Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 740
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета,
Да се похваля и аз започнах стимулация/при д-р Матев/на 11.04/понеделник/с Гонал Ф 150 и Менопур. Слагам ги само сутрин. В петък съм на преглед, за да видим как вървят нещата и ще пуснем изследванията, които са задължителни преди инвитро. Дано всичко завърши с добър край. Praynig Успех на всички  Simple Smile

# 541
Пожелавам ти късмет и едно или две бебенца на финал Simple Smile.

# 542
И аз чакам да ми се обадят по някое време днес и ако всичко е наред, утре започвам стимулацията  Party
Айде да се почва, та да свършва и да има резултат  Praynig
Марси, ти на каква стимулация си ? Дано всичко е наред  Hug
vanini*,  Hug

# 543
Жана, аз съм на къс протокол с Гонал Ф 150 и Менопур за 4 дни по един път на ден. В петък след прегледа ще видим с какво ще продължим. Краси, благодаря ти Simple Smile Успех на всички:)

# 544
Марси, успех  Hug
Обадиха ми се, всичко е наред, утре започваме.
Нещо не можах да си разбера дължината на протокола и стимулацията  Laughing Blush, че бях много притеснена, пък и вече ми е неудобно да разпитвам доктора, ще вдигне ръце от мен човека, а е рано още  Laughing  Blush
Иначе на бележката пише :
G     + Nаl
150     150
Ако нещо ви говори, ще се радвам да ме светнете  Hug
Утре ще разпитам подробно момичетата в Селена и ще пиша пак  Peace

# 545
Жана, ако си на втори ден от цикъла, си по къс протокол. Горе долу всичко приключва за 14 дни. После чакане и пиене на хапчета.

Успех на всички в процедура! Пожелавам Ви  по две послушни деца, като моите!

# 546
vanini*, благодаря ти  Hug, да са ти живи и здрави дечицата и много да те радват  Heart Eyes Дай Боже всекиму  Praynig
За дължината на протокола не знам, щях и това да питам днес, ама забравих  Blush
Иначе съм на Гонал и Мерионал за 10-12 дни според реагирането на яйчниците. В понеделник съм на преглед при доктора, да видим какво се случва с фоликулите, дано всичко е наред  Praynig
Иначе за инжекциите прецених да ходя всеки ден да ми ги слагат момичетата, много са мили и усмихнати и вместо да обикалям околните поликлиники да търся кой да ми слага мускулните /казаха, че е хубаво те да се поставят от медициско лице/, направо ще си ходя при тях в клиниката и това е  Grinning

Успех на всички и в понеделник ще пиша пак  Hug

# 547
vanini* _Жана_ много се радвам за вас,че започвате всичко....Аз за втори път ми се отложи всичко 1_вия защото имах 3 фуликула и сега защото с мъжа ми се разболяхме от един вирус...(имам чувството ,че все нещо става и няма да стигна до никъде)много ще се радвам ,ако ни държите в течение  Heart Eyes

# 548
(имам чувството ,че все нещо става и няма да стигна до никъде)
Аааа, такива мисли хич да не ги допускаш в главата си  Hug
Ние сме с теб, давай смело напред и горе главата и ще видиш, че всичко ще се случи както и когато трябва  Hug

# 549
Момичета, днес на прегледа/5 ден от стимулация/ се видяха само 4 броя хубави фоликула/и 1,2 които не са развили/. Какво ще кажете не са ли малко?  Sad

# 550
Момичета, днес на прегледа/5 ден от стимулация/ се видяха само 4 броя хубави фоликула/и 1,2 които не са развили/. Какво ще кажете не са ли малко?  Sad
Марси, не са много, но не са и малко, според мен е по важно качеството. Имах приятелка със около 35 фоликула, на пункцията извадиха около 25 яйцеклетки, но само няколко се оплодиха и до трети ден останаха 3 ембриончета, така, че бройката не е определяща за успеха.Пък и имаш още време може и другите два да тръгнат, нищо не се знае Hug Слушай доки и не се притеснявай, може между тия 4 да са дечицата ти Wink

# 551
И аз така мисля,Марси -чувала съм,че като са по-малко са по-качествени.А и то едно-две ти трябват реално  Mr. Green

# 552
Благодаря ви момичета. Продължихме с Гонала 150, Менопура го увеличихме от 75 на 150 и включихме Цитротид мисля, че беше. Утре съм на преглед, за да видим как вървят нещата:)

# 553
Марси, и аз съм на преглед утре  Hug, ти при кой лекар беше ? Аз съм при д- р Минев  Grinning
Притеснявам се да ви кажа, ама все си мисля, че всичко ще е наред и ще съм отделила хубави яйчица.
Пускахме серология и други изследвания, всичко е наред, Слава Богу  Praynig
А, Марси, как ти понася стимулацията, добре ли се чувстваш? Аз от време на време усещам много лека болка долу ниско в корема и от лявата страна на кръста /там винаги ме наболява когато съм пред цикъл/  Thinking

# 554
Жана, аз съм при д-р Матев Wink. А от стимулацията и аз се чувствам по същият начин като тебе/леки болки ниско долу и болка само, че от дясната страна на кръста.

Общи условия

Активация на акаунт