тромбофилята - води се пълен пакет имунологични, макар че тромбофилията е генетично заболяване. Не се тревожи, резултатите можеш да си провериш на сайта на Национална генетична лаборатория, с трите имена и датата на взимане на кръв след 1-2 седмици.

Ох, страшно ти благодаря, да 350лв платих. И за резултатите благодаря, тъкмо се чудех дали мога онлайн да ги проверя. Пожелавам чудото да ви споходи всички  Hug Hug Hug Praynig

# 447
Желая ти, моя късмет Меденката, успех още с първия опит и на всички момичета тръгнали по този труден път. Живот и здраве,  аз до броени дни ще гушна нашия малък принц. Simple Smile

# 448
Здравейте,някой да знае дали д-р Ставрев ще е на работа сега е петък?

# 449
Обади се на регистратура и направо питай.

Общи условия

Активация на акаунт