Тенденция на необвързани и без деца на около 40 и повече години

• 12 739
  • 136
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Несъмнено притеснението на всяка жена е дали ти действа секси.

# 46
Ще споделя още нещо малко лично-на мен по-секси ми действа една жена,когато е родила.А едно мъжище двуметрово на 30г.,което се грижи само за собствения си г...з--какъв мъж е.
И аз ще ти споделя нещо лично. Никак секси не ми действа мъж, който се е размножил, но не може да финансира семейството си, а чака на жена си и на бабата.

# 47
За съжаление това е тенденция .Не може да се обясни само с трудностите в страната.В богата Германия съществува същия проблем.Мнението ми е,че до определена възраст е много по-лесно и приятно да живееш сам,после явно става късно.Не всеки среща голямата любов,но в предишните поколения беше прието да се живее в брак и съответно с деца.Сега всеки сам решава.Проблем са и прекалените претенции,липсата на готовност за компромиси.Отглеждането на деца не е забавление,а трудна дългогодишна задача.Възможно е също постепенно да отпадне традиционния брак.

Сиана, благодаря ти за отговора. Също нормален, човечен и адекватен. Живея във Франция и тук виждам голямата разлика с България. Много млади семейства с по няколко деца, женени, разведени и пак женени с деца от различните бракове. Някак си ги виждам, че не ги е страх да поемат отговорност и да създават семейства и деца. И те си имат заеми, нестабилна работа и т.н. Нямат баби, които да дундуркат по цял ден децата и си се справят сами.

# 48
Тефри,чела ли си темата ми.Познавам мой набори ергени,от които се дистанцирах,защото не са мръднали грам.Останали са в друго ниво на играта,ако ме разбираш... Но според повечето пишещи тук е по-мъжествено да отлагаш и чакаш,отколкото от рано да поемеш отговорност за брак и деца.Ама то не бяха разваляния на фигурата,3 к заплата,оправдания бол. Ще споделя още нещо малко лично-на мен по-секси ми действа една жена,когато е родила.А едно мъжище двуметрово на 30г.,което се грижи само за собствения си г...з--какъв мъж е.

Какво се заяде за 3К лева за двама работещи ? Сумата хич не е космическа. Например жената с 1000, мъжът с 2000. Или по 1500 и двамата. То не е и оправдание, а е маркер за сериозност и за това, че ставате за родители.

Мен повече ме притеснява, че от една страна е страхотно да си освободен от брак и деца, но повечето хора не знаят какво да правят с тази свобода.

# 49
Аз още чакам да разбера с какво и как ще помогне тревожещата се авторка на самотните и бездетните. Отговор няма. Whistling

# 50
Аз още чакам да разбера с какво и как ще помогне тревожещата се авторка на самотните и бездетните. Отговор няма. Whistling
Негативна, тревожещата се авторка върши и други неща освен да си проверява темата в бг мама Simple Smile
А и щом пиша тук значи и аз се чудя как да помогна на самотните ( на бездетните ще ми е малко трудно ).

# 51
Мамасита,извинявай-ставам досаден.Права си за свободата.

# 52
Негативна, тревожещата се авторка върши и други неща освен да си проверява темата в бг мама Simple Smile
А и щом пиша тук значи и аз се чудя как да помогна на самотните ( на бездетните ще ми е малко трудно ).

Отговаряш избирателно, не е поради заетост. То и колко зает ще е човек, ударил го на такива екзистенциални тревоги. Stuck Out Tongue

# 53
  • София
Отговорих, че не съм се замисляла, но всъщност имам такива познати. Ами техен избор си е и това е, никога не ми е минавало през акъла да се опитвам да им помагам или да им се меся в живота.
А защо всъщност мислиш, че въпросните хора имат нужда от помощ, те поискали ли са ти такава?

# 54
И на бездетните можеш да помогнеш. Фонд асистирана репродукция приема всякакви парични преводи. Даже има отстъпка в годишният данък.

# 55
  • Tам през Атлантическия океан
Aз па се чудя тези които не ги кефи темата и се възмущават на авторката ко правят още тук  Laughing
ила па чакат да я разнищят да ги нахрани  Mr. Green

Не виждам нищо оТвратно да се обсъжда подобна тенденция , да има такава  Wink
Брат ми е такъв  Grinning ерген и чесно да си кажа нямам идея защо и дали му е гот така  Grinning Може просто така да се стичат нещата при него.
Завършил е право , работи в министерство т.е. държавен служител , добро заплащане , готин е  Wink
Ходи по екскурзии има си готина компания и повечето са такива като него ергени и биха били добра партия   Simple Smile Баща ми се шегува като вика "Коч компания"  и той се пита понякога  защо така ,  но не са го заръчкали с майка ми  Grinning

# 56
Aз па се чудя тези които не ги кефи темата и се възмущават на авторката ко правят още тук  Laughing

На мен лично ми е интересна психологията на хората, които си врат носа в чуждите интимни избори. Затова съм в темата. Ако пък е и съпроводено с размахване на немощно пръстенце както е в темата на душата - още по-интересно. Whistling

# 57
  • Tам през Атлантическия океан
Темата до тук не виждам да се вре в интимни работи.

А ти може и да я следиш и да си правиш изводи без през пост да казваш това :

Цитат
Аз още чакам да разбера с какво и как ще помогне тревожещата се авторка на самотните и бездетните. Отговор няма

На мен лично ми е интересна психологията на хората, които си врат носа в чуждите интимни избори. Затова съм в темата. Ако пък е и съпроводено с размахване на немощно пръстенце както е в темата на душата - още по-интересно. Whistling

Ами ти също се вреш  Laughing

На авторката и е интересно едно на теб друго.

Wink Hug

# 58

С нищо. Според мен темата беше пусната с цел, да се възмутим от тенденцията, да се уплашим, да поплюем последните 25 години, да се плеснем по челото, че с такава "тревожна" тенденция няма да останат българи в скоро време.  Пределно ясно е, че няма как да  помогне на приятелите си.

# 59

С нищо. Според мен темата беше пусната с цел, да се възмутим от тенденцията, да се уплашим, да поплюем последните 25 години, да се плеснем по челото, че с такава "тревожна" тенденция няма да останат българи в скоро време.  Пределно ясно е, че няма как да  помогне на приятелите си.
Много добре казано Peace

Общи условия

Активация на акаунт