Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 883
  • 749
  •   1
Отговори
# 285

наистина ли вярвате че има хора които ги четат Simple Smile) това е голяма лъжица, не си създавайте проблеми

Ако имаш познания по темата, моля да споделиш. Наистина силно ме интересува. Ако желаеш може на лични. Благодаря предварително.
[/quote]

Терминът не е прогресия, а регресия.
Аз съм правила няколко, но хората които ми я водеха в познанията си бях доста по-назад от мен и не ми задаваха правилните въпроси.
Накрая попаднах на човек, който ми допада със знанията и мисленото си, но това, което искам да направя струва 150 лв., а аз не мога да ги отделя в момента.
http://dolorescannonbg.blogspot.com/
[/quote]

И понеже ще се намери някой да ме оплюе, до да допълня:
Терминът е регресия. В регресията:
- можеш да разгледаш само този си живот;
- можеш да видиш минал живо, като се минава през този и тогава минал;
- можеш да направиш дълга регресия в която да минеш през този, през минал и през състоянието между преражданията;
- и накрая можеш да видиш и следващ живот.
... е доколкото има минал и следваш, защото време има само на Земята в конкретното прераждане - т.е. "следващото" прераждане на някой човек може да е през 1867 год. /времето се определя само спрямо дадения момент/.
Различна е продължителността и конкретната цел, но терминът е един.
Българите слагат много думи само за да зарибяват хората и да ги залъгват.
Същото е с акашовите записи - те не казват акашови и в тях не можеш нищо да правиш, но можеш да ги "четеш". Това би трябвало да правят ясновидките, които също не го правят, а работят на телепатично ниво. Всъщност това правят така наречените пророци през вековете. В курс за акашови записи не можеш да научиш нищо, защото в този живот или ти е дадено или не да бъдеш пророк и да четеш тази информация.
Същото е и с думата когиталност - просто такова нещо, но такава дума не. Учени на запад работят повече от 30 години, а нашите измислиха думата за да си продават книгите и курсовете.
Много приказки, никаква работа .......
А и това е писано в Библията - " ... много хора ще говорят в мое име, но ще са лъжци ......
та така с измислиците и истината -
Всичко е относително - който разбрал - разбрал, който не, - не  Simple Smile ))))))

# 286
Хайде бе,хора,никой ли не я знае тази Божана или Богдана от Перник.Спешно ми трябва.

# 287
# 288
Доколкото имам малко по-силна от "средностатистическата" интуиция /който иска - да вярва, аз не съм от списъка най-отпред  Sunglasses, Мелиска е много, много добре. Силно се надявам и й го желая.

# 289
Доколкото имам малко по-силна от "средностатистическата" интуиция /който иска - да вярва, аз не съм от списъка най-отпред  Sunglasses, Мелиска е много, много добре. Силно се надявам и й го желая.
Като изръчкаме и ние толкова гледачки, колкото и тя, дано и ние се оправим.

# 290

наистина ли вярвате че има хора които ги четат Simple Smile) това е голяма лъжица, не си създавайте проблеми

Ако имаш познания по темата, моля да споделиш. Наистина силно ме интересува. Ако желаеш може на лични. Благодаря предварително.
[/quote]

Терминът не е прогресия, а регресия.
Аз съм правила няколко, но хората които ми я водеха в познанията си бях доста по-назад от мен и не ми задаваха правилните въпроси.
Накрая попаднах на човек, който ми допада със знанията и мисленото си, но това, което искам да направя струва 150 лв., а аз не мога да ги отделя в момента.
http://dolorescannonbg.blogspot.com/
[/quote]

За това което говоря , термина е прогресия. Не се прави регресия в минал живот, а се отива на мястото,където се плануват животите. Петър Петров го прави и струва 50лв.

# 291
Някой има ли мнение за Ангел Илиев от София, Надежда 2?
(първи от анкетата)
аз съм доволна от него и гласувах за него Peace
от позицията на вече почти 2 години,  всичко ,което ми каза е така
независимо,че ходих при него бременна-не ми спести истината и съм му благодарна
даде 1 и 10месеца срок за проблема ми-излезе прав  bouquet

# 292
Вили от Рударци?

# 293
Защо ще се хабите за Богдана?! На всички задължително казва, че имат магия, мръсотия душия е обстановката и цифрите й растат ей така. Докато чаках отпред всички хора излизаха прегърбени с наведени глави и очевадно сломени. Искате ли да си причинявате? За познаване, при мен не се справи. За радост. Остана ми единствено спомена, че някой се е подиграл с най-съкровените ми чувства и емоции. Ритуалите й са впечатляващи като реклама. Тук доста хора си направиха, да кажат дали работят. Пропуснах тази възможност, защото не вярвам, че човек, който е показал обратното на добронамереност, ще сътвори нещо добро.

От Вили бях впечатлена как позна миналото ми без да ме знае. За бъдещето над година по-късно, нищо не се е случило. Нещата си отидоха в каквато посока си искат. Не ги видя изобщо. И тя не ми спести да ми говори за магии и парцали.

# 294
Някой има ли мнение за Ангел Илиев от София, Надежда 2?
(първи от анкетата)
аз съм доволна от него и гласувах за него Peace
от позицията на вече почти 2 години,  всичко ,което ми каза е така
независимо,че ходих при него бременна-не ми спести истината и съм му благодарна
даде 1 и 10месеца срок за проблема ми-излезе прав  bouquet
Не е хубаво да се ясновидства на бременна жена.

# 295
Само един единствен ми го каза това Peace но не помня вече кой
понеже проблемите ми бяха когато бях бременна,тогава се допитах почти до повечето в списъка ooooh!

# 296
Само един единствен ми го каза това Peace но не помня вече кой
понеже проблемите ми бяха когато бях бременна,тогава се допитах почти до повечето в списъка ooooh!
Е, аз го знам не от един, а от няколко ясновидци. Дори в началото на втората бременност, не ми личеше, импулсивно отидох при Латина, просто исках различен поглед от посещаваните от мен ясновидки, тя ми каза, че или съм бременна или скоро ще забременея, аз и отвърнах, че съм, и тя отвърна, че прекратяваме, няма да ми ясновидства, не е ок. Не ми взе пари.
Другите две, с които се консултирам по принцип, само за нещо важно, като всеки път ми казваха, нали знаеш, сега не е хубаво да ти се рови в полето, не е ок за бебето и теб.

Въпросният може да е познал, но не му прави чест, че го е направил на бременна жена, едва ли не знае, че не е ок.

# 297
Някой със сбъднати прогнози от Валентин ? Мойте много се бавят.

# 298
Те и моите. Но, в интерес на истината, той ми гледа по телефона и мисля, че дистанцията пречи. Иначе набеляза хора, проблеми и характери много точно. Мисля да ида лично обаче. Ако се навия /че е много далече/, ще споделя тук.

# 299
Някой със сбъднати прогнози от Валентин ? Мойте много се бавят.

И моите се бавят, но вече започнаха да се случват.

Общи условия

Активация на акаунт