Re: Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 11

• 84 706
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Ми фраксипарин е за тромбофилия имаш ли излезнала такава?

# 616
До сега не сме коментирали такова нещо  Sad, но в понеделник ще говоря с д- ра явно има нещо по изследванията ми.

# 617
До сега не сме коментирали такова нещо  Sad, но в понеделник ще говоря с д- ра явно има нещо по изследванията ми.

Ми питай го. Но иначе не се притеснявай, аз цялата бременност съм на него и си износих бебчета.

# 618
И аз бях на фраксипарин и нямам тромбофилия. Редувах фраксипарин с аспирин, за разреждане на кръвта. Бих си го до петият месец.

# 619
Благодаря ви момичета. Малко се успокоих. В понеделник ще разпитам д- ра.

# 620
  • пазарджик
В Селена на всички се изписва фраксипарин и аспирин ,поне такива са моите наблюдения.

# 621
В Селена на всички се изписва фраксипарин и аспирин ,поне такива са моите наблюдения.
Да, особено аспирина  Laughing

# 622
Ох златни сте. Hug Май само се вкарах в излишни дилеми  Rolling Eyes

# 623
Да,фраксипарина и аспирина са за всички...нали сме на конвейер...А като прокървим - "спирайте ги" Sad

# 624
Здравейте момичета днес бях на преглед при Минев и днес направихме едно изследване не си спомням какво беше...само,че в друга клиника се праща Геника това запомних  😔😔😔много ми е притеснено 😔😔😔😔резултатите ще излезнат в сряда можете ли да ми кажете има ли лечение и колко време е...ако евентуално имам нещо...благодаря ви😘предварително😘

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 22:07 от Iskra92

# 625
Момичета изследването ми излезна и всичко е отрицателено 😝😝😝😝,много съм щастлива😝😝😝

# 626
Супер!А какво точно беше изследването?

# 627
Искра, браво  Hug
И аз нямам понятие какво сте изследвали, за това не се и включих онзи ден когато попита  Blush
Важното е, че всичко е наред  Peace, ще имаш ли трансфер ?

При мен всичко се отложи за 3 месеца, имам много малък полип, който ще махаме в началото на юни  Tired, сега съм на Дуфастон 3х1. Аман вече от отлагане  Tired

# 628
Жана, недей да съжаляваш! Аз направих един опит, резултат отрицателен. Веднага след това направихме хистеро и излезе полипченце. Док тогава ми каза, че полипа, независимо от размера си, функционира като спирала, като чуждо  тяло, та нямаше как с него да забременея. Махнахме го и оп, айде на втори опит успех. А по - интересното е, че останалите момичета от стаята, които лежаха с мен, дори забременяха естествено  след отстраняването на полипите!
Така че, недей да съжаляваш!

# 629
Шошии, дано да е така и при мен и махайки го, нещата да се получат  Praynig
Благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт